- Reaction score
- 78.582
Όχι καλέ, υπάρχουν και αντικειμενικά κριτήρια.Τα οποία είναι με τη σειρά τους υποκειμενικά.![]()
Αλλά δεν θα μπορέσω να σου απαντήσω, γιατί έχω συναρμολόγηση αντρίκια. Χωρίς manual που είναι για τις κότες.

Όχι καλέ, υπάρχουν και αντικειμενικά κριτήρια.Τα οποία είναι με τη σειρά τους υποκειμενικά.![]()
Απλά να έχεις στο νου...ότι στο τέλος πρέπει να βγει κάτι σε καρέκλα και όχι σε καροτσάκι για τα ψώνιαΌχι καλέ, υπάρχουν και αντικειμενικά κριτήρια.
Αλλά δεν θα μπορέσω να σου απαντήσω, γιατί έχω συναρμολόγηση αντρίκια. Χωρίς manual που είναι για τις κότες.
View attachment 112538
θα κάτσεις για αντρίκια δοκιμή ή θα περιμένεις κανέναν αθώο να έρθει επίσκεψη...?Και φυσικά έκανα λάθος στις προτελευταίες βίδες κι έφτιαξα μεγαλύτερο πάσο...
Μου περίσσεψαν 4 μικρές, αλλά για άλλη μια φορά με έσωσαν οι M10 βίδες απο τις βάσεις Atacama!
View attachment 112540
Έχω δοκιμάσει όλες τις πολυθρόνες γραφείου (λογικής τιμής) και καμιά δεν άντεξε πάνω από δύο χρόνια.Κάθομαι ήδη ρε παπ@ρίδη, και περιέργως ακόμα κρατάει.
Αλλιώς, λίγο Blu-Tack κι είμαστε τέλειοι.
Είναι πολύ αναπαυτική και καλοφτιαγμένη, ενώ η πολύ πιο άβολη προηγούμενη και πολύ λίγο φθηνότερη απο το κινεζομάγαζο (Πλαίσιο), είχε λαλήσει εντελώς σε 4 χρόνια.![]()
Έχεις π.μ.Έχω δοκιμάσει όλες τις πολυθρόνες γραφείου (λογικής τιμής) και καμιά δεν άντεξε πάνω από δύο χρόνια.
Μόλις αρχίσουν τα μπόσικα τρελαίνομαι και τις αλλάζω.
Ικέα αλεφλουφλενκάτι που δε θυμάμαι.Δώσε πληροφορίες και τιμή για αυτήν
Κι αυτή έχει 10 χρόνια εγγύηση.Είδα και απόειδα και κατέληξα εδώ. 10 χρόνια εγγύηση λένε. θα δείξει.
αν είναι να σηκωθείς φρόντισε να είναι το ντολμαδάκι εκεί κοντά....Είναι πάρα πολύ αναπαυτική και δεν έχω σηκωμό.Memory foam και τέτοια μεγαλεία.
Λες να διαλύσει μόλις σηκωθώ;![]()