50 δωρεάν προσκλήσεις για το Ήχος εικόνα show Athens 2018.

Status
Not open for further replies.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Καλα νταξ ας παμε εκει και ας μην μας βαλουν αν θελουν τρελαθηκαμε τεελιως μου φαινεται...
Και τι θα κάνεις αν δεν σε βάλουν?

καλημερα σε ολους .
εφ οσον υπαρχει ελευθερη εισοδος , δεν καταλαβαινω τον ορο ... δωρεαν προσκληση !!!
ισως να επισημοποιησουν το ... ανυπαρκτο γεγονος !!!
Το ανύπαρκτο γεγονός, αν θες να το δεις , θα πληρώσεις.

Τόσα χρόνια ήταν δωρεάν και κάνατε τους νεκροθάφτες.
Τώρα θα έχετε κάθε δικαίωμα να το ξανακάνετε, αφού θα έχετε πληρώσει.

Reaction score
102
Αν δεν με βαλουν θα παω σπιτακι μου η για καφε. Σιγα δηλαδη μην γινει αλλα δεν θα βαλω και τα κλαματα. Ειλικρινα ομως. Υπαρχει κανεις σοβαρος ανθρωπος και με εμπειρια στις εκθεσεις αλλα και γνωση της καταστασης που να πιστευει οτι ειναι σε θεση ο Φωτιαδης να κλεισει την πορτα σε οσους δεν δωσουν το διευρο; Προσωπικα και μονο την υπαρξη του τιμηματος την βρισκω ανοησια και προκλητικη και τελοσπαντων και ανεφαρμοστη.
[DOUBLEPOST=1541103964][/DOUBLEPOST]Και για βα μην παρεξηγηθω δεν εχω κανενα προβκημα με την κινηση του AV SITE να κανει αυτην την κληρωση. Απλα γνωριζοντας πεντε πραγματα παραπανω για τον χωρο εχω τις αποψεις που προανεφερα και αφορουν τους διοργανωτες της εκθεσης και μονο..

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Προσωπικα και μονο την υπαρξη του τιμηματος την βρισκω ανοησια και προκλητικη και τελοσπαντων και ανεφαρμοστη.
Σέβομαι την άποψή σου και μ αρέσει που την εκφράζεις.
Όμως, θα ρωτήσω γιατί το τίμημα είναι ανοησία,πρόκληση και δεν μπορεί να εφαρμοστεί.
Αν θέλεις μου απαντάς.

Reaction score
6.237
Συγχαρητήρια για την κίνηση @Nick Arvanitakis . Πιθανόν να βρίσκομαι εξωτερικό τις μέρες της έκθεσης οπότε δε θα ηθελα να στερησω την προσκληση απο κάποιο αλλο. Μακάρι ωστόσο να προλάβω να έρθω.

Reaction score
102
Σέβομαι την άποψή σου και μ αρέσει που την εκφράζεις.
Όμως, θα ρωτήσω γιατί το τίμημα είναι ανοησία,πρόκληση και δεν μπορεί να εφαρμοστεί.
Αν θέλεις μου απαντάς.

Πιατευεις οτι οι εκθετες που ουσιαστικα με το «αιμα τους» συντηρουν τον θεσμο και το εντυπο που διοργανωνει την εκθεση που παρεπιπτοντως ειναι και η βασικη πηγη εισοδηματος του (μαζι με τις διαφημισεις) θα ηταν χαρουμενοι να εβλεπαν να μειωνεται η προσελευση λογω της απληστιας, ανοησιας η οπως θες πες το του διοργανωτη; Και οκα αυτα την στιγμη που χρονο με τον χρονο οι ιδιες ολο και πιο γερασμενες φατσες δινουν το παρον στην συντριπτικη πλειψηφια σαν κοινο;

Ελπιζω να σε ικανοποιησε η απαντηση μου και λυπαμαι για την οποια αναστατωση. Την αποψη μου ειπα και μην το παιρνεις προσωπικα.

Ευχαριστω

Reaction score
6.237
Πιατευεις οτι οι εκθετες που ουσιαστικα με το «αιμα τους» συντηρουν τον θεσμο και το εντυπο που διοργανωνει την εκθεση που παρεπιπτοντως ειναι και η βασικη πηγη εισοδηματος του (μαζι με τις διαφημισεις) θα ηταν χαρουμενοι να εβλεπαν να μειωνεται η προσελευση λογω της απληστιας, ανοησιας η οπως θες πες το του διοργανωτη; Και οκα αυτα την στιγμη που χρονο με τον χρονο οι ιδιες ολο και πιο γερασμενες φατσες δινουν το παρον στην συντριπτικη πλειψηφια σαν κοινο;

Ελπιζω να σε ικανοποιησε η απαντηση μου και λυπαμαι για την οποια αναστατωση. Την αποψη μου ειπα και μην το παιρνεις προσωπικα.

Ευχαριστω
Αν μου επιτρέπεις να σχολιάσω το εξης: Αν καποιος δε μπορεί να διαθέσει τρία ευρώ για είσοδο πως ακριβώς μπορεί να θεωρηθεί απωλεια για μια αγορα προϊόντων πολυτελειας;

Reaction score
102
Eσύ ξέρεις πέντε, κάποιοι ξέρουν δεκαπέντε.
Ε και?
Δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα. Οποιος θελει να τα δωσει καλα θα κανει. Και οποιος θελει να συμμετασχει στην κληρωση επισης. Τι τι ξερω εγω η καποιοι αλλοι δεν αλλαζει καποια πραγματα απλα σαν ενα και ενα κανουν δυο. Απο εκει και περα ο καθενας ας κανει οτι νομιζει πιο σωστο και ας δεχτω και τον ρολο του «κακού» δεν εχω προβλημα.
[DOUBLEPOST=1541108061][/DOUBLEPOST]
Αν μου επιτρέπεις να σχολιάσω το εξης: Αν καποιος δε μπορεί να διαθέσει τρία ευρώ για είσοδο πως ακριβώς μπορεί να θεωρηθεί απωλεια για μια αγορα προϊόντων πολυτελειας;
Εσυ μπορεις να τα δωσεις εγω η θα μπω δωρεαν η θα φυγω και ας εχω τον τροπο να μπω ετσι κιαλλιως αμα θελω. Το θεμα προφανως και δεν ειναι το ποσον που ειναι φως φαναρι μια τραγικη κινηση να αρπαξει ο διοργανωτης οτι μπορεσει απο οποιον θελει ειδαλιως αμα μπορει ας το κανει δεκαρικο να πληρωσει και σικιουριτα στην πορτα να δουμε μετα τι θα γινει.

Reaction score
102
Κάνε κριτική για το τίμημα στο νήμα της έκθεσης. Εδώ δηλώνουν συμμετοχές.
Εν μερει εχεις δικιο αν και δεν κριτικαρω την εκθεση αυτη καθαυτη και σιγουρα θεν θα ειχα επεκταυει τοσο αν δεν με ρωτουσατε παιδια. Δεν ειχα προθεση να το σκισω το νημα και πως ηδη εχω γραψει λυπαμαι για την οποια αναστατωση γιαυτο και εγω το κλεινω εδω. Καλη επιτυχια στους συμμετεχοντες κοιπον..

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.717
Εγώ θα πληρώσω. Θέλω είσοδο παντού. Σε παραλίες, σε εκθέσεις, σε μουσεία, σε συναυλίες κλπ. Λιγότερο μπούγιο, πιο συνειδητοποιημένοι επισκέπτες.

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.117
Members
38.535