Klipsch vs Kef

Reaction score
285
Εδώ είμαστε λοιπόν.Τελικά πήρα τα Q 900,αν και τα klipsch μου άρεσαν πάρα πολύ(τα άκουσα στην έκθεση,οκ ξέρω).
Με την πρώτη ευκαιρία,μόλις έρθω Ελλάδα και παραλάβω,θα ανεβάσω φωτό και θα προσπαθήσω να μεταφέρω εντυπώσεις.....

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.387
Συγχαρητήρια για την επιλογή, περιμένουμε εντυπώσεις.

Συμπτωματικά έχομε κατά τα άλλα τις ίδιες ηχητικές αποχρώσεις.

Έχω και εγώ τον x-preamp όμως με τον a-160.

Reaction score
285
Λοιπόν.Πλησιάζει χρόνος από την αγορά τους και λέω να γράψω κάποια πράγματα.Η εμπειρία μου είναι,αν οχι μηδενική,ελάχιστη οπότε ρίχτε τα στανταρ σας.
Ο χώρος που είναι τοποθετημένα είναι ενιαίος 7χ4.60.

Reaction score
285
Λοιπόν.Πλησιάζει χρόνος από την αγορά τους και λέω να γράψω κάποια πράγματα.Η εμπειρία μου είναι,αν οχι μηδενική,ελάχιστη οπότε ρίχτε τα στανταρ σας.
Ο χώρος που είναι τοποθετημένα είναι ενιαίος 7χ4.60.
Αυτός.. σαλονι.jpg ...

Για να μην σας ζαλίζω,στο σχεδιάκι είναι ο χώρος.Δεν είναι ηχητικά φροντισμένος.

Ακούγωντας μουσική μπορείς να καταλάβεις αν ένα όργανο ή μια φωνή είναι στη μέση,λίγο δεξιά πολύ δεξιά ή τέρμα δεξιά.Δεν υπάρχει κενό στη μέση,μπορώ και ακούω ώρες ατελείωτες μουσική,και όταν ανεβαίνει η ένταση δεν ακούγονται παραμορφώσεις.

Σε σύγκριση με τους προκατόχους τους,energy eXL 25,τους λείπει το μπάσο στις χαμηλές εντάσεις,πράγμα που βελτιώνεται αισθητά καθώς ανεβαίνει το volume,και κάποια τραγούδια που απέφευγα να παιξω δυνατά γιατί οι μεσαίες τους ήταν τόσο υπερβολικές που δεν άντεχες,τώρα δεν τα χορταίνω...Το θέμα μεσαίες με τα συγκεκριμένα κομμάτια το αντιμετώπισα με πολλά ηχεία,κατά τη διάρκεια των ακροάσεων πριν την αγορά.

Και τα tweeters όλα τα λεφτά….δεν ξέρω πως να το πω, αλλά νομίζεις πως όπου και αν κάτσεις ξεχύνεται γύρω σου μουσική.Δε χορταίνεις…

Είμαι σίγουρος πως υπάρχουν πολύ καλύτερα,ηχεία αυτιά και χώροι ακροάσεων...Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος.Αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι ελεύθερα….Κερνάω σουβλάκια με τα απο δίπλα,για όποιους θέλουν προσωπική εμπειρία….(ακουστική)

:):)
Αυτά..

Υ.Γ.Κάποιοι θα έχουν δεί ίσως την αγγελία μου με τα συγκεκριμένα ηχεία προς πώληση.
Απλώς όταν και όποτε,παμε για άλλα.

Last edited:

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.387
Προς τα που κλείνεις?
Advance & klipsch γίνονται πάντως, καλό ζευγάρι, και ευχαριστιέσαι καλό χαμηλό - από πολύ χαμηλές εντάσεις, άσε για την ποιότητα των υψηλών, η κόρνα είναι όλα τα "λεπτά" .....

Reaction score
285
Προς τα που κλείνεις?
Advance & klipsch γίνονται πάντως, καλό ζευγάρι, και ευχαριστιέσαι καλό χαμηλό - από πολύ χαμηλές εντάσεις, άσε για την ποιότητα των υψηλών, η κόρνα είναι όλα τα "λεπτά" .....
Χτυπάς ευαίσθητες χορδές τώρα.....Ναι θέλω να κάνω την κίνηση για ψυχολογικούς λόγους....Αλλά πριν θέλω να τα ακούσω σοβαρά αυτή τη φορά...

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.387
Χτυπάς ευαίσθητες χορδές τώρα.....Ναι θέλω να κάνω την κίνηση για ψυχολογικούς λόγους....Αλλά πριν θέλω να τα ακούσω σοβαρά αυτή τη φορά...
Πέρασε από την Νέα Σμύρνη, δοκιμή δωρεάν φυσικά, συνοδεύεται με καφεδάκι.
Αν όχι, πέρασε από εδώ: https://www.audioshow.gr/el/
Θα έχεις σίγουρα την πρέπουσα βοήθεια.
[DOUBLEPOST=1537731084][/DOUBLEPOST]Διάβασε εδώ :https://www.avsite.gr/forum/threads/klipsch-greek-club.134191/

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab