A
AKARL
Guest
RT60 είπες, ενεργά είπες, μόνο η διάχυση έμεινε...Εγώ απορώ που για 35 χρόνια δεν είχα ενεργά.

RT60 είπες, ενεργά είπες, μόνο η διάχυση έμεινε...Εγώ απορώ που για 35 χρόνια δεν είχα ενεργά.
Μα είχες, για αρκετά απ' αυτά.Εγώ απορώ που για 35 χρόνια δεν είχα ενεργά.
- είναι μία απόλαυση που απλά την μετριάζω , δεν θέλω να το κόψω . . . αυτοσυγκράτηση , αυτό είναι το μυστικό , και φυσικά παίρνω αντίμετρα . . . γυμνάζομαι κλπΑυτό που λέει ο @Mr Spock είναι η μεγαλύτερη παγίδα για να μη το κόψεις ποτε. Για ένα μανιώδη καπνιστή όπως ήμουν εγώ που έκανα τρία με τέσσερα πακέτα την ημέρα κάτι τέτοιο είναι απλά αδύνατο. Ο καπνιστής είναι εθισμένος και η κατάσταση του πρέπει να αντιμετωπίζεται έτσι. Πρέπει πρώτα να αποδεχτείς ότι είσαι εθισμένος και στη συνέχεια να συμβιβαστείς με το γεγονός ότι δε θα ξανακάνεις ποτέ ούτε μια τζούρα. Αν δε το κάνεις αυτό απλά θα ξαναρχίσεις το καπνισμα πριν το καταλάβεις. Απορώ πάντως με την υπομονή σου @Mr Spock και πως τα καταφέρνεις. Σίγουρα θα ήταν πιο εύκολο να το έχεις κόψει εντελως...
Σωστά μιλάς γέροντα.η διάχυση είναι μία απόλαυση που δεν την μετριάζω
- μήν το γελάς , η ηρωίνη λανσαρίστηκε & ως φάρμακο απεξάρτησης από την μορφίνηοκευ, παντως, αν θες να κοψεις εναν εθισμο, δημιουργησε εναν αλλο (μεγαλητερο).
![]()
Δεν είχαν εφευρεθεί ακόμα.Εγώ απορώ που για 35 χρόνια δεν είχα ενεργά.
ετσι ειναι..πραγματι...- μήν το γελάς , η ηρωίνη λανσαρίστηκε & ως φάρμακο απεξάρτησης από την μορφίνη
Επίσης, αρχικά είχε όντως χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση του εθισμού στη μορφίνη ή και στο αλκοόλ!
https://www.in.gr/2009/06/25/health/body/irwini/
Ναι ! Έκανε ένα καλό....Αυτό είναι το δώρο της.... ξέρεις ποιάς;