Crown xls 1502

Status
Not open for further replies.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Μηνύματα
9.634
Reaction score
12.211
Τωρα να κανω εγω μια επερωτηση;:p
Αν ο Κραουν δεν εκανε 350 αλλά 2350 ευρω, ειχε μπλε λεντ μοστρα και κουτι βουρτσισμενο αλουμινιο, χρυσαφι ψυκτρες με wbt σιδερα, θα ειχε και λογοτυπο με καλλιγραφικα, θα τον παιρνατε σοβαρα εσεις οι χαιενταδες; Θα τα επαιζε τα κλαρινα και τους ζουρναδες; Ή θα του εκανε μηνυση η goldmund για...φθηνη δυσφημιση;
Αλλά ξεχασα. Αν συνεβαιναν αυτα, ο Κωστας και ο Μπουτια θα ποσταριζαν κιλοτακια στο Καλημερα.... και ανεκδοτα στο Εδω γελαμε. Ειναι κι αυτο.:gamer:
Φρεσκούδι εεε... φαίνεται.
Αν δεις πόσα μηχανάκια του πανακρίβου έχουν φάει κράξιμο στην σελίδα, θα σου λυνόταν και η απορία και τα πόδια, από την σχέση τιμής-απόδοσης-πραγματικό κόστος!
Ο Wavac για να καταλάβεις δεν έχει μούτρα να γράψει μήνυμα! :p
 
Last edited:


costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
51.392
Reaction score
125.537
Άμα θέλετε παραμορφοσιωμηχανή πάρτε βαβακ. Αυτό βέβαια δεν είναι Hi-Fi.
Δεν πληρεί τα κριτήρια.

Οσο για τις δικες μου δοκιμες,τις εκανα επι 30 χρονια, οποτε
30 χρόνια αλλεπάλληλων λαθών, είναι σημαντική εμπειρία, που σαν βαρίδι τη σέρνεις.
Κι εγώ έχω τέτοιες εμπειρίες λαθών.
Η μόνη διαφορά μας, είναι ότι βρήκα τη δύναμη να πετάξω το βαρίδι, αντικρίζοντας την πραγματικότητα: ήταν όλα λάθος. ;)
απλουστατα υπογουφερ δε μπηκε ποτε στο σπιτι μου.
Να ένα από τα λάθη σου.
Οπότε, αντικειμενικά, ποτέ δεν άκουσες βαθύ χαμηλό στο σπίτι σου.
Ποτέ.
Ολοι εσεις οι εξι που βαλατε like στο οτι δεν υπαρχει καλυτερο καλωδιο απο το Mogami,εχετε ολοι Mogami;Δε νομιζω,αν κρινω απο τον ενα,που γνωριζω.;)Και φυσικα,δοκιμασατε τα παντα,πριν καταληξετε σ' αυτο,ετσι;Αν μαλστα,το καλυτερο καλωδιο συνδεθει στον καλυτερο τελικο,δηλαδη τον Crown,η ευτυχια διπλασιαζεται.:tongue:Παψτε να ισοπεδωνετε ο,τι δε μπορειτε να αγορασετε.Κι εγω ειχα Mogami,επαιξε καλυτερα απο πολυ ακριβοτερα καλωδια αλλα,δυστυχως για την τσεπη μας,δεν ειναι το καλυτερο.
Το θετικό είναι ότι αναγνωρίζεις πως ένα οικονομικό μογκάμι (ή μπέλντεν, το ίδιο είναι) έπαιξε και σε σένα καλύτερα από πολύ ακριβότερα καλώδια.8-)

Δε το συνεχίζω, διότι η συνέχεια έχει αντικειμενικά κριτήρια (μετρήσιμα τεχνικά χαρακτηριστικά καλωδίων) και ενώ για τα μογκάμι έχουμε στοιχεία, για τα υπόλοιπα που θα πεις ότι δήθεν έπαιζαν καλύτερα, δεν υπάρχουν.:p

Και δες σε παραδίπλα θρεντ τα βίντεο περί καλωδίων, να στανιάρεις.

Στο τέλος, αν δεν σου αρέσουν τα ενεργά, ε, δεν ξέρεις να ακούς
Δεν είναι κακό να μη ξέρεις να ακούς. ;)
Και είναι γεγονός ότι ο μέσος χομπίστας δεν ξέρει να ακούει. Ξέρει ένας "επαγγελματίας", ε; 8-)

Κακό (για τον εαυτό σου) είναι να μη θες να μάθεις να ακούς σωστά.
Ποτέ δεν είναι αργά. 8-)
Ο Wavac για να καταλάβεις δεν έχει μούτρα να γράψει μήνυμα!
Στο Hi-Fi όχι, δε μπορεί να συμμετέχει. :p
Βρίσκεται σε λάθος κατηγορία!:D
 

S

sk4t4

Guest
30 χρόνια αλλεπάλληλων λαθών, είναι σημαντική εμπειρία, που σαν βαρίδι τη σέρνεις.
Καθολου.Αισθανομαι αναλαφρος σαν ανθρακονημα.Αν "εστηνα" ξανα συστημα,απο τα "λαθη" του παρελθοντος θα επελεγα.:D
Οπότε, αντικειμενικά, ποτέ δεν άκουσες βαθύ χαμηλό στο σπίτι σου.
Ποτέ.
Οντως,ποτε.Ποτε ομως δε με με ενοχλησε αυτο.Αν με ενοχλουσε,θ' αγοραζα καμμια "ντουλαπα".:D
Το θετικό είναι ότι αναγνωρίζεις πως ένα οικονομικό μογκάμι (ή μπέλντεν, το ίδιο είναι) έπαιξε και σε σένα καλύτερα από πολύ ακριβότερα καλώδια.8-)
Το σωστο να λεγεται.Βεβαια,υπαρχουν και καποιοι που επιμενουν στα μαυροκοκκινα.:p
 
Last edited by a moderator:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.808
...
όπως έγραψα και στο ποστ 391, ο crown, δε κατακρίνεται γιατί κάνει 350 γιούρια, ίσα ίσα αναφέρω ότι είναι πολύ vfm μηχανάκι.
όμως δεν είναι η πανάκεια στα ενισχυτικά όπως πολύ συμφορουμίτες προσπαθούν να το παρουσιάσουν.
Αν ήταν έτσι, όλος ο πλανήτης θα άκουγε με crown και τα χρήματα που του περίσευαν θα τα παιρνε πατατάκια.
Επίσης σίγουρο είναι, ότι αν είχε περισσότερη μόστρα κι έκανε 1000+ γιούρια, κάποιοι από εδώ να μίλαγαν καλύτερα για το συγκεκριμένο μηχανάκι.
Η αλήθεια είναι μία όμως, σε άμεση σύγκριση με σοβαρά μηχανάκια να το συνοδεύουν, στον ίδιο χώρο, στο ίδιο μουσικό κομμάτι και με αντίστοιχα σοβαρά ενισχυτικά ο..κραουνάκης ξεβρακώνεται! Δε τα λέει μάνα μ.. τι να κάνουμε?
Κι όσο σοβαρότερα τα συνοδά(πηγές-ηχεία), τόσο μεγαλύτερο το ξεβράκωμα!!
Ο λόγος? επίσης απλός.. δε φτιάχτηκε για να παίζει καλύτερα από goldmund, δε φτιάχτηκε για να κοντράρει ένας pass labs, ή ένα classe ή ένα musical fidelity, ή κι από άλλες δεκάδες εταιρίες του χώρου, φτιάχτηκε για να "βαράει" αξιοπρεπέστατα σ ένα μπαράκι!
Δατς δε φ@κιν τρούθ.!!
:drinks:
Πρέπει να διευκρινιστεί το εξής:Στην υπογραμμισμένη φράση εννοείς ότι κάποια μέλη προσπαθούν πολύ υπέρ του Crown,ή ότι πολλά μέλη απλώς προσπαθούν;;;
Διότι όπως και να εννοηθεί,θεωρώ ότι δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο,αλλά είναι χρήσιμο να γίνεται σαφές το πώς εννοείται κάτι,ακριβώς για να βγαίνει νόημα.

Η Goldmund αδίκως πιάνεται ως δείγμα αβανταδόρικης εταιρείας,καθότι σε αυτό το forum - όπως δικαίως επισημαίνει ο ΡΜ - έχουν βγει και δικές της αμαρτίες στη σέντρα...Επειδή όμως ο υποφαινόμενος εκτιμά δεόντως την εξαγωγή...νοημάτων,θα ανταποκριθεί μ'έναν οικείο παραλληλισμό :
Το Michell Gyro είναι και πολύ vfm σε μηχανολογική κατασκευή,εμφάνιση και απόδοση.
Σε άμεση όμως σύγκριση με πιο αβανταδόρικες βινυλιομηχανές - όπως τα Goldmund - εντός της ίδιας Ενιαίας Οντότητας θα υστερεί στον τομέα των...εντυπώσεων.Επειδή δεν αγοράζεται για να κοντράρει μια τέτοια κατηγορία.
It's a fcuking fact...:p
Παντως, παρακολουθωντας τα ελληνικα φορουμς για χρονια, και τα τελευταια χρονια απο σχετικη αποσταση, μη πολυσυμετεχοντας, έχοντας αφαιρέσει πχ το ενδεχόμενο να βλέπεις κάποιον φιλικά "αρα" να συμπαθέΙς την αποψη του για "φιλικους" και οχι πραγματικους λογους, μπορει κανεις να βγαλει παρα πολλα συμπερασματα.. κυριως για το πως το τι και το ΑΝ ακουει καποιος..
O υποφαινόμενος ως αποστασιοποιημένος από κάθε λογής χαριεντισμούς στο χώρο της υψηλής πιστότητας,κρίνοντας από την εφαρμογή γραμματικής και συντακτικού στα γραπτά,μπορεί να συμπεράνει τον βαθμό στον οποίο κάθε συντάκτης είναι πρόθυμος να διερευνά ό,τι ακούει,χωρίς ν'αμφισβητεί ότι πράγματι ο δεύτερος το ακούει....:sneaky:
Θυμάμαι που διώξαμε και έναν :D
Ας φανταστούμε εν είδει άσκησης τη χαοτική νόηση του σχεδιαστή των SH-833...(+ IT) :tongue:

΄΄Φτιάχνουμε ψαρωτική μονομπλόκ δόμηση πεντακοσίων κιλών,τιγκάρουμε την απόκριση με δεύτερη αρμονική,δηλώνουμε μονοτελική λυχνία με 150 Watt και απολύτως γραμμική απόδοση από 10 έως 100...χιλιοστά του Watt (δεν κάνει ούτε για...In Ear monitors λέμεεεε), τονίζουμε απόκριση στις πρώτες οκτάβες για να δοξάζουν όλοι το πόσο ΄΄γεμάτος΄΄ ακούγεται από χαμηλές κιόλας στάθμες και σε ψόφια προγράμματα και με τις συνήθεις καραμούζες ή μονόδρομα (μέχρι και...ηλεκτροστατικά χωρίς υπομονάδες sub) αλλά χάρη στην καργαρισμένη δεύτερη αρμονική του θα ενισχύεται η αντίληψη των τόνων που ανήκουν στην πρώτη οκτάβα...Θα τρολάρουμε σε μόνιμη βάση τους ακροαματικόφιλους οπλαρχηγούς να την ακούνε γερά και με αλλαγές καλωδίων έστω και αναρωτώμενοι πώς είναι δυνατόν να φυσάει ένα μηχάνημα που θα έχει μετρήσεις για πέταμα...Αυτό δα έλειπε,να έφταναν σε ακροαματική νιρβάνα από ορθόδοξες οδούς αντί του πλάγιου δρόμου.Σιγά που θα τους ωθήσουμε να φτιάχνουν καλές χωροταξίες,θα βαριόντουσαν ν'ασχοληθούν μαζί μας άμα τους βάζαμε δύσκολα...Άσε που μετά και άλλοι ορθόδοξες οδούς θα ζητούσαν,μπορεί να το έψαχναν,και να εξέλειπαν αργά ή γρήγορα κάθε λογής μυστικιστικές προεκτάσεις...
Α πα πα,δεν κάνουμε...τέτοια πράγματα !
Δεν σκάβουμε μονάχοι τον λάκκο μας!΄΄

Θεωρώ πως ο Ear επιμένει τόσο πολύ επειδή ακριβώς όσα θεωρητικά υποστηρίζει τα βιώνει παραλλήλως στην πράξη,οπότε είναι αδύνατον ν'ανεχόταν οιονδήποτε ισχυρισμό ότι δεν ισχύουν.

Put ourselves in his...place.;)
 
Last edited:

A

AKARL

Guest
Για να δούμε και κάτι διαφορετικό...
Behringer NX3000D. Τον αναφέρω γιατί κοστίζει 140 ευρώ λιγότερα από τον Crown 1502.
Δεν άκουσα!
Με χαρακτηριστικά τουλάχιστον ισάξια και σε πολλές περιπτώσεις ανώτερα του 1502.
Δεν είδα κάποια διθυραμβικά σχόλια.
Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο Πέτρο. Έτσι έχουν τα πράματα. Και επειδή μνιά μικρή κοινότητα είμαστε ας λέμε, τουλάχιστον, αλήθειες μεταξύ μας.

Λοιπόν, το Γκρουπ Χάρμαν είναι κολοσσός και ζμπρώχνει χοντρό χρήμα στο αβουσάϊτ για να δγιαφημίζονται τα προϊόντα του από δγιάφορα μέλη. Ενώ το πτωχό και ταπεινό Μνιούζικ Τράϊμπ δεν έχει μπικικίνια να ζμπρώκσει για να λέμε και καμνιά καλή κουβέντα για την πραμάτχεια του. Ήντα να κάνωμεν λοιπόν; Προσφορά και ζήτηξις αγαπητέ, δούναι και λαβείν, αλιζβερίσι εις την καθομιλουμένην... Πως να δεις διθυραμβικά σχόλια; ;)

Και τσουπ like οι κλακαδοροι απο κατω.
Α ρε τσάκαλε Σουπουμουκού εσύ έπχιασες και την πυραμυδοειδές δομή τση μπίζνας που έχει στηθεί επαέ πέρα στο αβουσάϊτ:

Υπάρχουν οι λεγόμενοι Οπίνιον Λήντερζ, όπως ο Μπούτχιας, ο Αφτχιάς, ο Πόδγιας, ο Μαλλιάς, ο Σφίχτης (α.κ.α. ο Μασίστας), οι οποίοι κάνουν τα ντηλζ με τσι δγιάφορες μπράντες και δίνουν γραμμή πχοιό σαπάκι να ζμπρώχνεται κάθε φορά. Αφτοί παίρνουν τη μερίδα του λέοντος από το χρήμα που ρέει στον αγωγό.

Από κάτω είμαστε εμείς, οι δγιάφοροι μικρομεσαίοι κλακαδόροι, οι οποίοι έχουμε ως δουλειά όχι μόνο να κολλάμε λάϊκζ στα ποστζ των Οπίνιον Λήντερζ αλλά να αναπαράγουμε επίσης, ως ψιττακοί, μηνύματα που μας πέμπουν οι αποπάνω ωσάν αφτά να ήταν δικά μας. Έτσι βγάνουμε και ΄μεις ένα ακσιοπρεπή μεροκάματο και πορεβόμαστε εις βάρος των γιδγιών που καταπίνουν αμάσητο το σανό που τους πλασάρουμε και πάνε και πσωνίζουνε Κραουνάκηδες, υποβαθύφωνα, ενεργά, ντιράκια και όφωνα και ό,τι τέλος πάντων μας πούνε τα μεγάλα αφεντικά να ζμπρώκσουμε.

Μας είπες κλακαδόρους;
Κάτσε κάτω απ΄ τη μπάρα ρε και μη μιλάς ... μας πήρανε χαμπάρι αφού... :cautious::cautious::cautious:

Εγώ βασικά δεν την είχα ξανακούσει την λέξη και το google-αρα.
Δηλαδή και πληρωμή (απ' τον Bhutia :roflmao:) και δημιουργία εντυπώσεων και μισαλλόδοξοι φασίστες.....
Κρύβε λόγια μρε χαμένε... :punish:

στο δικο μου σπιτι ποτε μπορειτε να ρθειτε κυριε κωστα,εχω τσιπουρο μπυρες κρασι.
Μπορώ να βεβαιώσω ότι το τσίπουρο που διαθέτει ο Χρήστος, από βιολογική Ντεμπίνα 100%, είναι τέτχοιας ποιότητας που αξίζει τα μάλα μια επίσκεψη στη Λιμνούπολη... ;)

Αν μου επιτρέπεις, προφέρεται Βάις, όχι βεις.
Και το geithain γκαιτχαιν, όχι γκειθειν.
Τ, μόνο αφτά; Για τα δγιάφορα Γκόερτζ, Κράφτγουερκ, Τζένελεκ, Μπεμβέ, Τζάμο, Μίτσελ, Μάραντζ, Τεκνίκς και μύργια όσα άλλα κουλά λέει ο Αφτχιάς κουβέντα; Τσιμουδγιά; Ομερτά; Άντε μην αρχίσω και τελειωμό δε θα ΄χω... >:(>:(>:(


:p:p:p :roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:
 

leandros

Πάρτε παθητικά!
Μηνύματα
3.195
Reaction score
6.100
Πρέπει να διευκρινιστεί το εξής:Στην υπογραμμισμένη φράση εννοείς ότι κάποια μέλη προσπαθούν πολύ υπέρ του Crown,ή ότι πολλά μέλη απλώς προσπαθούν;;;
Διότι όπως και να εννοηθεί,θεωρώ ότι δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο,αλλά είναι χρήσιμο να γίνεται σαφές το πώς εννοείται κάτι,ακριβώς για να βγαίνει νόημα.

Η Goldmund αδίκως πιάνεται ως δείγμα αβανταδόρικης εταιρείας,καθότι σε αυτό το forum - όπως δικαίως επισημαίνει ο ΡΜ - έχουν βγει και δικές της αμαρτίες στη σέντρα...Επειδή όμως ο υποφαινόμενος εκτιμά δεόντως την εξαγωγή...νοημάτων,θα ανταποκριθεί μ'έναν οικείο παραλληλισμό :
Το Michell Gyro είναι και πολύ vfm σε μηχανολογική κατασκευή,εμφάνιση και απόδοση.
Σε άμεση όμως σύγκριση με πιο αβανταδόρικες βινυλιομηχανές - όπως τα Goldmund - εντός της ίδιας Ενιαίας Οντότητας θα υστερεί στον τομέα των...εντυπώσεων.Επειδή δεν αγοράζεται για να κοντράρει μια τέτοια κατηγορία.
It's a fcuking fact...:p
αγαπητέ Bhutia,
ναι!, προσπαθούν πολύ υπέρ του κράουν, λες κι ανακάλυψαν το τροχό στο συγκεκριμένο επαναλαμβάνω κατά τ άλλα αξιόλογο για την τιμή του μηχανάκι.
2ον) όπως φαίνεται κι απ το avatar μου έχω στη κατοχή μου το michell gyrodec και σε άμεση συγκριτική ακρόαση που έχω κάνει με το goldmund studio st4, πίστεψε με, δεν έχει τύχη!
Και επαναλαμβάνω, ο κραουν σε σχέση με τον πχ goldmund mimesis 9(υπόψην, έχω ίδια ακουστική άποψη κι απ τους 2) είναι όντως ένα συμπαθητικό τρανζιστοράκι:) δατς α φακτ!
Τη καλημέρα μου!
 

Μηνύματα
1.380
Reaction score
1.655
που να ξέρω....πως θα μπορούσα άλλωστε....τόσα έχουν ειπωθεί..:D

απλά ανέφερες κάτι για καλώδια και το πήρα ως σταθερά ότι είσαι από εκείνους...:whistling:8-)
Όχι φίλε μου, εσύ φταις που δεν έχεις βγάλει το κερί από τα αυτιά σου, να κάνεις ένα ακοόγραμμα, να γκρεμισεις τους τοίχους, να βάλεις 4 sub, να βάλεις dsp, να βάλεις diffusers και ηχοαπορροφητικά και μετά να δεις αν θα παίζει καλύτερα.

Μετά βέβαια, αν δεν σου αρέσει το αποτέλεσμα, ε, τι να περιμένεις από ένα φτηνό μηχανάκι, πάρε ενεργά.

Στο τέλος, αν δεν σου αρέσουν τα ενεργά, ε, δεν ξέρεις να ακούς
Προσοχή! Τα 4 σαμπ είναι λίγα, μόνο με 8, αναρτημένα σε τοίχους ή ταβάνι, μπορείς να κάνεις σωστή δουλειά!
 

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.808
αγαπητέ Bhutia,
ναι!, προσπαθούν πολύ υπέρ του κράουν, λες κι ανακάλυψαν το τροχό στο συγκεκριμένο επαναλαμβάνω κατά τ άλλα μηχανάκι.
2ον) όπως φαίνεται κι απ το avatar μου έχω στη κατοχή μου το michell gyrodec και σε άμεση συγκριτική ακρόαση που έχω κάνει με το goldmund studio st4, πίστεψε με, δεν έχει τύχη!
Και επαναλαμβάνω, ο κραουν σε σχέση με τον πχ goldmund mimesis 9(υπόψην, έχω ίδια ακουστική άποψη κι απ τους 2) είναι όντως ένα συμπαθητικό τρανζιστοράκι:) δατς α φακτ!
Τη καλημέρα μου!
Είναι άσκοπο και χρονοβόρο να προβάλλονται ακροαματικές εμπειρίες εν είδει αντιρρήσεων ενώ επί της ουσίας δεν διαφωνείς.

(Όσοι δεν μπορούν να πάρουν Michell και Crown,να πάρουν... Goldmund...) :welcome:
Προσοχή! Τα 4 σαμπ είναι λίγα, μόνο με 8, αναρτημένα σε τοίχους ή ταβάνι, μπορείς να κάνεις σωστή δουλειά!
Ένα like είναι λίγο,πολύ...λίγο.:D
#like kkaram#
 


costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
51.392
Reaction score
125.537
Παρένθεση:

Είναι ευπρόσδεκτες εκ μέρους μου οι διορθώσεις του τύπου "geithain γκαιτχαιν, όχι γκειθειν", και καλώς γίνανε, γίνονται και να γίνονται.

Άμα πάντως γίνω πλούσιος, θα ζμπρώξω τα Κλάιν Μάιν να πάρω γκέϊθέϊν. Πιο γκέι, ψοφάς, μέχρι και διαλυτικά έβαλα! :drinks:
 


VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Μηνύματα
8.074
Reaction score
14.058
Τωρα να κανω εγω μια επερωτηση;:p
Αν ο Κραουν δεν εκανε 350 αλλά 2350 ευρω, ειχε μπλε λεντ μοστρα και κουτι βουρτσισμενο αλουμινιο, χρυσαφι ψυκτρες με wbt σιδερα, θα ειχε και λογοτυπο με καλλιγραφικα, θα τον παιρνατε σοβαρα εσεις οι χαιενταδες; Θα τα επαιζε τα κλαρινα και τους ζουρναδες; Ή θα του εκανε μηνυση η goldmund για...φθηνη δυσφημιση;
Αλλά ξεχασα. Αν συνεβαιναν αυτα, ο Κωστας και ο Μπουτια θα ποσταριζαν κιλοτακια στο Καλημερα.... και ανεκδοτα στο Εδω γελαμε. Ειναι κι αυτο.:gamer:
Οχι 2500 αλλα και 500 να ειχε δεν θα ασχολιοταν κανεις. Λογω χαμηλης τιμης πουλαει οτι πουλαει. Καποιοι προσπαθουν να τον περασουν σαν το κελεπουρι της χιλιετας. Δικαιωμα τους. Αλλα το μηχανακι δεν κανει για οικιακο συστημα. Τελος. Ολα τα καλα κοστιζουν ακριβα. Ετος 2019. Ισως το 1970 να γινοταν κατι.
 

Μηνύματα
1.613
Reaction score
2.247
:):)
Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο Πέτρο. Έτσι έχουν τα πράματα. Και επειδή μνιά μικρή κοινότητα είμαστε ας λέμε, τουλάχιστον, αλήθειες μεταξύ μας.

Λοιπόν, το Γκρουπ Χάρμαν είναι κολοσσός και ζμπρώχνει χοντρό χρήμα στο αβουσάϊτ για να δγιαφημίζονται τα προϊόντα του από δγιάφορα μέλη. Ενώ το πτωχό και ταπεινό Μνιούζικ Τράϊμπ δεν έχει μπικικίνια να ζμπρώκσει για να λέμε και καμνιά καλή κουβέντα για την πραμάτχεια του. Ήντα να κάνωμεν λοιπόν; Προσφορά και ζήτηξις αγαπητέ, δούναι και λαβείν, αλιζβερίσι εις την καθομιλουμένην... Πως να δεις διθυραμβικά σχόλια; ;)



Α ρε τσάκαλε Σουπουμουκού εσύ έπχιασες και την πυραμυδοειδές δομή τση μπίζνας που έχει στηθεί επαέ πέρα στο αβουσάϊτ:

Υπάρχουν οι λεγόμενοι Οπίνιον Λήντερζ, όπως ο Μπούτχιας, ο Αφτχιάς, ο Πόδγιας, ο Μαλλιάς, ο Σφίχτης (α.κ.α. ο Μασίστας), οι οποίοι κάνουν τα ντηλζ με τσι δγιάφορες μπράντες και δίνουν γραμμή πχοιό σαπάκι να ζμπρώχνεται κάθε φορά. Αφτοί παίρνουν τη μερίδα του λέοντος από το χρήμα που ρέει στον αγωγό.

Από κάτω είμαστε εμείς, οι δγιάφοροι μικρομεσαίοι κλακαδόροι, οι οποίοι έχουμε ως δουλειά όχι μόνο να κολλάμε λάϊκζ στα ποστζ των Οπίνιον Λήντερζ αλλά να αναπαράγουμε επίσης, ως ψιττακοί, μηνύματα που μας πέμπουν οι αποπάνω ωσάν αφτά να ήταν δικά μας. Έτσι βγάνουμε και ΄μεις ένα ακσιοπρεπή μεροκάματο και πορεβόμαστε εις βάρος των γιδγιών που καταπίνουν αμάσητο το σανό που τους πλασάρουμε και πάνε και πσωνίζουνε Κραουνάκηδες, υποβαθύφωνα, ενεργά, ντιράκια και όφωνα και ό,τι τέλος πάντων μας πούνε τα μεγάλα αφεντικά να ζμπρώκσουμε.



Κάτσε κάτω απ΄ τη μπάρα ρε και μη μιλάς ... μας πήρανε χαμπάρι αφού... :cautious::cautious::cautious:



Κρύβε λόγια μρε χαμένε... :punish:



Μπορώ να βεβαιώσω ότι το τσίπουρο που διαθέτει ο Χρήστος, από βιολογική Ντεμπίνα 100%, είναι τέτχοιας ποιότητας που αξίζει τα μάλα μια επίσκεψη στη Λιμνούπολη... ;)



Τ, μόνο αφτά; Για τα δγιάφορα Γκόερτζ, Κράφτγουερκ, Τζένελεκ, Μπεμβέ, Τζάμο, Μίτσελ, Μάραντζ, Τεκνίκς και μύργια όσα άλλα κουλά λέει ο Αφτχιάς κουβέντα; Τσιμουδγιά; Ομερτά; Άντε μην αρχίσω και τελειωμό δε θα ΄χω... >:(>:(>:(


:p:p:p :roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:
https://www.avsite.gr/forum/threads/Επιλογή-λαμπάτου-ολοκληρωμένου-ενισχυτή.156037/

Εισαι σιγουρα ο ιδιος ανθρωπος? Και αν στο ενδιαμεσο ειδες το φως ρεγουλαρισε το λιγακι.Μην γινεσαι βασιλικοτερος του βασιλεως.Γενιτσαρος ενα πραμα...:) Φιλικα.
 

