- Reaction score
- 11.759
Ναι, το τσιγάρο φταίει! Δικαιολογία.10 Περίπου χρόνια χωρίς τσιγάρο
Το έκοψα μαχαίρι χωρίς μα μου σου του.
Πήρα 20 κιλάκια όμως που τα παντρεύτηκα....
Ναι, το τσιγάρο φταίει! Δικαιολογία.10 Περίπου χρόνια χωρίς τσιγάρο
Το έκοψα μαχαίρι χωρίς μα μου σου του.
Πήρα 20 κιλάκια όμως που τα παντρεύτηκα....
Μαράκι μου...μόνο με εντατικό σεχ με αγνώστους θα περάσει...Ε
[DOUBLEPOST=1543483184][/DOUBLEPOST]Λοιποοοοον.... είμαι 12 χρόνια καπνίστρια και αποφάσισα μετά από πολύ σκέψη να το κόψω.... το θέμα είναι ότι σήμερα κλείνω μια βδομάδα κ το θέλω πιο πολύ απ την αρχή... φανταζόμουν ότι το δύσκολο πέρασε αλλά δεν....
Είπα να πω και εγώ καμία μάλ... αλλά με πρόλαβες χαχαχαχαΜαράκι μου...μόνο με εντατικό σεχ με αγνώστους θα περάσει...![]()
μα σοβαρά το είπαΕίπα να πω και εγώ καμία μάλ... αλλά με πρόλαβες χαχαχαχα
Τωρα και καμια σοβαρή συμβουλή , βάζε μικρους στόχους που θα κερδίζεις , μια εβδομάδα αποχή , δυο, ένας μήνας κλπ
Κόψε για λίγο κακές παρέες και συνήθειες
ΚΑι κάνε δώρο στο εαυτό σου ένα δώρο με τα λεφτά που θα εξοικονομήσεις
εγώ πάλι....έψαχνα αναπτήρα κατά την διάρκειαΕγώ μια φορα την εποχή που κάπνιζα μετά το σεξ δεν κάπνιζα !
Κάποια βάση έχει η πρόταση σου ! Χαχαχα
Ο εγκέφαλός σου ψάχνει ακόμη τη διασκέδαση στη νικοτίνη. Είσαι ακόμη καπνίστρια. Περίμενε κανα δίμηνο...Λοιποοοοον.... είμαι 12 χρόνια καπνίστρια και αποφάσισα μετά από πολύ σκέψη να το κόψω.... το θέμα είναι ότι σήμερα κλείνω μια βδομάδα κ το θέλω πιο πολύ απ την αρχή... φανταζόμουν ότι το δύσκολο πέρασε αλλά δεν....
Τρομερη επιτυχια ! Εχει περασει η πιο κρισιμη φαση, αλλα τους πρωτους μηνες θα δυσκολευεσαι ανα διαστηματα.Λοιποοοοον.... είμαι 12 χρόνια καπνίστρια και αποφάσισα μετά από πολύ σκέψη να το κόψω.... το θέμα είναι ότι σήμερα κλείνω μια βδομάδα κ το θέλω πιο πολύ απ την αρχή... φανταζόμουν ότι το δύσκολο πέρασε αλλά δεν....
Από RT-60 πως πάμε;Ε
[DOUBLEPOST=1543483184][/DOUBLEPOST]Λοιποοοοον.... είμαι 12 χρόνια καπνίστρια και αποφάσισα μετά από πολύ σκέψη να το κόψω.... το θέμα είναι ότι σήμερα κλείνω μια βδομάδα κ το θέλω πιο πολύ απ την αρχή... φανταζόμουν ότι το δύσκολο πέρασε αλλά δεν....
Με τι RT60;
Αυτό μου θυμίζει περισσότερο εκπαίδευση υπακοής ...Τωρα και καμια σοβαρή συμβουλή , βάζε μικρους στόχους που θα κερδίζεις , μια εβδομάδα αποχή , δυο, ένας μήνας κλπ
.................
ΚΑι κάνε δώρο στο εαυτό σου ένα δώρο με τα λεφτά που θα εξοικονομήσεις
FixedΤρομερη επιτυχια ! Εχει περασει η πιο κρισιμη φαση, αλλα τους πρωτους μηνες θα δυσκολευεσαι ανα διαστηματα.
Επισης τις πρωτες εβδομαδες μπορει να εχεις πιο συχνα βηχα.
Θα σου φανει περιεργο αλλα η βιολογικη εξαρτηση απο την νικοτινη σχεδον εχει περασει και αυτο που παραμενει ειναι η ψυχολογικη εξαρτηση .
Αν μπορεις αρχισε το νυχτοπερπάτημα !
Αυτό και μην ξαναμπείς στο avsite.Τρομερη επιτυχια ! Εχει περασει η πιο κρισιμη φαση, αλλα τους πρωτους μηνες θα δυσκολευεσαι ανα διαστηματα.
Επισης τις πρωτες εβδομαδες μπορει να εχεις πιο συχνα βηχα.
Θα σου φανει περιεργο αλλα η βιολογικη εξαρτηση απο την νικοτινη σχεδον εχει περασει και αυτο που παραμενει ειναι η ψυχολογικη εξαρτηση .
Αν μπορεις αρχισε το περπατημα !
Kι εγώ δεν καπνίζω μετά, κυρίως γιατί ροχαλίζω...Εγώ μια φορα την εποχή που κάπνιζα μετά το σεξ δεν κάπνιζα !
Κάποια βάση έχει η πρόταση σου ! Χαχαχα
- καλώς ήρθες , δεν το κόβεις και ξενιάζεις αλλά πάντα προσπαθείς να κρατηθείς μακρυά ( τουλάχιστον για κάποιο διάστημα ) . . . κάπνιζα ένα πακέτο και τα τα τελευταία 25 χρόνια κάνω max 5 / την ημέρα . . . όχι όμως αβασάνιστα , μου λείπειΕ