To έκοψα το ρημάδι. Και τώρα;

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.321
Ε

[DOUBLEPOST=1543483184][/DOUBLEPOST]Λοιποοοοον.... είμαι 12 χρόνια καπνίστρια και αποφάσισα μετά από πολύ σκέψη να το κόψω.... το θέμα είναι ότι σήμερα κλείνω μια βδομάδα κ το θέλω πιο πολύ απ την αρχή... φανταζόμουν ότι το δύσκολο πέρασε αλλά δεν....
Μαράκι μου...μόνο με εντατικό σεχ με αγνώστους θα περάσει...:roflmao:

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.763
Μαράκι μου...μόνο με εντατικό σεχ με αγνώστους θα περάσει...:roflmao:
Είπα να πω και εγώ καμία μάλ... αλλά με πρόλαβες χαχαχαχα

Τωρα και καμια σοβαρή συμβουλή , βάζε μικρους στόχους που θα κερδίζεις , μια εβδομάδα αποχή , δυο, ένας μήνας κλπ
Κόψε για λίγο κακές παρέες και συνήθειες
ΚΑι κάνε δώρο στο εαυτό σου ένα δώρο με τα λεφτά που θα εξοικονομήσεις

daharis666

Moderator
Reaction score
83.321
Είπα να πω και εγώ καμία μάλ... αλλά με πρόλαβες χαχαχαχα

Τωρα και καμια σοβαρή συμβουλή , βάζε μικρους στόχους που θα κερδίζεις , μια εβδομάδα αποχή , δυο, ένας μήνας κλπ
Κόψε για λίγο κακές παρέες και συνήθειες
μα σοβαρά το είπα :tongue::lol:

daharis666

Moderator
Reaction score
83.321
Εγώ μια φορα την εποχή που κάπνιζα μετά το σεξ δεν κάπνιζα !

Κάποια βάση έχει η πρόταση σου ! Χαχαχα
εγώ πάλι....έψαχνα αναπτήρα κατά την διάρκεια :laugh:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.017
Λοιποοοοον.... είμαι 12 χρόνια καπνίστρια και αποφάσισα μετά από πολύ σκέψη να το κόψω.... το θέμα είναι ότι σήμερα κλείνω μια βδομάδα κ το θέλω πιο πολύ απ την αρχή... φανταζόμουν ότι το δύσκολο πέρασε αλλά δεν....
Ο εγκέφαλός σου ψάχνει ακόμη τη διασκέδαση στη νικοτίνη. Είσαι ακόμη καπνίστρια. Περίμενε κανα δίμηνο...

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.971
Λοιποοοοον.... είμαι 12 χρόνια καπνίστρια και αποφάσισα μετά από πολύ σκέψη να το κόψω.... το θέμα είναι ότι σήμερα κλείνω μια βδομάδα κ το θέλω πιο πολύ απ την αρχή... φανταζόμουν ότι το δύσκολο πέρασε αλλά δεν....
Τρομερη επιτυχια ! Εχει περασει η πιο κρισιμη φαση, αλλα τους πρωτους μηνες θα δυσκολευεσαι ανα διαστηματα.
Επισης τις πρωτες εβδομαδες μπορει να εχεις πιο συχνα βηχα.

Θα σου φανει περιεργο αλλα η βιολογικη εξαρτηση απο την νικοτινη σχεδον εχει περασει και αυτο που παραμενει ειναι η ψυχολογικη εξαρτηση .

Αν μπορεις αρχισε το περπατημα !

A

AKARL

Guest
Ε

[DOUBLEPOST=1543483184][/DOUBLEPOST]Λοιποοοοον.... είμαι 12 χρόνια καπνίστρια και αποφάσισα μετά από πολύ σκέψη να το κόψω.... το θέμα είναι ότι σήμερα κλείνω μια βδομάδα κ το θέλω πιο πολύ απ την αρχή... φανταζόμουν ότι το δύσκολο πέρασε αλλά δεν....
Από RT-60 πως πάμε; :whistling:
[DOUBLEPOST=1543487908][/DOUBLEPOST]
Με τι RT60;
:roflmao::roflmao::roflmao:

D

Deleted member 23222

Guest
.................
Αυτό μου θυμίζει περισσότερο εκπαίδευση υπακοής ...:D
Χρήσιμο επίσης για κοπέλα:D
[DOUBLEPOST=1543488682][/DOUBLEPOST]
Τρομερη επιτυχια ! Εχει περασει η πιο κρισιμη φαση, αλλα τους πρωτους μηνες θα δυσκολευεσαι ανα διαστηματα.

Θα σου φανει περιεργο αλλα η βιολογικη εξαρτηση απο την νικοτινη σχεδον εχει περασει και αυτο που παραμενει ειναι η ψυχολογικη εξαρτηση .

Αν μπορεις αρχισε το νυχτοπερπάτημα !
Fixed:D

melina

Cargo 200
Reaction score
45.300

Αν μπορεις αρχισε το περπατημα !
Αυτό και μην ξαναμπείς στο avsite.

D

Deleted member 23222

Guest
Εγώ μια φορα την εποχή που κάπνιζα μετά το σεξ δεν κάπνιζα !

Κάποια βάση έχει η πρόταση σου ! Χαχαχα
Kι εγώ δεν καπνίζω μετά, κυρίως γιατί ροχαλίζω...

Πόσο όμως να κοιμηθείς....:(

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.525
Ε

- καλώς ήρθες , δεν το κόβεις και ξενιάζεις αλλά πάντα προσπαθείς να κρατηθείς μακρυά ( τουλάχιστον για κάποιο διάστημα ) . . . κάπνιζα ένα πακέτο και τα τα τελευταία 25 χρόνια κάνω max 5 / την ημέρα . . . όχι όμως αβασάνιστα , μου λείπει

Reaction score
6.236
Αυτό που λέει ο @Mr Spock είναι η μεγαλύτερη παγίδα για να μη το κόψεις ποτε. Για ένα μανιώδη καπνιστή όπως ήμουν εγώ που έκανα τρία με τέσσερα πακέτα την ημέρα κάτι τέτοιο είναι απλά αδύνατο. Ο καπνιστής είναι εθισμένος και η κατάσταση του πρέπει να αντιμετωπίζεται έτσι. Πρέπει πρώτα να αποδεχτείς ότι είσαι εθισμένος και στη συνέχεια να συμβιβαστείς με το γεγονός ότι δε θα ξανακάνεις ποτέ ούτε μια τζούρα. Αν δε το κάνεις αυτό απλά θα ξαναρχίσεις το καπνισμα πριν το καταλάβεις. Απορώ πάντως με την υπομονή σου @Mr Spock και πως τα καταφέρνεις. Σίγουρα θα ήταν πιο εύκολο να το έχεις κόψει εντελως...

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.582
Και μόνο για την ευκολία κοψίματος του τσιγάρου έχει νόημα το άτμισμα, που είναι όμως επίσης (ηπιότερος) εθισμός.

Καπνίζω δοκιμαστικά κάθε λίγους μήνες, και είναι αποκρουστικό. Ποτέ δεν αντέχω πάνω απο 3-4 τζούρες και απορώ πώς κάπνιζα 35 χρόνια.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut