50 δωρεάν προσκλήσεις για το Ήχος εικόνα show Athens 2018.

Status
Not open for further replies.

melina

Cargo 200
Reaction score
45.634
Θα κλειδωθείς από την προηγουμενη μερα στην τουαλετα?
Ασ'το, αυτό το σκεφτηκα εγω πρωτος. :p
Η δικιά μου ‘επισκεψη’ κατά κανόνα δεν γίνεται αυτοπροσώπως. Το θέμα είναι να παρευρεθούν οι άλλοι :D

Akis_G

Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
Reaction score
8.291
Εγώ θα πληρώσω.
Εσυ, σαν administrator, θα παρεις υποχρεωτικα δωρεαν προσκληση.
Μετα θα συνεννοηθούμε με τα κορίτσια στην υποδοχη, να σου πουν ότι είναι πλαστη και αφου σου κανουν μια ωραιοτατη σκηνη στην εισοδο του ξενοδοχείου, να σε βαλουν να πληρωσεις τα δυο ευρω. :)
Η δικιά μου ‘επισκεψη’ κατά κανόνα δεν γίνεται αυτοπροσώπως.
Τις... μπριντζόλες μετα, όμως, εχω παρατηρησει ότι τις ξετινάζεις αυτοπροσώπως :gotcha:

Reaction score
14
Και τι θα κάνεις αν δεν σε βάλουν?

Το ανύπαρκτο γεγονός, αν θες να το δεις , θα πληρώσεις.

Τόσα χρόνια ήταν δωρεάν και κάνατε τους νεκροθάφτες.
Τώρα θα έχετε κάθε δικαίωμα να το ξανακάνετε, αφού θα έχετε πληρώσει.

το 2ευρω απεικονιζει την ποιοτητα της εκθεσης , αλλα και των διοργανωτων .

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
33.122
Γιατί τέτοια γκρίνια δεν καταλαβαίνω. Δεν είδα να μας τραβάνε με το ζόρι να βάλουμε το χέρι στη τσέπη. Κάνεις τη επιλογή σου, πας ή δεν πας, και τελείωσε. Γιατί πρέπει να βγάζουμε πάντα ένα αρνητισμό στο οτιδήποτε;
Είτε γκρίνια από την μια πλευρά, είτε προχειροδουλειά από την άλλη πλευρά, αυτός που επέλεξε να πάει έτσι, θα εισπράξει και τα ανάλογα.
Και αυτό το να μπω μέσα με τσαμπουκά και ας είναι μάγκας ας με σταματήσει; Τη είναι αυτό τώρα; Είμαστε υπερήφανοι δηλαδή και μόνο που το σκεφτήκαμε; Τη να πω.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Το avsite φταιει που εξασφαλισε προσκλησεις και τις διαθετει δωρεαν αντι να τις χρεωνει 50 ευρα την μια για να αποκτησει και αιγλη το ιβεντ.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.219
Το avsite φταιει που εξασφαλισε προσκλησεις και τις διαθετει δωρεαν αντι να τις χρεωνει 50 ευρα την μια για να αποκτησει και αιγλη το ιβεντ.

Εμπ1

:D:p:oops:

Reaction score
30.456
Έχει πάντως πλάκα ,εν δυνάμει αγοραστές συσκευών που η τιμή τους αποτελείται από τέσσερα ή και πέντε ψηφία ,να γκρινιάζουν για 2-3 ευρώ και ταυτόχρονα να έχουν την απαίτηση τα δωμάτια να είναι ευρύχωρα ,ηχητικώς φροντισμένα και οι εκθέτες να είναι και γαλαντόμοι ως προς το πρόμο υλικό που θα διανέμουν...
[DOUBLEPOST=1541158035][/DOUBLEPOST]
Και αυτό το να μπω μέσα με τσαμπουκά και ας είναι μάγκας ας με σταματήσει;
Ρε κσέρεις πχοιος είμαι εγώ ρε?:p

Reaction score
30.456
Εγώ θα πληρώσω. Θέλω είσοδο παντού. Σε παραλίες, σε εκθέσεις, σε μουσεία, σε συναυλίες κλπ. Λιγότερο μπούγιο, πιο συνειδητοποιημένοι επισκέπτες.
Εντάξει τώρα και εσύ...πήξαμε στους συνειδητοποιημένους...λες και δεν υπάρχει ο "με τον παρά μου γ@μώ και την κυρά μου" τύπος...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Εγω γιατι δεν πληρωνω εισοδο;

Με σεβονται μαλλον:):):)
Σου λενε, τι θελει αυτος ο παππος εδω, καλα καλα δεν ακουει:)
Που να'ξερουν ποσους εχω ...θαψει;)

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.714
Εντάξει τώρα και εσύ...πήξαμε στους συνειδητοποιημένους...λες και δεν υπάρχει ο "με τον παρά μου γ@μώ και την κυρά μου" τύπος...
Πόσοι είναι αυτοί; Και πόσοι από τους "είδα φως και μπήκα" είναι δυνητικοί αγοραστές;

Reaction score
1.988
Έχουν γραφτεί τόσα μηνύματα για τα 2-3 ευρώ και ακόμα οι συμμετοχές δεν είναι ούτε 20........
Γάιδαρο μας χαρίζουν και εμείς τον κοιτάμε στα δόντια.......

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.736
Έχουν γραφτεί τόσα μηνύματα για τα 2-3 ευρώ και ακόμα οι συμμετοχές δεν είναι ούτε 20........
Γάιδαρο μας χαρίζουν και εμείς τον κοιτάμε στα δόντια.......
- ακριβώς , κρίμα για την καλή πρόθεση του admin . . . εγώ θα το είχα μετανιώσει . . . σωστά λοιπόν : '' κάνε το καλό και ρίχτο στον γιαλό ''

Reaction score
30.456
Πόσοι είναι αυτοί; Και πόσοι από τους "είδα φως και μπήκα" είναι δυνητικοί αγοραστές;
Γενικά μιλάω βρε..όχι για την έκθεση.
Είπες εισιτήριο παντού ώστε οι επισκέπτες μιας έκθεσης η ενός μουσείου ,το κοινό μιας συναυλίας ή οι λουόμενοι μιας παραλίας να είναι συνειδητοποιημένοι. Και σου απάντησα πως το ότι κάποιος θα πληρώσει δεν εξασφαλίζει από μόνο του πως θα σεβαστεί τον χώρο , τους ανθρώπους που τον φιλοξενούν η τους υπόλοιπους.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.714
Γενικά μιλάω βρε..όχι για την έκθεση.
Είπες εισιτήριο παντού ώστε οι επισκέπτες μιας έκθεσης η ενός μουσείου ,το κοινό μιας συναυλίας ή οι λουόμενοι μιας παραλίας να είναι συνειδητοποιημένοι. Και σου απάντησα πως το ότι κάποιος θα πληρώσει δεν εξασφαλίζει από μόνο του πως θα σεβαστεί τον χώρο , τους ανθρώπους που τον φιλοξενούν η τους υπόλοιπους.
Είναι όμως πολύ πιο πιθανό.

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads