- Reaction score
- 91.565
Λέω να μην κατεβώ φέτος.Ρε χαρτόμουτρο, επειδή δεν έχω ιδέα, θέλεις ή δεν θέλεις πρόσκληση?![]()
Λέω να μην κατεβώ φέτος.Ρε χαρτόμουτρο, επειδή δεν έχω ιδέα, θέλεις ή δεν θέλεις πρόσκληση?![]()
Τι θα έχει είσοδο; Τόσα μαγαζιά και προϊόντα πληρώνουμε.ΚΟΝΤΟΛΕΤΑ βάλε εαν μπορεις εκτος απο μένα ...
Τι εχεις;Τα βλεπω
Δεν ειναι το διευρο,ειναι η νοοτροπια.Ποσο μαλλον αφου μας εχουν αναγκη περισσοτερο απ'ο,τι τους εχουμε εμεις.Στην Ολλανδια,μηπως τα χρηματα της εισοδου πηγαινουν σε διαφορετικους αποδεκτες απ'ο,τι στην Ελλαδα;Απλως ρωτω.Δε γνωριζω.Σε ανάλογη εκθεση στην Ολλανδία πληρώνουμε 12.5 ευρώ αμα αγοράσεις το εισιτήριό online. Άμα το αγοράσεις στη εισοδο 15 ευρώ
Και μην φανταστείς πανω κατω τα ίδια είναι. Τώρα εδω για ένα διευρο και έγινε θέμα. Τι να πω δε ξέρω.....
Να σού πω την αλήθεια δε γνωρίζω πού πάνε τα χρήματα. Πιστεύω για τα έξοδα της διοργάνωσης.Δεν ειναι το διευρο,ειναι η νοοτροπια.Ποσο μαλλον αφου μας εχουν αναγκη περισσοτερο απ'ο,τι τους εχουμε εμεις.Στην Ολλανδια,μηπως τα χρηματα της εισοδου πηγαινουν σε διαφορετικους αποδεκτες απ'ο,τι στην Ελλαδα;Απλως ρωτω.Δε γνωριζω.
- δικαίωμαΤα βλεπω
με πλήρες ονοματεπώνυμο και φωτογραφία κύριε;Οποιος δεν μπορει να πληρωσει τα 2 ευρω και δεν προλαβει την δωρεαν διαθεση απο το σαιτ, ας επικοινωνησει μαζι μου .
Αρκει να εχει ταυτοτητα ΠΑΣΟΚ.με πλήρες ονοματεπώνυμο και φωτογραφία κύριε;
Εκεί είναι ανοιχτά με στημένο σύστημα όλα τα δωμάτια στην ώρα έναρξης?Σε ανάλογη εκθεση στην Ολλανδία πληρώνουμε 12.5 ευρώ αμα αγοράσεις το εισιτήριό online. Άμα το αγοράσεις στη εισοδο 15 ευρώ
Και μην φανταστείς πανω κατω τα ίδια είναι. Τώρα εδω για ένα διευρο και έγινε θέμα. Τι να πω δε ξέρω.....
NaiΕκεί είναι ανοιχτά με στημένο σύστημα όλα τα δωμάτια στην ώρα έναρξης?