Revel Ultima Salon

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.421
Θα διαφωνήσω .
Είναι υπέροχα !.
Ο διάδοχος είναι απλά ''άλλο ένα ηχείο''.
Θα συμφωνήσω απόλυτα. Ένα εξαιρετικό σε όλους τους τομείς ηχείο, από μια εταιρία με τεράστια τεχνογνωσία.
Θα έλεγα να προσπαθήσεις να τα αξιοποιήσεις και να μην καταφύγεις σε βιαστικές και επιπόλαιες επιλογές.

Last edited:

Reaction score
36
Θα συμφωνήσω απόλυτα. Ένα εξαιρετικό σε όλους τους τομείς ηχείο, από μια εταιρία με τεράστια τεχνογνωσία.
Θα έλεγα να προσπαθήσεις να το αξιοποιήσεις και να μην καταφύγεις σε βιαστικές και επιπόλαιες επιλογές.
Γι αυτό είμαι εδώ και το συζητάω :)
Πρωταρχικός μου σκοπός είναι να τα κρατήσω και σε καμμία περίπτωση να τα πουλήσω.

D

Deleted member 38719

Guest
Ωραία, και τα ενισχυτικά τούμπανα είναι, και ο χώρος αρκετά μεγάλος ... και ακόμα καλύτερα που βιάζεσαι να τα ακούσεις! Λοιπόν, για να τα ακούσεις όμως , έτσι όπως προκύπτουν τα πράγματα, που μάλλον γνωρίζεις πολύ καλά τι κάνεις , γιατι με το τσιγκελι στα βγάζουμε, α) μη τα πουλήσεις, και β) μη τα βάλεις σε βιβλιοθήκη, τέλος!

...περιέγραψε μας και τα υπόλοιπα, πηγές, συνοδά, καλώδια ... :dance2:

Reaction score
36
Ωραία, και τα ενισχυτικά τούμπανα είναι, και ο χώρος αρκετά μεγάλος ... και ακόμα καλύτερα που βιάζεσαι να τα ακούσεις! Λοιπόν, για να τα ακούσεις όμως , έτσι όπως προκύπτουν τα πράγματα, που μάλλον γνωρίζεις πολύ καλά τι κάνεις , γιατι με το τσιγκελι στα βγάζουμε, α) μη τα πουλήσεις, και β) μη τα βάλεις σε βιβλιοθήκη, τέλος!

...περιέγραψε μας και τα υπόλοιπα, πηγές, συνοδά, καλώδια ... :dance2:
C1000 Controller και C1000 PreAmp.
Εδώ υπάρχει ένα πρόβλημα γιατί περιμένω και MCD1000 transport καθώς και το 1000 Dac.
Θέλω να πιστεύω πως θα σύντομα θα τα έχω.......
Καλώδια... περίμενα να βρω τα Oracle v1.1 αλλά δεν τα βρήκα.... Δεν έχω προσέξει περισσότερα.
Θέλει ψάξιμο κι άλλο τώρα...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Μήπως να τα ντύσω με λευκό αυτοκόλλητο?
Για μένα όχι.
Μπορείς να βγάλεις τα πλαϊνά και ένας ειδικός να στα κάνει όπως ακριβώς θέλεις.

Αν τα ηχεία είναι από Ελλάδα, έχουν πουληθεί από μένα (επί Lyric) αρχές των 00s στην Ηχοδομή ή στην Ηχοέκφραση και μεταπουλήθηκαν στον τελικό χρήστη.
Tα έχω ακούσει πολλές φορές και με πολλούς συνδυασμούς.
Είναι ηχεία φτιαγμένα για να κυριαρχούν στον χώρο και όχι για να κρυφτούν κάπου.
Αν είχα το setup σου , θα τα έβαζα σ ένα μεγάλο και όμορφο χώρο , να μπορώ να τα θαυμάζω με την άνεσή μου, ακουστικά και οπτικά.
Ποιά γυναίκα και ποιά βιβλιοθήκη...(έχω σκίσει τη γάτα, που λένε).:D:dance2:

Reaction score
36
Για μένα όχι.
Μπορείς να βγάλεις τα πλαϊνά και ένας ειδικός να στα κάνει όπως ακριβώς θέλεις.

Αν τα ηχεία είναι από Ελλάδα, έχουν πουληθεί από μένα (επί Lyric) αρχές των 00s στην Ηχοδομή ή στην Ηχοέκφραση και μεταπουλήθηκαν στον τελικό χρήστη.
Tα έχω ακούσει πολλές φορές και με πολλούς συνδυασμούς.
Είναι ηχεία φτιαγμένα για να κυριαρχούν στον χώρο και όχι για να κρυφτούν κάπου.
Αν είχα το setup σου , θα τα έβαζα σ ένα μεγάλο και όμορφο χώρο , να μπορώ να τα θαυμάζω με την άνεσή μου, ακουστικά και οπτικά.
Ποιά γυναίκα και ποιά βιβλιοθήκη...(έχω σκίσει τη γάτα, που λένε).:D:dance2:
Να σχεδιάσω ένα πλαϊνό με αντίθετη καμπύλη ίδια με αυτό της σήτας και να την επεκτείνω μέχρι την πάνω πλευρά του ηχείου και την βάψω λευκή? Και φυσικά να την φέρω περασιά με την σήτα?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Να σχεδιάσω ένα πλαϊνό με αντίθετη καμπύλη ίδια με αυτό της σήτας και να την επεκτείνω μέχρι την πάνω πλευρά του ηχείου και την βάψω λευκή? Και φυσικά να την φέρω περασιά με την σήτα?

