Καρέκλες γραφείου;

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.582
Τα οποία είναι με τη σειρά τους υποκειμενικά. :D
Όχι καλέ, υπάρχουν και αντικειμενικά κριτήρια.

Αλλά δεν θα μπορέσω να σου απαντήσω, γιατί έχω συναρμολόγηση αντρίκια. Χωρίς manual που είναι για τις κότες. :D:D

IMG_20181210_160319.jpg

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.322
Όχι καλέ, υπάρχουν και αντικειμενικά κριτήρια.

Αλλά δεν θα μπορέσω να σου απαντήσω, γιατί έχω συναρμολόγηση αντρίκια. Χωρίς manual που είναι για τις κότες. :D:D

View attachment 112538
Απλά να έχεις στο νου...ότι στο τέλος πρέπει να βγει κάτι σε καρέκλα και όχι σε καροτσάκι για τα ψώνια:p:roflmao:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.582
Και φυσικά έκανα λάθος στις προτελευταίες βίδες κι έφτιαξα μεγαλύτερο πάσο... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Μου περίσσεψαν 4 μικρές, αλλά για άλλη μια φορά με έσωσαν οι M10 βίδες απο τις βάσεις Atacama! :hi:

IMG_20181210_164717.jpg

daharis666

Moderator
Reaction score
83.322
Και φυσικά έκανα λάθος στις προτελευταίες βίδες κι έφτιαξα μεγαλύτερο πάσο... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Μου περίσσεψαν 4 μικρές, αλλά για άλλη μια φορά με έσωσαν οι M10 βίδες απο τις βάσεις Atacama! :hi:

View attachment 112540
θα κάτσεις για αντρίκια δοκιμή ή θα περιμένεις κανέναν αθώο να έρθει επίσκεψη...?:laugh::roflmao:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.582
Κάθομαι ήδη ρε παπ@ρίδη, και περιέργως ακόμα κρατάει. :idk:
Αλλιώς, λίγο Blu-Tack κι είμαστε τέλειοι. :p

Είναι πολύ αναπαυτική και καλοφτιαγμένη, ενώ η πολύ πιο άβολη προηγούμενη και ελαφρά φθηνότερη απο το κινεζομάγαζο (Πλαίσιο), είχε λαλήσει εντελώς σε 4 χρόνια. >:(

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.695
Κάθομαι ήδη ρε παπ@ρίδη, και περιέργως ακόμα κρατάει. :idk:
Αλλιώς, λίγο Blu-Tack κι είμαστε τέλειοι. :p

Είναι πολύ αναπαυτική και καλοφτιαγμένη, ενώ η πολύ πιο άβολη προηγούμενη και πολύ λίγο φθηνότερη απο το κινεζομάγαζο (Πλαίσιο), είχε λαλήσει εντελώς σε 4 χρόνια. >:(
Έχω δοκιμάσει όλες τις πολυθρόνες γραφείου (λογικής τιμής) και καμιά δεν άντεξε πάνω από δύο χρόνια.

Μόλις αρχίσουν τα μπόσικα τρελαίνομαι και τις αλλάζω.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.582
Του κινεζομάγαζου άρχισε διαρροές στα 2, φθορά στα 3 χρόνια, και ξαφνικά πριν λίγες μέρες άρχισε να γέρνει πλάγια στην (μονοκόμματη) ανάκλιση. Περιμένει να πάει στα σκουπίδια αφού ντρέπομαι να τη χαρίσω. >:(

Η προηγούμενη, απ' το IKEA, αν και φθηνότερη φθάρηκε μόνο στο μάλλινο ύφασμα απο τη χρήση και ζει ακόμα εκεί που την έδωσα χωρίς διαρροές. 12 χρόνια συνολικά. :geek:

Reaction score
6.598
Έχω δοκιμάσει όλες τις πολυθρόνες γραφείου (λογικής τιμής) και καμιά δεν άντεξε πάνω από δύο χρόνια.

Μόλις αρχίσουν τα μπόσικα τρελαίνομαι και τις αλλάζω.
Έχεις π.μ.:sneaky:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.582

melina

Cargo 200
Reaction score
45.300
Στην προηγούμενη που ήταν mix assembly ikea μηχανισμός με κάθισμα από άλλη σταθερή καρέκλα (της ike το κάθισμα τα είχε φτύσει πιο πριν) είχε σπάσει εκεί που κουμπώνει το ροδάκι. Έκανα μια πατέντα στο ένα, την έβγαλε κάνα χρόνο ακόμα, μετά σπάσανε ακόμα δύο φωλιές από τα ροδάκια.
Γενικά πάντως δουλεύω πολύ τα ΙΚΕΑ, είναι από τα πιο χρηστικά και value for money έπιπλα. Γενικά στοιχίζουν τόσο που λες ας πάρω καινούργια όταν χαλάσει.
Η καρέκλα όμως του γραφείου είναι η προέκταση του εαυτού μου το μισό χρόνο (τον άλλο μισό το κάθισμα του αυτοκινήτου :D) οπότε είπα να πάρω αυτή τη φορά ότι πιο επαγγελματικό και καλύτερο κυκλοφορεί... που να μπορώ και να το αποκτήσω.
Μέχρι και τα ροδάκια καλύπτουν στην εγγύηση λένε.
Έχει πάντως αρχοντικό ευρύχωρο κάθισμα, δεν με κουράζει, εύκολες ρυθμίσεις ανάκλισης της πλάτης. Για την ώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος. 3 μήνες την έχω περίπου.

Reaction score
996
@Zizik: Μήτσε αυτή που συναρμολόγησες με blue tac ποιά είναι; Φαίνεται βολική.

Btw, έχω μια noname που ούτε καν θυμόμουν από πότε, προχθές που ξεβιδώθηκε εντελώς μια βίδα (πρώτη φορά) και την γύρισα για να τη βιδώσω, είδα αυτοκόλλητο με ημερομηνία του 2002.

Reaction score
996
Σοβαρά βρε, ποιά είναι; Η IKEA αλεφλουφλενκάτι είναι αυτή στις φωτογραφίες ή η παλιά που λες ότι είχες 12 χρόνια;

Edit: Άστο, την βρήκα. Η ALEFJALL είναι (πωωω χειρότερος από τον avsite_feeder είσαι, με ανάγκασες να πάω στη σελίδα του ΙΚΕΑ :p )

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.582
Στις φωτογραφίες είναι η νέα, η αλεφγιανφενφλούφεν. Η παλιά δεν υπάρχει πιά αλλά αν υπήρχε θα την ξανάπαιρνα, κόστιζε τα μισά.

daharis666

Moderator
Reaction score
83.322
Είναι πάρα πολύ αναπαυτική και δεν έχω σηκωμό. :D Memory foam και τέτοια μεγαλεία.

Λες να διαλύσει μόλις σηκωθώ; :roflmao:
αν είναι να σηκωθείς φρόντισε να είναι το ντολμαδάκι εκεί κοντά....

ο γέρος ή από πέσιμο....:cry::laugh:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut