Ερωτήσεις αρχάριου για πικάπ.

Reaction score
122
Δεν ειναι οποι οι δισκοι ιδιοι στην αρχη.Μερικοι ειναι πιο φλατ απο αλλους.Στους πιο φλατ λογικα το κανει λιγοτερο η καθολου.
Όχι οι δοκιμές ολο το απόγευμα γίνονται στον ίδιο δίσκο. Στην ίδια πλευρά.

Reaction score
1.155
Όπως φαί
Εντωμεταξύ υποτίθεται πως η project το πλασάρει αυτό το πικάπ ως "ρυθμισμένο και plug and play"...
Το πικάπ μπορεί να είναι έτοιμο σεταρισμένο αλλά πρέπει να είναι και το ράφι που το τοποθετείς άριστα αλφαδιασμένο, αν <<χάνει>> το ράφι και δε γίνεται να το αλφαδιάσεις θα πρέπει να κάνεις διόρθωση με τα πόδια του πικάπ για να είναι σωστά αλφαδιασμένο το πλατώ και η αναπαραγωγή να θεωρείται σωστή.

Reaction score
30.455
Μπου χαχα...!!!! Το έμαθα τώρα.....!!!! Το κάνω για πλάκα......αλλά του φίλου δεν είναι "ανακοικλωσιμο".......
Ναι ,αφού πρώτα έβαλες την κεφαλή να χορέψει δυο τρεις φορές τσάμικο πάνω στον δίσκο....το έμαθες..:D:D:D

Reaction score
122
Όπως φαί

Το πικάπ μπορεί να είναι έτοιμο σεταρισμένο αλλά πρέπει να είναι και το ράφι που το τοποθετείς άριστα αλφαδιασμένο, αν <<χάνει>> το ράφι και δε γίνεται να το αλφαδιάσεις θα πρέπει να κάνεις διόρθωση με τα πόδια του πικάπ για να είναι σωστά αλφαδιασμένο το πλατώ και η αναπαραγωγή να θεωρείται σωστή.
Ναι έχεις δίκιο το κατάλαβα όταν είδα πόσο στραβά κάθεται... Το θέμα είναι πως δεν μπορώ να το φέρω ακριβώς... έχει 3 πόδια τα οποία δεν ρυθμίζονται και προσπαθώ με χαρτάκια... Ξέρει κανείς αν υπάρχουν ρυθμιζόμενες βάσεις που μπορώ να βάλω αντί για αυτές που έχει;

Reaction score
5.360
Βλέπω ότι το αντίβαρο στον βραχιονα μπορεί να μετακινηθεί εμπρος πίσω....έχει και μια αλενοβιδα από πάνω......:whistling:

Reaction score
569
Ξέρει κανείς αν υπάρχουν ρυθμιζόμενες βάσεις που μπορώ να βάλω αντί για αυτές που έχει;
Υπαρχουν βάσεις με ρυθμιζόμενα ποδαράκια που βάζεις από κάτω όπως της project αλλά νομίζω δεν σε συμφέρει γιατί κοστίζουν αρκετά. Με τα χαρτάκια κάνεις δουλειά

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.487
κατασκευάζεις μόνος σου βάση, με ελάχιστο κόστος.

Ράφι από πρακτικερ πχ, του γούστου σου: https://www.praktiker.gr/c/rafia-rafieres-102?catId=102&CurrentPage=7
Το κόβεις με σέγα στην διάσταση που πρέπει ή τους λες να το κόψουν αυτοί. Το "σιδερώνεις" , με την ειδική ταινία που υπάρχει για τον σκοπό αυτό, στο σημείο κοπής (σαν αυτοκόλλητη ταινία ουσιαστικά) και προσαρμόζεις κάποιες από τις ρυθμιζόμενες βάσεις από εδώ πχ https://www.odes.gr/el/vaseis/vaseis-gia-ixeia-rafioy/antikradasmikes-akides-patakia.html .. Και ομορφιά, και προσωπική εργασία, και εξυπηρέτηση.

Υπόδειγμα: dali.jpg

Last edited:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.431
Ναι έχεις δίκιο το κατάλαβα όταν είδα πόσο στραβά κάθεται... Το θέμα είναι πως δεν μπορώ να το φέρω ακριβώς... έχει 3 πόδια τα οποία δεν ρυθμίζονται και προσπαθώ με χαρτάκια... Ξέρει κανείς αν υπάρχουν ρυθμιζόμενες βάσεις που μπορώ να βάλω αντί για αυτές που έχει;
Υπάρχουν χαρτάκια με διαφορετικό πάχος και μπορείς να κάνεις παιχνίδι όσο θέλεις. Με τρία πόδια είναι ευκολότερο να ευθυγραμμίσει.
Υπομονή, αλφάδι επιφανειών και θα το πετύχεις.

Reaction score
122
κατασκευάζεις μόνος σου βάση, με ελάχιστο κόστος
Ακριβώς αυτό σκεφτόμουν χθες, πολύ καλή ιδέα μου φαίνεται και το έχω με μικρές ιδιοκατασκευές, έχω κάνει μερικές πετυχημένες στο σαλόνι.
[DOUBLEPOST=1546517701][/DOUBLEPOST]
Why don't you RFM? (Read the Fucking Manual)

https://www.project-audio.com/wp-content/uploads/2018/04/Manual_Primary.pdf

Eίσαι σίγουρος ότι έχεις κάνει όλα όσα γράφει μέσα και ειδικά στις σελίδες 4 & 5?
Ναι το έχω διαβάσει, το πρόβλημα είναι με τις βάσεις που δεν ρυθμίζονται, θα φτιάξω μια βάση με ακίδες όπως προτείνει και ο Vakis.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas