Revel Ultima Salon

Reaction score
36
Καλησπέρα
Πρόσφατα αγόρασα ένα ηχοσυστημα με τα αναφερόμενα στον τίτλο ηχεία.
Νομίζω είναι τα salon Αλλά όχι με σιγουριά.

Επειδή μέσα στον χώρο του σπιτιού δείχνουν τεράστια προσπαθώ να μάθω εάν στην περίπτωση που αφαιρέσω τα πλαϊνά πάνελ και την σιτα και να τοποθετήσω μια που να πιάνει όλο το ηχείο καθ ύψος, επιπεδη, θα εχω αλλαγες στην ποιότητα?
Θέλω να κάνω την αλλαγή αυτή μπας και μπορέσω να εξαφανίσω τον όγκο των ηχείων τοποθετώντας τα μέσα στην βιβλιοθήκη που έχω.
Κάποια γνώμη ίσως?
Ευχαριστώ

Last edited by a moderator:

Reaction score
15.469
"
Zoinks! You've taken a wrong turn.
Let's split up, gang. If you're looking for an image, it's probably been deleted or may not have existed at all.
"
:idk:

Last edited by a moderator:

Reaction score
6.235
Χωρις να θελω να γινω αγενης πρεπει να σε ρωτησω τα εξης:
Αγορασες 20 χιλιαδες ευρω ηχεια και δε ξερεις ποιο μοντελο ακριβως ειναι;
Παρατηρησες οτι εδω που ανοιξες το θεμα ειναι για αγγελιες και οχι για πληροφοριες
Υ.Γ Η φωτογραφια δεν εμφανιζεται καν.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.503
Αφαιρέθηκε το λινκ και μετακινήθηκε στην κατάλληλη κατηγορία.

D

Deleted member 38719

Guest
Χωρις να θελω να γινω αγενης πρεπει να σε ρωτησω τα εξης:
Αγορασες 20 χιλιαδες ευρω ηχεια και δε ξερεις ποιο μοντελο ακριβως ειναι;
Παρατηρησες οτι εδω που ανοιξες το θεμα ειναι για αγγελιες και οχι για πληροφοριες
Υ.Γ Η φωτογραφια δεν εμφανιζεται καν.

Γιατί αυτό : τοποθετώντας τα μέσα στην βιβλιοθήκη.... τι είναι κουτάκια!!! Κάτι δεν παει καλά εδώ, και ας γίνω αγενής!

ika

News
Reaction score
16.583
Καλησπέρα
Πρόσφατα αγόρασα ένα ηχοσυστημα με τα αναφερόμενα στον τίτλο ηχεία.
Νομίζω είναι τα salon Αλλά όχι με σιγουριά.

Επειδή μέσα στον χώρο του σπιτιού δείχνουν τεράστια προσπαθώ να μάθω εάν στην περίπτωση που αφαιρέσω τα πλαϊνά πάνελ και την σιτα και να τοποθετήσω μια που να πιάνει όλο το ηχείο καθ ύψος, επιπεδη, θα εχω αλλαγες στην ποιότητα?
Θέλω να κάνω την αλλαγή αυτή μπας και μπορέσω να εξαφανίσω τον όγκο των ηχείων τοποθετώντας τα μέσα στην βιβλιοθήκη που έχω.
Κάποια γνώμη ίσως?
Ευχαριστώ
Βάλτε φωτό των ηχείων και της βιβλιοθήκης.

Reaction score
36
Βασικά δεν αγοράστηκαν 20Κ. Δεν είναι το τεκυταίο μοντρλο. Αλλά και έτσι να ήταν.... το κακό σε αυτό που ρωτάω ποιο είναι?
Στον χώρο μου δεν ταιριάζουν και προσπαθώ να βρω μια λύση για το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.
[DOUBLEPOST=1551547675][/DOUBLEPOST]Την βιβλιοθήκη τώρα την σχεδιάζω αλλά για να μπορέσω να έχω το καλύτερο αποτέλεσμα πρέπει να κάνω αυτές τις τροποποιήσεις.... Θα τα κανιβαλισω το ξέρω αλλά...
[DOUBLEPOST=1551547705][/DOUBLEPOST]Ευχαριστώ για την μεταφορά του λινκ.

Attachments

ika

News
Reaction score
16.583
Νομίζω είναι κρίμα να τα πειράξετε, σχεδιάστε λίγο διαφορετικά την βιβλιοθήκη για να μπαίνουν μέσα, αν έχω καταλάβει καλά.

Reaction score
36
Θα αλλάξει άραγε κάτι στην απόδοσή τους?
Είναι αρκετά ογκώδεις. Τα πλαϊνά δεν με ενοχλούν και τόσο, αλλά η σίτα με την καμπύλη μορφή στην όψη δίνει μεγάλο βάθος και είναι κάτι που δεν μπορώ να καλύψω με τίποτα σε μια Βιβλιοθήκη.
[DOUBLEPOST=1551548893][/DOUBLEPOST]Για να είμαι πιο κατανοητός η σίτα στα ηχεια τοποθετείτε για εμφανισιακους λόγους μόνο ή?

ika

News
Reaction score
16.583
Η βιβλιοθήκη τι βάθος θα έχει, 20 - 30 cm?
Τα ηχεία τι βάθος έχουν?

Reaction score
36
Η βιβλιοθήκη τι βάθος θα έχει, 20 - 30 cm?
Τα ηχεία τι βάθος έχουν?
Δεν τα έχω μετρήσει άλλος πιστεύω γύρω στους 35cm ίσως και κάτι παραπάνω αλλά η σίτα βγαίνει επιπλέον ~10-15cm

wnet

Nearfield
Reaction score
18.363
Για να είμαι πιο κατανοητός η σίτα στα ηχεια τοποθετείτε για εμφανισιακους λόγους μόνο ή?
Για προστασία από ατυχή αγγίγματα, λίγο για τη σκόνη (στη συγκεκριμένη σχεδίαση δεν κάνει και πολλά για τη σκόνη)... και γενικά μπορείς να την αφαιρέσεις χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα

Reaction score
1.566
Aν είναι τα ηχεία τις φωτογραφίας είναι λογικά τα Ultima Studio ωραίο ηχείο αλλά δεν είναι για εντοιχισμό με τίποτα αν θυμάμαι καλά έχει στην πλάτη δεύτερο tweeter και woofer port άρα θέλουν αέρα από τον πίσω τοίχο και μάλιστα αρκετό.

Βρήκα και το μανιουάλι btw αν είναι αυτό... https://www.revelspeakers.com/tl_fi...prod_155_634660328360171687_Studio_Manual.pdf τότε χωρίς παρεξήγηση καλή τύχη, με τί ενισχυτικά θα τα οδηγήσεις?

Akis_G μπράβο ταύτιση χρόνου γραφής

I

iason

Guest
Εάν η ιστορία σου είναι αληθινή, τότε είναι οφθαλμοφανές ότι τα ηχεία τα έχεις κληρονομήσει.Πουλησε τα σε κάποιον να τα χαρεί και πάρε κάποιο ηχείο που είναι ταιριαστό με την περίπτωση σου .Για να το χαρείς και εσύ ..... Καλή συνέχεια .

Reaction score
36
Εάν η ιστορία σου είναι αληθινή, τότε είναι οφθαλμοφανές ότι τα ηχεία τα έχεις κληρονομήσει.Πουλησε τα σε κάποιον να τα χαρεί και πάρε κάποιο ηχείο που είναι ταιριαστό με την περίπτωση σου .Για να το χαρείς και εσύ ..... Καλή συνέχεια .
Δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να μπω σε τέτοιες λεπτομέρειες. Αν ήταν κληρονομιά θα είχαν πουληθεί ήδη. Τέλος πάντων.
Όπως ανάφερα και πριν είναι σε φάση ανακαίνισης και πραγματικά ο χώρος του σαλονιού είναι τόσο περίεργος όπου όπως και να τα βάλω είναι αντιαισθητικά. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν είναι αποδεκτό.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός