- Reaction score
- 5.720
Θα ηθελα και εγώ μια . ευχαριστώ εκ των προτέρων
Και τι θα κάνεις αν δεν σε βάλουν?Καλα νταξ ας παμε εκει και ας μην μας βαλουν αν θελουν τρελαθηκαμε τεελιως μου φαινεται...
Το ανύπαρκτο γεγονός, αν θες να το δεις , θα πληρώσεις.καλημερα σε ολους .
εφ οσον υπαρχει ελευθερη εισοδος , δεν καταλαβαινω τον ορο ... δωρεαν προσκληση !!!
ισως να επισημοποιησουν το ... ανυπαρκτο γεγονος !!!
Σέβομαι την άποψή σου και μ αρέσει που την εκφράζεις.Προσωπικα και μονο την υπαρξη του τιμηματος την βρισκω ανοησια και προκλητικη και τελοσπαντων και ανεφαρμοστη.
Eσύ ξέρεις πέντε, κάποιοι ξέρουν δεκαπέντε.Απλα γνωριζοντας πεντε πραγματα παραπανω για τον χωρο
Σέβομαι την άποψή σου και μ αρέσει που την εκφράζεις.
Όμως, θα ρωτήσω γιατί το τίμημα είναι ανοησία,πρόκληση και δεν μπορεί να εφαρμοστεί.
Αν θέλεις μου απαντάς.
Αν μου επιτρέπεις να σχολιάσω το εξης: Αν καποιος δε μπορεί να διαθέσει τρία ευρώ για είσοδο πως ακριβώς μπορεί να θεωρηθεί απωλεια για μια αγορα προϊόντων πολυτελειας;Πιατευεις οτι οι εκθετες που ουσιαστικα με το «αιμα τους» συντηρουν τον θεσμο και το εντυπο που διοργανωνει την εκθεση που παρεπιπτοντως ειναι και η βασικη πηγη εισοδηματος του (μαζι με τις διαφημισεις) θα ηταν χαρουμενοι να εβλεπαν να μειωνεται η προσελευση λογω της απληστιας, ανοησιας η οπως θες πες το του διοργανωτη; Και οκα αυτα την στιγμη που χρονο με τον χρονο οι ιδιες ολο και πιο γερασμενες φατσες δινουν το παρον στην συντριπτικη πλειψηφια σαν κοινο;
Ελπιζω να σε ικανοποιησε η απαντηση μου και λυπαμαι για την οποια αναστατωση. Την αποψη μου ειπα και μην το παιρνεις προσωπικα.
Ευχαριστω
Δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα. Οποιος θελει να τα δωσει καλα θα κανει. Και οποιος θελει να συμμετασχει στην κληρωση επισης. Τι τι ξερω εγω η καποιοι αλλοι δεν αλλαζει καποια πραγματα απλα σαν ενα και ενα κανουν δυο. Απο εκει και περα ο καθενας ας κανει οτι νομιζει πιο σωστο και ας δεχτω και τον ρολο του «κακού» δεν εχω προβλημα.Eσύ ξέρεις πέντε, κάποιοι ξέρουν δεκαπέντε.
Ε και?
Εσυ μπορεις να τα δωσεις εγω η θα μπω δωρεαν η θα φυγω και ας εχω τον τροπο να μπω ετσι κιαλλιως αμα θελω. Το θεμα προφανως και δεν ειναι το ποσον που ειναι φως φαναρι μια τραγικη κινηση να αρπαξει ο διοργανωτης οτι μπορεσει απο οποιον θελει ειδαλιως αμα μπορει ας το κανει δεκαρικο να πληρωσει και σικιουριτα στην πορτα να δουμε μετα τι θα γινει.Αν μου επιτρέπεις να σχολιάσω το εξης: Αν καποιος δε μπορεί να διαθέσει τρία ευρώ για είσοδο πως ακριβώς μπορεί να θεωρηθεί απωλεια για μια αγορα προϊόντων πολυτελειας;
Εν μερει εχεις δικιο αν και δεν κριτικαρω την εκθεση αυτη καθαυτη και σιγουρα θεν θα ειχα επεκταυει τοσο αν δεν με ρωτουσατε παιδια. Δεν ειχα προθεση να το σκισω το νημα και πως ηδη εχω γραψει λυπαμαι για την οποια αναστατωση γιαυτο και εγω το κλεινω εδω. Καλη επιτυχια στους συμμετεχοντες κοιπον..Κάνε κριτική για το τίμημα στο νήμα της έκθεσης. Εδώ δηλώνουν συμμετοχές.
Θα κλειδωθείς από την προηγουμενη μερα στην τουαλετα?Θα βρω άλλο τρόπο να κάνω την ‘επίσκεψη’ μου.