Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

Reaction score
4.237
Το αγαπημενο μου φαγητο!.:)

και το μυστικο σε αυτο το φαγητο μαζι με τα γεμιστα για να ειναι super θα πρεπει να τα κανεις την προηγουμενη ημερα και οχι την ιδια ημερα που θελεις να τα φας, εαν δεν ακολουθεις αυτο δοκιμασε το και θα με θυμηθεις;)

Reaction score
14.362
Γιά σήμερα εμείς θα φάμε σουφλέ με 4 τυριά, (γραβιέρα αμφιλοχίας,Gouda,κασέρι τρικαλινό,κ λίγη παρμεζάνα) ψιλοκομμένο μπέϊκον, λίγο λουκάνικο από καλαμάτα χωριάτικο,κ ταλιατέλες, κοτόπουλο μαριναρισμένο από εχτές το βράδυ κ τηγανισμένο, πατάτες φούρνου, κ τα υπόλοιπα κλασσικά,χωριάτικη, τυριά κλπ!!

DSC_00100 (98).JPG

DSC_00100 (99).JPG

S

sk4t4

Guest
Γιά σήμερα εμείς θα φάμε σουφλέ με 4 τυριά, (γραβιέρα αμφιλοχίας,Gouda,κασέρι τρικαλινό,κ λίγη παρμεζάνα) ψιλοκομμένο μπέϊκον, λίγο λουκάνικο από καλαμάτα χωριάτικο,κ ταλιατέλες, κοτόπουλο μαριναρισμένο από εχτές το βράδυ κ τηγανισμένο, πατάτες φούρνου, κ τα υπόλοιπα κλασσικά,χωριάτικη, τυριά κλπ!!
Ενα τηλεφωνο,για διανομη κατ'οικον;:D

Reaction score
27.104
View attachment 106011 View attachment 106012 View attachment 106013
View attachment 106014

Με χτυπητή κρέμα γάλακτος από πάνω....Το έκανα δυο φορές σε 2 μέρες.
1.ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.....

2.ΤΟ ΕΒΑΛΕΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΝΗΜΑ.....ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ ΗΤΑΝ...

3.ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΟΙΓΩ ΕΚΕΙΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΟΥ

ΤΟΝ ΦΟΡΜΑΡΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ....:D:D:D

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.744
Πήγα σε κινέζικο μπουφέ και είπα ότι θα είμαι εγκρατής στις ποικιλίες. Μόνο τρία πράγματα. Noodles, Wonton και χοιρινό.
Τελικά έφαγα τρία τέτοια πιάτα... :D

View attachment 106010
Θα μπορούσα όλη μέρα κάθε μέρα να τρωω κινέζικο, τόσο πολύ τη γουστάρω αυτή τη κουζίνα :):thumbsup:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.663
H κινέζικη κουζίνα καταφέρνει και είναι πολύ νόστιμη, αλλά και ελαφριά ακόμη κι αν φας χοιρινά και κοτόπουλα.
Όταν πηγαίνουμε σε κινέζικο στα Λαδάδικα με μπουφέ, τρώμε μεν πολύ καλά, αλλά δεν φεύγουμε ποτέ φουσκωμένοι ή με βαρύ στομάχι.

Reaction score
14.362
Επαγγελματικό ραντεβού στο "Απολις" και ευκαιρία για τον αγαπημένο μου Freddo Espresso μέχρι να ετοιμαστεί το μεσημεριανό στο σπίτι!

DSC_00100 (49).jpg

S

sk4t4

Guest
Με λιακαδα;Για μοναχοφαγας μου φαινεσαι:DΜονο απο αυριο-μεθαυριο,που θα αλλαξει ο καιρος,θα εχεις δικαιολογια.;)
Υ.Γ.Θελω και φετα απο το "μυστηριωδες" τυροκομειο που το ανεφερα στον πατερα μου και δεν το γνωριζει.Μηπως δεν ειναι μεσα στα Καλαβρυτα;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.875
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7