melina
Cargo 200
- Reaction score
- 45.631
Η δικιά μου ‘επισκεψη’ κατά κανόνα δεν γίνεται αυτοπροσώπως. Το θέμα είναι να παρευρεθούν οι άλλοιΘα κλειδωθείς από την προηγουμενη μερα στην τουαλετα?
Ασ'το, αυτό το σκεφτηκα εγω πρωτος.![]()
Η δικιά μου ‘επισκεψη’ κατά κανόνα δεν γίνεται αυτοπροσώπως. Το θέμα είναι να παρευρεθούν οι άλλοιΘα κλειδωθείς από την προηγουμενη μερα στην τουαλετα?
Ασ'το, αυτό το σκεφτηκα εγω πρωτος.![]()
Εσυ, σαν administrator, θα παρεις υποχρεωτικα δωρεαν προσκληση.Εγώ θα πληρώσω.
Τις... μπριντζόλες μετα, όμως, εχω παρατηρησει ότι τις ξετινάζεις αυτοπροσώπωςΗ δικιά μου ‘επισκεψη’ κατά κανόνα δεν γίνεται αυτοπροσώπως.
Και τι θα κάνεις αν δεν σε βάλουν?
Το ανύπαρκτο γεγονός, αν θες να το δεις , θα πληρώσεις.
Τόσα χρόνια ήταν δωρεάν και κάνατε τους νεκροθάφτες.
Τώρα θα έχετε κάθε δικαίωμα να το ξανακάνετε, αφού θα έχετε πληρώσει.
- γιατί τέτοιος μηδενισμός ;το 2ευρω απεικονιζει την ποιοτητα της εκθεσης , αλλα και των διοργανωτων .
Το avsite φταιει που εξασφαλισε προσκλησεις και τις διαθετει δωρεαν αντι να τις χρεωνει 50 ευρα την μια για να αποκτησει και αιγλη το ιβεντ.
Ρε κσέρεις πχοιος είμαι εγώ ρε?Και αυτό το να μπω μέσα με τσαμπουκά και ας είναι μάγκας ας με σταματήσει;
Εντάξει τώρα και εσύ...πήξαμε στους συνειδητοποιημένους...λες και δεν υπάρχει ο "με τον παρά μου γ@μώ και την κυρά μου" τύπος...Εγώ θα πληρώσω. Θέλω είσοδο παντού. Σε παραλίες, σε εκθέσεις, σε μουσεία, σε συναυλίες κλπ. Λιγότερο μπούγιο, πιο συνειδητοποιημένοι επισκέπτες.
- γιατί τέτοιος μηδενισμός ;
- άρα καλώς το όποιο εισιτήριο για μία οργανωμένη έκθεση που αξίζειδεν υπαρχει προθεση μηδενισμου ... καθε αλλο .
Πόσοι είναι αυτοί; Και πόσοι από τους "είδα φως και μπήκα" είναι δυνητικοί αγοραστές;Εντάξει τώρα και εσύ...πήξαμε στους συνειδητοποιημένους...λες και δεν υπάρχει ο "με τον παρά μου γ@μώ και την κυρά μου" τύπος...
- ακριβώς , κρίμα για την καλή πρόθεση του admin . . . εγώ θα το είχα μετανιώσει . . . σωστά λοιπόν : '' κάνε το καλό και ρίχτο στον γιαλό ''Έχουν γραφτεί τόσα μηνύματα για τα 2-3 ευρώ και ακόμα οι συμμετοχές δεν είναι ούτε 20........
Γάιδαρο μας χαρίζουν και εμείς τον κοιτάμε στα δόντια.......
Γενικά μιλάω βρε..όχι για την έκθεση.Πόσοι είναι αυτοί; Και πόσοι από τους "είδα φως και μπήκα" είναι δυνητικοί αγοραστές;
Είναι όμως πολύ πιο πιθανό.Γενικά μιλάω βρε..όχι για την έκθεση.
Είπες εισιτήριο παντού ώστε οι επισκέπτες μιας έκθεσης η ενός μουσείου ,το κοινό μιας συναυλίας ή οι λουόμενοι μιας παραλίας να είναι συνειδητοποιημένοι. Και σου απάντησα πως το ότι κάποιος θα πληρώσει δεν εξασφαλίζει από μόνο του πως θα σεβαστεί τον χώρο , τους ανθρώπους που τον φιλοξενούν η τους υπόλοιπους.
Είναι όμως πολύ πιο πιθανό.
Το ποσόν είναι συμβολικό ρε παιδιά.το 2ευρω απεικονιζει την ποιοτητα της εκθεσης , αλλα και των διοργανωτων .