bretsos
Μπάμιας
- Μηνύματα
- 13.381
- Reaction score
- 42.219
Βέβαια, δεν βγαίνει αλλιώς, κακά τα ψέματα....Συμπληρώματα;
Βέβαια, δεν βγαίνει αλλιώς, κακά τα ψέματα....Συμπληρώματα;
Ειδικά απο φακές και ρεβύθια, δεν βγαίνει με τίποταΒέβαια, δεν βγαίνει αλλιώς, κακά τα ψέματα....
Όχι.Μετά το φαγητό;
Πρόσεχε πολύ το θέμα με τα συμπληρώματα κ εννοώ τιμές συκωτιού, αλκαλική φωσφατάση κλπ.Βέβαια, δεν βγαίνει αλλιώς, κακά τα ψέματα....
Ευχαριστώ για τις συμβουλές, έτσι είναι όπως τα λες.Πρόσεχε πολύ το θέμα με τα συμπληρώματα κ εννοώ τιμές συκωτιού, αλκαλική φωσφατάση κλπ.
Παλαιότερα με τα βάρη που έκανα πιό εντατικά έπαιρνα κ εγώ πρωτεϊνη, αμινοξέα, κρεατινίνη κλπ συμπληρώματα κ τα έκοψα αναγκαστικά γιατί κάθε 45 ημέρες έκανα εξετάσεις αίματος για να παρακολουθώ τιμές συκωτιού κλπ.
Επίσης θα ξέρεις ότι χρειάζεται να πίνεις πολύ νερό όταν παίρνεις συμπλήρωμα πρωτεϊνης για να προστατεύσεις τα νεφρά σου..
Κ φυσικά θές πολλούς ηλεκτρολύτες με το ποδήλατο κ τέτοιες αποστάσεις..
Κλασσική λειτουργία καρδιάς ατόμου που ασχολείται "επαγγελματικά" με τον αθλητισμό..Ευχαριστώ για τις συμβουλές, έτσι είναι όπως τα λες.
Το βασικότερο για εμένα πέραν όλων αυτών είναι να μάθεις να ακούς τις ανάγκες του σώματος.
Πρέπει να κουβαλάς (στη δική μου περίπτωση) μπόλικο φαγητό μαζί σου και να τρως πολύ πριν το σώμα αρχίσει να βαράει καμπανάκι.
Έχω και ένα ακόμα πλεονέκτημα.
Βραδυκαρδία....
View attachment 107500
Όταν Μιλάμε για την Αθήνα....τι να προσέξει κάνεις?Κλασσική λειτουργία καρδιάς ατόμου που ασχολείται "επαγγελματικά" με τον αθλητισμό..
Αυτό σου δίνει κ ένα ακόμα προβάδισμα.
Τις μεγάλες ανοχές κ αντοχές σε ξαφνικό φορτίο, κ στιγμιαία πίεση..
Με τέτοιες αποστάσεις όμως, δώσε μεγάλη προσοχή σε όλους τους "κανίβαλους" εκεί έξω..
Γιατί παρόλο που είναι ένα καταπληκτικό σπόρ, η τρέχουσα υποδομή της χώρας μας είναι αστεία για να υποστηρίξει με ασφάλεια την χρήση τέτοιων μέσων..
No comments my friend..! No comments..!! I know about..Όταν Μιλάμε για την Αθήνα....τι να προσέξει κάνεις?
Οι γυναίκες ειδικά δίνουν ρεσιτάλ, ενώ γίνονται επικίνδυνες σε πλακώνουν και στα βρισίδια....Ότι να ναι!
Είσαι από αυτούς που περνάνε τα φανάρια αβέρτα ενώ σας βλέπει ο οδηγός τελευταία στιγμή;;Όταν Μιλάμε για την Αθήνα....τι να προσέξει κάνεις?
Οι γυναίκες ειδικά δίνουν ρεσιτάλ, ενώ γίνονται επικίνδυνες σε πλακώνουν και στα βρισίδια....Ότι να ναι!
Ναι από αυτούς είμαι, απαιτώ προτεραιότητα επειδή είμαι μάγκας και συνήθως πάω στη μία ρόδα.....Είσαι από αυτούς που περνάνε τα φανάρια αβέρτα ενώ σας βλέπει ο οδηγός τελευταία στιγμή;;
Μην έρχεσαι από τη Μαραθώνος πλιζ...Ναι από αυτούς είμαι, απαιτώ προτεραιότητα επειδή είμαι μάγκας και συνήθως πάω στη μία ρόδα.....
Εδω?Στην "Στάνη του βλάχου"..