Οχι.

Βάψτην όπως σου αρέσει , αλλά μέχρι εκεί.
Ο κατασκευαστής , σίγουρα ξέρει κάτι παραπάνω.

• Like
Reactions: PPG

Reaction score
539
Έλα, αλήθεια, τρολάρεις ε;

Rosinante

Dark Nιάου
Reaction score
5.609
Η περιπτωση του κυριου μού θυμιζει μια περιπτωση που ειχα διαβασει προ δεκαετιας με καποιον στην Αμερικη που πηρε τα grande utopia και αργοτερα τα εσπασε για να βαλει τα γουφερ στο αυτοκινητο!! Ή τους αραβες πετρελαιαδες που παιρνουν Φερραρι, βγαζουν το μοτερ και το κανουν τραπεζακι αφου βαλουν γυαλι απο πανω!!
Το πιο τρελό τρολαρισμα που ειδα ποτε σε συσκευη χιλιαδων ευρω.
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΥΦΥΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ. Μην κανιβαλιζετε σε πανακριβα αντικειμενα, ειναι ελλειψη πολιτισμου. Χρησιμοποιειτε πραγματα που ταιριαζουν στις συνθηκες σας.

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.659
Γνωρίζεις τι απόσταση πρέπει να έχουν από τον τοίχο?
Μίνιμουμ 1,5 μέτρο από τον πίσω τοίχο και άλλο τόσο και από τον πλαϊνό τοίχο.

Αν δεν έχεις τουλάχιστον τόση απόσταση για πίσω από τα ηχεία, βάλτα στα κουτιά τους και στο πατάρι.

Αν βρεθείς σε χώρο που να έχεις αυτές τις αποστάσεις, όπως στη φωτογραφία που ανέβασε κάποιος εδώ, τότε ρώτα με τι σαμπ χρειάζεσαι και πόσα.

Τότε θα τα πουλήσεις. Όχι τώρα.
Όταν σου πω τι και πόσα σαμπ να πάρεις.
Μέχρι τότε είσαι χαλαρός. Η γυναίκα είπε έτσι, και τέτοια περί αισθητικής.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.659
Και πάρε ενεργα.:D
Αφού τα πουλήσει όλα. Μετά.

Εκτός κι αν έχει λεφτα ο άνθρωπος, να πάρει ακόμα 5 ίδια τέτοια ρεβελ Σαλόν, να στήσει ένα 7.1 σύστημα με τα σαμπ που θα του πω.

Και ιδιους ενισχυτές να πάρει, άλλους 5.

Last edited:

Reaction score
6.235
Αφού τα πουλήσει όλα. Μετά.

Εκτός κι αν έχει λεφτα ο άνθρωπος, να πάρει ακόμα 5 ίδια τέτοια ρεβελ Σαλόν, να στήσει ένα 7.1 σύστημα με τα σαμπ που θα του πω.

Και ιδιους ενισχυτές να πάρει, άλλους 5.
Τώρα αν πω ότι σιγουρα έχει τα λεφτά αλλά δε προκειται να το κανει θα πεις ότι βγάζω βιαστικά συμπεράσματα;

ika

News
Reaction score
16.579
Δεν τα έχω μετρήσει άλλος πιστεύω γύρω στους 35cm ίσως και κάτι παραπάνω αλλά η σίτα βγαίνει επιπλέον ~10-15cm
Από το review του #21, το βάθος τους είναι 68cm + την απόσταση από τον τοίχο.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.406
Δεν ακούς κανένα. Τέτοιο σύστημα, στην καλύτερη θέση του σπιτιού, και ούτε παντόφλα, ούτε γκρίνια , ούτε τίποτα μην υπολογίζεις. Απλώς απόλαυσε αυτό που μπορεί να σου δώσει.

Το μόνο που θα συμβούλευα να κάνεις είναι να φωνάξεις έναν ειδικό για να στο ρυθμίσει τέλεια , και καμία κίνηση κατόπιν.

Εκτός αν δεν είσαι φίλος της μουσικής. (και αυτό φυσικά, δεν είναι κακό).

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.406
Παραπάνω εννοώ , αν δεν έχεις το χόμπι της ακρόασης , για να μην παρεξηγηθώ .

Σχετικά με την σίτα, δεν χάλασε και ο κόσμος, χωρίς αυτήν. Τίποτα άλλο μην πειράξεις στο ηχείο. Είναι κρίμα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.805
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός