Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Τίποτε που θα αναβάθμιζε καθοριστικά την ακροαματική εμπειρία του χρήστη...Καποιες αποριες προς του γνωστες.... Χρησιμοποιώ ένα mini pc σε ένα συστημα. Σκέφτομαι να παρω στη θεση του ένα mac mini.....
1)Τι θα κερδισω από αυτή την αλλαγη? εχω ακουσει για πλεονέκτημα στη μουσικη αλλα δεν ασχοληθηκα ποτε να ρωτησω σε τι συνισταται αυτό.
Αυτό ακριβώς.θα μπορούσε να σετάρει ένα σύστημα με λειτουργικό Windows 7 (64bit) κεκλεισμένο σε ενημερώσεις
Για ποιο λόγο χρειάζεσαι image σε win10 media player pc? Στο όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί μέσα σε 10 λεπτά τα περνάς κι έχεις ένα καθαρό σύστημα. Άντε να χρειαστείς και μία ωρίτσα για updates και να περάσεις-ρυθμίσεις τον/τους players που χρησιμοποιείς. Δεν είμαστε στο 2008, προχωρήσαμε. Είναι άκαιρη η συζήτηση για MacOS vs Win.Μονο 5 χρονια ανοικτο ? Αυτο ειναι στο ..στρωσιμο ακομα
Εμεις τα κλεινουμε τα update.Tι να τα κανουμε ?
Αμα λαχει βαζουμε και μια καρτα επαναφορας οπως στα νετ καφε , αν συμβει το κακο.Ουτε καν image δηλαδη , ενταξει ασε να υπαρχει ενα : )
Aυτο που λες περιλαμβανει την μινιμαλ εκδοση του μουσικου τρανσπορτ , με spotify, tidal και ενα δυο playersΓια ποιο λόγο χρειάζεσαι image σε win10 media player pc? Στο όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί μέσα σε 10 λεπτά τα περνάς κι έχεις ένα καθαρό σύστημα. Άντε να χρειαστείς και μία ωρίτσα για updates και να περάσεις-ρυθμίσεις τον/τους players που χρησιμοποιείς. Δεν είμαστε στο 2008, προχωρήσαμε. Είναι άκαιρη η συζήτηση για MacOS vs Win.
Πολύ σωστη ερωτηση... υποθετω ότι η μη δυνατοτητα να παιξουν πλατφόρμες οπως το tidal η ότι άλλο βγει στο μελλον και η μη δυνατοτητα να δοκιμασεις διαφορα players...Αν θελεις κατι ''σταθερο'' που θα κανει μια δουλεια με ενα κουμπι γιατι να πας σε pc στο κατω κατω και οχι σε music streamer..
Αναμενόμενη η παρατεταμένη ικανοποίηση από μέρους σου,αφού χρησιμοποιείς εκπρόσωπο από τις τελευταίες γενεές MacBook που διέθεταν όλες τις ΄΄σωστές και πρόστυχες΄΄ θύρες - πλην Ethernet βεβαίως - ενώ ως πρότερο μέτρο σύγκρισης είχες ένα χλιαρό gaming PC αντί για κάποιο Dell Precision ή desktop με custom επιλογή υποσυστημάτων.Εχω macbook απο το 2013.
(Πριν είχα Alienware).
Τα κάνω όλα στο mac, απο δουλειά, επιστημονικές εργασίες κτλ εως και μουσική και streaming, όλα απο το macbook.
Ολα όμως, είναι όλη μέρα ανοιχτό, δεν κάνει κιχ, πάει σφαίρα.
Το μόνο πρόβλημα μου είναι πως δεν έχω δικαιολογία για να πάρω καινούργιο, παρά μόνο για να παρω 15in οθόνη, και καλά λόγω πρεσβυωπίας. Δήθεν.
Ολα τα updates γίνονται αυτόματα, δεν παίρνω χαμπάρι.
Αυτά.
Εσείς πάρτε windows![]()
Σκέφτηκα σοβαρά, ποιά θα ήταν η "τιμή" μου για να επιστρέψω στα windows, και κινητά/tablet Android:Αναμενόμενη η παρατεταμένη ικανοποίηση από μέρους σου,αφού χρησιμοποιείς εκπρόσωπο από τις τελευταίες γενεές MacBook που διέθεταν όλες τις ΄΄σωστές και πρόστυχες΄΄ θύρες - πλην Ethernet βεβαίως - ενώ ως πρότερο μέτρο σύγκρισης είχες ένα χλιαρό gaming PC αντί για κάποιο Dell Precision ή desktop με custom επιλογή υποσυστημάτων.
Ο ίδιος χρησιμοποιώ για ποικιλία εφαρμογών άνευ ελέους και...παραπόνων επαγγελματικά laptop από σειρές Precision με αντιθαμβωτικές UHD IGZO οθόνες ακόμα και σε διάφορους οικιακούς χώρους,ενώ γι αποκλειστικές ακροαματικές εφαρμογές και ύψιστη φορητότητα Lenovo Thinkpad 430s με κλειδωμένα Win7 αλλά και την έκτη γενεά του X1 Carbon.
Οι άλλοι είναι ελεύθεροι να χρησιμοποιούν...γυαλιστερές οθόνες.![]()
Αναμενόμενη η παρατεταμένη ικανοποίηση από μέρους σου,αφού χρησιμοποιείς εκπρόσωπο από τις τελευταίες γενεές MacBook που διέθεταν όλες τις ΄΄σωστές και πρόστυχες΄΄ θύρες - πλην Ethernet βεβαίως - ενώ ως πρότερο μέτρο σύγκρισης είχες ένα χλιαρό gaming PC αντί για κάποιο Dell Precision ή desktop με custom επιλογή υποσυστημάτων.
Ο ίδιος χρησιμοποιώ για ποικιλία εφαρμογών άνευ ελέους και...παραπόνων επαγγελματικά laptop από σειρές Precision με αντιθαμβωτικές UHD IGZO οθόνες ακόμα και σε διάφορους οικιακούς χώρους,ενώ γι αποκλειστικές ακροαματικές εφαρμογές και ύψιστη φορητότητα Lenovo Thinkpad 430s με κλειδωμένα Win7 αλλά και την έκτη γενεά του X1 Carbon.
Οι άλλοι είναι ελεύθεροι να χρησιμοποιούν...γυαλιστερές οθόνες.![]()
Και πάνω απ'όλα...ακατέβατα.Σκέφτηκα σοβαρά, ποιά θα ήταν η "τιμή" μου για να επιστρέψω στα windows, και κινητά/tablet Android:
125.650 Ευρώ
![]()
Μόνο εσύ...μόνο!!!κεκλεισμένο σε ενημερώσεις,
Aλλά θα περίμενα μια πχιό μπουτιακή απόδοση του Universal Serial Busοι υποδοχείς USB