Τιποτα το ιδιαιτερο.Εχω φαει πολυ καλυτερα.Πέρασα απ' έξω προχθές και το είδα τυχαία. Ήταν 9 το πρωί και δεν είχε ανοίξει για να δοκιμάσω
λοιπον σε μια σος (οχι s.o.s)
γλυκοξυνη (ας πουμε) μουλαιζουμε τεμαχια (αστα κομματια) στηθος κοτοπουλο ΄(για να κανουμε βζα_) ή γουρουνακι
Σε τηγανι (γουοκ) βαζουμε ελαιολαδο (η σογια λαδι)
και περναμε ελαφρα το κρεατακι.....
Το βγαζουμε και σωταρουμε οτι πρασινικο εχουμε....μεχρι να μαραθει.......
Βραζουμε ρυζι (η στον ατμο) και μετα το περναμε απο το τηγανι ,....για να γινει ή τηγανισμενο....ή το πιεζουμε στο τηγανι και το κανουεμ φωλιτσες.......
Μετα τα περναμε ολα μαζι λιγο στο τηγανι.....ή μπορουμε και να τα φουρισουμε για λιγο
Τιπ 1 χαμηλη θερμοκρασια......
τιπ 2 δουλευουμε μπαχαρια (λευκο πιπερι- καγιεν{οτι ειδους θελουμε} ,λιγο μοσχολεμονο.......
πιο 3 προσθετουμε λιγο πιπερι πανω απο το πιατο μας.......
Μην πω πως φτιαχνουμε σπρινγκ ρολς....ή πιο δυσκολα πραματακια........
Μερικες παρατηρησεις αν μου επιτρεπεις
Στο wok βαζουμε σησαμέλαιο και οχι ελαιολαδο.Ειναι η βαση στην Ασιατικη κουζινα
Ειναι αλλα με το ελαιολαδο ειναι πιο νοστιμα........γκαραντι......
Τα λεπτα κομματακια του κρεατος θα προτεινα να μην τα μουλιασεις σε σαλτσα γιατι οταν θα πας αργοτερα να τα
βαλεις στο wok για ψησημο (που θα εχει καψει το λαδι) η κουζινα θα θυμιζει πεδιο μαχης
τρεχει καπακι.....και δεν πεταγεται τιποτα.......μεχρι να κατσουν οι <εκρηξεις>
Τα λαχανικα δεν τα σωταρουμε μεχρι να μαραθουν.Θα χασουν ολα τα θρεπτικα συστατικα τους.Θελουν ελαχιστο χρονο ισα ισα να γινουν ενα με το συνολο
αν θες να μην χασουν τιποτα τα τρωμε ωμα.......οτι αλλο αφαιρει συστατικα........
το Wok δεν δουλευει με χαληλη θερμοκρασια.θελει πολυ δυνατη φωτια ωστε να αγκαλιαζει τα τοιχωματα του
(κατι που ειναι δυσκολο σε εσωτερικους χωρους)
το γουοκ το δουλευω κουζινα..........οποτε δεν υπαρχει φωτια........και το wmf.......παιζει καλη μπαλιτσα
Οσο για τα μπαχαρικα το καρυ το μπουκοβο το τζιντζερ ειναι μερικα που αν χρησιμοποιηθουν με σωστη αναλογια δινουν το καθενα
ξεχωριστη γευση στο πιατο...
ναι !
Τελος, πανω απο το πιατο δοκιμασε να προσθεσεις λιγο καβουρντισμενο σουσαμι μια φορα..
παντα.....σουσαμι το μαγικο.......
Για τα spring rolls θα τα πουμε αλλη φορα
εκει που κανω πιλατες εχω μια ινδονησια που τυλιξε 80 τεμαχια την προηγουμενη τεταρτη........
εβιβι τζιν νταο.......ή κιριν....και ας ειναι τζαπαν.....
Ναί..Εδω?
https://www.e-table.gr/restaurant/stani-tou-vlachou-i
[DOUBLEPOST=1539647088][/DOUBLEPOST]
Τιποτα το ιδιαιτερο.Εχω φαει πολυ καλυτερα.
Ενώ το ξεκίνησες καλά, μας τα χάλασες!Κ πολλές φορές έχει κ κάλυψη μικρής ρεμπέτικης ορχήστρας..
Toυλαχιστον 20 χρονια πελατης. Τα κρεατικα του δεν παιζονται.Ναί..
Ακριβώς αυτό είναι το μαγαζί..
Κ πολλές φορές έχει κ κάλυψη μικρής ρεμπέτικης ορχήστρας..
Δεν κατάλαβες..Ενώ το ξεκίνησες καλά, μας τα χάλασες!
Αυτό εννοείς ε;............... καλαμάκια πάνω στην σχάρα.........