ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΠΙΚΑΠ TECHNICS SL-BD22

Status
Not open for further replies.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Επειδη βλεπω πολλους Χριστουγεννιατικους , θα προτεινα να μπει κατωτατο οριο μηνυματων για να διακαιουται καποιος να συμμετασχει στην κληρωση.

Reaction score
30.455
Εγώ πάλι θα πρότεινα να το πάρει ο Κυριακου που ήταν ο μοναδικός που είπε ευθέως πως το θέλει για τον πιτσιρικά του και δεν ανακάλυψε ξαφνικά φίλους ξαδέρφια και παππούδες που το χρειάζονται απεγνωσμένα. Συν το ότι είναι ένα μέλος που πολύ συχνά χαρίζει πράγματα.
Αλλά εγώ είμαι και γεροπαραξενος...μη μου δίνετε σημασία..

Reaction score
27.118
Επειδη βλεπω πολλους Χριστουγεννιατικους , θα προτεινα να μπει κατωτατο οριο μηνυματων για να διακαιουται καποιος να συμμετασχει στην κληρωση.
ΣΩΣΤΟ ΑΛΛΑ ΕΦΟΣΟΝ ΜΟΥ ΔΙΕΦΥΓΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ.

ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΩΡΟ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΩ.
[DOUBLEPOST=1544968382][/DOUBLEPOST]
Εγώ πάλι θα πρότεινα να το πάρει ο Κυριακου που ήταν ο μοναδικός που είπε ευθέως πως το θέλει για τον πιτσιρικά του και δεν ανακάλυψε ξαφνικά φίλους ξαδέρφια και παππούδες που το χρειάζονται απεγνωσμένα. Συν το ότι είναι ένα μέλος που πολύ συχνά χαρίζει πράγματα.
Αλλά εγώ είμαι και γεροπαραξενος...μη μου δίνετε σημασία..
ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ?:p:D;):roflmao::laugh:

ΑΛΛΟΙ ΦΑΓΑΝ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ....:o:D:p

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.713
Συμφωνο και εγω να το παρει o Kυριακου απο οτι ξερω τον εχει σε καλο δρομο τον μικρο Αc/Dc Dio και τετοια, αλλωστε ειναι ενα καλο χριστουγενιατικο δωρο αφηστε που οταν μεγαλωσει ο μικρος θα εχει να το λεει "Το πρωτο μου πικαπ ηταν δωρο απο μελος του Avsite"

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.478
Ο wizzy να ξεκινήσει το φετινό bazaar.
Ο wizzy πριν τις γιορτές δεν έχει χρόνο ούτε για "ζήτω". Από Ιανουάριο, βλέπουμε. Συν τοις άλλοις, ο @One Happy Cloud ξεκίνησε ένα παρόμοιο.

Επίσης, ο νικητής της κλήρωσης είναι ο αριθμός 24 @panmag κι επιλαχών ο αριθμός 7 @Kyriarxos.

Reaction score
27.118
Ο wizzy πριν τις γιορτές δεν έχει χρόνο ούτε για "ζήτω". Από Ιανουάριο, βλέπουμε. Συν τοις άλλοις, ο @One Happy Cloud ξεκίνησε ένα παρόμοιο.

Επίσης, ο νικητής της κλήρωσης είναι ο αριθμός 24 @panmag κι επιλαχών ο αριθμός 7 @Kyriarxos.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.

Ο ΤΥΧΕΡΟΣ @panmag ΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΜ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗ.

Reaction score
434
Πολλα απο τα παραπανω δεν ακουγονται ωραια περι ξαδελφων, φιλων, κλπ. Ο δωρητης καθοριζει τα κριτηρια συμμετοχης. Τι σημαινει δωσε το στον ταδε. Τι συζητηση ειναι αυτη. Ποιος αρνηθηκε οτι οσοι συμμετεχουμε δεν εχουμε πικαπ! Η μηπως γυρευουμε την αντικατασταση του με ενα χειροτερο; Υπαρχουν πολλοι γνωστοι μας που ειτε δεν εχουν η δεν διαθετουν χρηματα για την αποκατασταση βλαβης. Φιλικα

Reaction score
6.236
Μπράβο @tigergreg για την κίνηση. Εγώ προσωπικά αν και θα ήθελα ένα πικάπ για το χαβαλε μιας και έχω μερικούς δίσκους του πατέρα μου στο παταρι δε δήλωσα συμμετοχή γιατί πιστεύω ότι κάποιος άλλος ίσως το ήθελε περισσότερο. Καλώς η κακώς βλέπω το χώρο του site σα μια παρεα και λειτουργώ κατ αυτόν τον τροπο. Τώρα αν καποιοι πλακωσανε χριστουγεννιάτικα μόλις είδανε τσάμπα πραμα κριμα αλλά τι να κάνουμε. Και πάλι συγχαρητήρια στον @tigergreg για την κίνηση.

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος