Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Μπραβο!!!! Εσεις κ Διαυγεια ενα πραγμα......Για πειτε κ για αυτους π μπηκαν αυτοματα στην κληρωση?Ξέχασες τον @Srek.
ΣΩΣΤΟ ΑΛΛΑ ΕΦΟΣΟΝ ΜΟΥ ΔΙΕΦΥΓΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ.Επειδη βλεπω πολλους Χριστουγεννιατικους , θα προτεινα να μπει κατωτατο οριο μηνυματων για να διακαιουται καποιος να συμμετασχει στην κληρωση.
ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ?Εγώ πάλι θα πρότεινα να το πάρει ο Κυριακου που ήταν ο μοναδικός που είπε ευθέως πως το θέλει για τον πιτσιρικά του και δεν ανακάλυψε ξαφνικά φίλους ξαδέρφια και παππούδες που το χρειάζονται απεγνωσμένα. Συν το ότι είναι ένα μέλος που πολύ συχνά χαρίζει πράγματα.
Αλλά εγώ είμαι και γεροπαραξενος...μη μου δίνετε σημασία..
Ο wizzy πριν τις γιορτές δεν έχει χρόνο ούτε για "ζήτω". Από Ιανουάριο, βλέπουμε. Συν τοις άλλοις, ο @One Happy Cloud ξεκίνησε ένα παρόμοιο.Ο wizzy να ξεκινήσει το φετινό bazaar.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.Ο wizzy πριν τις γιορτές δεν έχει χρόνο ούτε για "ζήτω". Από Ιανουάριο, βλέπουμε. Συν τοις άλλοις, ο @One Happy Cloud ξεκίνησε ένα παρόμοιο.
Επίσης, ο νικητής της κλήρωσης είναι ο αριθμός 24 @panmag κι επιλαχών ο αριθμός 7 @Kyriarxos.