Μηνύματα
12.854
Reaction score
10.072
Προσοχή! Τα 4 σαμπ είναι λίγα, μόνο με 8, αναρτημένα σε τοίχους ή ταβάνι, μπορείς να κάνεις σωστή δουλειά!
Αν είχες διαβάσει το paper που είχε αναρτηθεί πριν κάποιες εβδομάδες εδώ, για τον αριθμό των subs, από μετρήσεις, θα ήξερες ότι ενώ μεν το ιδανικό είναι 8, πρακτικά τα 4 είναι και αυτά σχεδόν το ίδιο. Και τοποθέτηση πού; Και τα 4 μπροστά; 2 μπροστά και 2 πίσω; Στις γωνίες; Πού τελικά;
 

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
51.392
Reaction score
125.537
συγκριτική ακρόαση που έχω κάνει με το goldmund , πίστεψε με, δεν έχει τύχη!
Κι εγώ έτσι την πάτησα.
Ακούστε ιστορία:

Πέραν μηχανής Goldmund που είχα ήδη (μετά από ακροάσεις φυσικά), το όμοιο συνέβη και με καλώδια Goldmund, interconnect, με RCA.
Δεν είχαν τύχη μπροστά στα καλώδια της Goldmund τα άλλα, ομοίως ιδιαίτερα ακριβά καλώδια που είχα τότε.

Οπότε, αγόρασα καλώδια Goldmund. Πολλά λεφτά για 1 μέτρο καλωδίου, αλλά ήρθε σε ξύλινο κουτί, με μετάξια μέσα και μαλακά μαξιλαράκια, Βασιλική πολυθρόνα είχανε στην μεταφορά.

Όντως, έπαιζαν παπάδες. Τα γνωστά, συμπεράσματα χαλιεντοκαφρίλας.

Πέρασαν τα χρόνια, άλλαξε στροφές ο εγκέφαλος. Αντί να το πουλήσω, είπα όχι μεγάλε, κάτσε να το λουστείς να είναι όλη δικιά σου η χασουρα, να τη φχαριστηθεί η ψυχή σου.
Πήρα μια μέρα τη φαλτσέτα, έσκισα την κάλτσα και τα θερμοσυστελόμενα στο βύσμα, να δω τι έχει μέσα.
Μέσα είχε άλλη κάλτσα.
Έσκισα και τη δεύτερη, να αποκαλύψω το καλώδιο.
Ήταν ένα επάργυρο ομοαξονικό κρυμμένο βαθιά στις κάλτσες, ένα λεπτό καλωδιάκι, πιθανώς 4mm συνολικής διαμέτρου, που το είχα συναντήσει πολλές φορές στα ηλεκτρονικά της Θεσσαλονίκης, και το είχα πάρει κιόλας για διάφορες χρήσεις, διότι ήταν "ψηφιακό", δηλαδή το πουλούσαν σαν "καλό RG59" καλώδιο γενικής χρήσης, με καλές περγαμηνές θωράκισης και νορμάλ προδιαγραφές. Κόστος βέβαια νορμάλ, ας πούμε τριπλάσιο από το πιο φτηνό καλώδιο κεραίας που έβρισκα τότε. Μερικές δραχμές το μέτρο..

Το ίδιο ακριβώς καλώδιο, καλυμμένο μόνο με μια λεπτή πλαστική κάλτσα, χρησιμοποιούσε η μεριντιαν μέσα στις συσκευές της, και το ίδιο πουλούσε με λογότυπο μεριντιαν σα ψηφιακό ομοαξονικό καλώδιο.

Ναι, και μεριντιαν καλώδιο έχω αγοράσει.

Βαριέμαι να σας πω για την ποιότητα των κολλήσεων στα RCA βύσματα του εν λόγω καλωδίου της Goldmund. Τουλάχιστον το καλώδιο της μεριντιαν ήταν σε σοβαρά βύσματα (κοινά BNC).

Είναι πολύ μπροστά η Goldmund.
Σοβαρή εταιρία.
Εγώ την παραδέχομαι.
 
Last edited:

A

AKARL

Guest
:):)
https://www.avsite.gr/forum/threads/Επιλογή-λαμπάτου-ολοκληρωμένου-ενισχυτή.156037/

Εισαι σιγουρα ο ιδιος ανθρωπος? Και αν στο ενδιαμεσο ειδες το φως ρεγουλαρισε το λιγακι.Μην γινεσαι βασιλικοτερος του βασιλεως.Γενιτσαρος ενα πραμα...:) Φιλικα.
Ο ίδγιος είμαι. ;)

Ναι, και προφανώς είχα, εν αντιθέσει με άλλους, την απαιτούμενη στοιχειώδη ευφυΐα προκειμένου: 1) να θέλω και να μπορώ και 2) να μην αφήσω την ημιμάθεια ή τα όποια συμπλέγματά μου να με εμποδίσουν να "δω το φως" - όπως ατονικά και ασύντακτα λες.

Δεδομένου ότι εντός δυο, συντακτικά τραγικών και με χρήση του ατονικού, γραμμών μου κάνεις δυο προτροπές και έναν χαρακτηριζμό νοιώθω μια ακατανίκητη επιθυμία να σου ανταποδώσω τα ίσα:

1) Μάθε γραφή και ανάγνωση. :)

2) Απόκτησε αίσθηση του χιούμορ και κοινωνική ευπροσηγορία (αυτό googlαρέ το αν δεν το κσέρεις). :)

3) Χαλιεντά. :):drinks:



:):):) Φιλικότατα :):):)
 
Last edited by a moderator:

Μηνύματα
691
Reaction score
1.102
Τωρα να κανω εγω μια επερωτηση;:p
Αν ο Κραουν δεν εκανε 350 αλλά 2350 ευρω, ειχε μπλε λεντ μοστρα και κουτι βουρτσισμενο αλουμινιο, χρυσαφι ψυκτρες με wbt σιδερα, θα ειχε και λογοτυπο με καλλιγραφικα, θα τον παιρνατε σοβαρα εσεις οι χαιενταδες; Θα τα επαιζε τα κλαρινα και τους ζουρναδες; Ή θα του εκανε μηνυση η goldmund για...δυσφημιση;
Αλλά ξεχασα. Αν συνεβαιναν αυτα, ο Κωστας και ο Μπουτια θα ποσταριζαν κιλοτακια στο Καλημερα.... και ανεκδοτα στο Εδω γελαμε. Ειναι κι αυτο.:gamer:
Και χαιεντας και σεξιστης; Ως ε
καλημέρα Rosinante,
όπως έγραψα και στο ποστ 391, ο crown, δε κατακρίνεται γιατί κάνει 350 γιούρια, ίσα ίσα αναφέρω ότι είναι πολύ vfm μηχανάκι.
όμως δεν είναι η πανάκεια στα ενισχυτικά όπως πολύ συμφορουμίτες προσπαθούν να το παρουσιάσουν.
Αν ήταν έτσι, όλος ο πλανήτης θα άκουγε με crown και τα χρήματα που του περίσευαν θα τα παιρνε πατατάκια.
Επίσης σίγουρο είναι, ότι αν είχε περισσότερη μόστρα κι έκανε 1000+ γιούρια, κάποιοι από εδώ να μίλαγαν καλύτερα για το συγκεκριμένο μηχανάκι.
Η αλήθεια είναι μία όμως, σε άμεση σύγκριση με σοβαρά μηχανάκια να το συνοδεύουν, στον ίδιο χώρο, στο ίδιο μουσικό κομμάτι και με αντίστοιχα σοβαρά ενισχυτικά ο..κραουνάκης ξεβρακώνεται! Δε τα λέει μάνα μ.. τι να κάνουμε?
Κι όσο σοβαρότερα τα συνοδά(πηγές-ηχεία), τόσο μεγαλύτερο το ξεβράκωμα!!
Ο λόγος? επίσης απλός.. δε φτιάχτηκε για να παίζει καλύτερα από goldmund, δε φτιάχτηκε για να κοντράρει ένας pass labs, ή ένα classe ή ένα musical fidelity, ή κι από άλλες δεκάδες εταιρίες του χώρου, φτιάχτηκε για να "βαράει" αξιοπρεπέστατα σ ένα μπαράκι!
Δατς δε φ@κιν τρούθ.!!
:drinks:
Λεανδρε,
Όταν διαβάζω στο μήνυμά σου για πατατάκια και βλέπω και φατσούλες και ινγκλισγκρικ, ξέρεις ποιον μου θυμίζεις;
Τον φιλτατο Ear!
Μπας και είσαι ο ear και μας προτρέπεις τη μια " παρτε ενεργά " και την αλλη "παρτε παθητικά";
Και μετά αραζεις στο νέο χώρο σου και μας βλεπεις να τρωγομαστε για ηχεία;:drinks:
 

Μηνύματα
16.478
Reaction score
30.451
Ο ίδγιος είμαι. ;)

Ναι, και προφανώς είχα, εν αντιθέσει με άλλους, την απαιτούμενη στοιχειώδη ευφυΐα προκειμένου: 1) να θέλω και να μπορώ και 2) να μην αφήσω την ημιμάθεια ή τα όποια συμπλέγματά μου να με εμποδίσουν να "δω το φως" - όπως ατονικά και ασύντακτα λες.

Δεδομένου ότι εντός δυο, συντακτικά τραγικών και με χρήση του ατονικού, γραμμών μου κάνεις δυο προτροπές και έναν χαρακτηριζμό νοιώθω μια ακατανίκητη επιθυμία να σου ανταποδώσω τα ίσα:

1) Μάθε γραφή και ανάγνωση. :)

2) Απόκτησε αίσθηση του χιούμορ και κοινωνική ευπροσηγορία (αυτό googlαρέ το αν δεν το κσέρεις). :)

3) Χαλιεντά. :):drinks:



:):):) Φιλικότατα :):):)
Τελικά πχοιον λαμπάτο πήρες τότενες μρε Άκαρλε?:D
Ωραίες ,ανέμελες εποχές...μέχρι και ο αμπζέντης σου έβανε λάικ...:p:p:p
 


Status
Not open for further replies.

Staff online

  • spylab
    Shalom
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.603
Μηνύματα
2.867.536
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top