αγορα studio headphones για παιχνιδια και μουσικη budget μεχρι 150 euro

Μηνύματα
9
Reaction score
0
Καλησπέρα παιδιά
θέλω να μου προτείνεται studio headphones (budget 150 euro) για παιχνιδια και μουσικη
αυτο που με ενδιαφερει να , ανετα,με καλο και ομορφο ηχο, η χρηση τους θα εινε για παιχνιδακια και μουσικουλα. και θα συνοδευτουνε με την καρτα ηχου που εχω αγορασει. https://us.creative.com/p/sound-cards/sound-blasterx-ae-5



με ενδιαφερει να εχουν καλη ανεση,καλο ηχο,μπασο,mids,treble,Soundstage,Positioning,clariτy
δεν ψαχνω για μαρκετιng gaming ακουστικα γιατι δεν αξιζουν

εχω βρει καποια αλλα δεν γνωριζω αν εινε καλα και γι αυτο θελω να παρω τις γνωμες σας.


HyperX Cloud Alpha

HyperX Cloud II

HyperX Cloud Flight

Beyerdynamic DT 990 PRO

Sennheiser HD 58X

Samson SR850

CoolerMaster MH751

audio cb-1

Superlux HD668B Dynamic Semi-Open Headphones

Audio-Technica ATH-M40x


 
Last edited by a moderator:

Μηνύματα
685
Reaction score
2.165
I slightly prefered the CAL! to the Shure SRH440 and Audio Technica ATH-M50 due to the less aggressive highs. All-in-all the sonic performance of these headphones is simply outstanding for the price, and would still be a contender at five times the price.

The sound quality from these cans is terrific, delivering lively highs, potent bass, and good balance overall. They are bound to satisfy many listeners with their happy sound. Though it's low isolation prevents me from recommending it as a travel or portable headphone, they do provide enough isolation to mute indoor noise, and dampen sound radiated from the cans outward to others. I highly recommend these cans for general use

https://www.innerfidelity.com/content/creative-aurvana-live-classic-reincarnate

Είχα NAD VISO HP50, Audio Technica ATH M50X, έχω ακούσει τα DT 990PRO και Custom Studio και πολλά IEM. Αυτά τα Creative όμως μου αρέσουν περισσότερο από όλα, αν και φθηνότερα.

https://www.skroutz.gr/s/32124/Creative-Aurvana-Live.html
 

Μηνύματα
414
Reaction score
891
Έχω τα Beyerdynamic DT 990 pro όταν δε θέλω να ενοχλώ γείτονα αργά το βράδι, κυρίως για το pc. Είναι ανοιχτού τύπου με τα πλεονεκτήματα που αυτό προσφέρει. Με το μειονεκτημα ότι σε ακούει και ο δίπλα σου αν αυτό είναι θέμα. Μην κοιτάς καν τα gaming. Υπάρχει και σε κλειστού τύπου αλλά δεν έχω άποψη και βγαίνει και σε διάφορες ευαισθησίες (αντισταση).
 

Μηνύματα
4.419
Reaction score
14.360
Αν θές πολύ ποιοτικά κ να απολαύσεις ακρόαση μουσικής αλλά κ στα παιχνίδια απόδοση με όριο τα 150€ δες στουντιακά Hi-Fi κ όχι απλώς gaming brands και πάρε αυτά τα AKG..
Στα ακουστικά η γερμανική αυτή εταιρεία τα σπάει κυριολεκτικά..!

https://www.soundimage.gr/product/akg-k-172-hd

Εναλλακτικά δες κ αυτά της επίσης πολύ γνωστής Sennheiser..

https://www.soundimage.gr/product/sennheiser-hd-6-mix-akoystika

Η αυτά της Beyer Dynamic με ρυθμιζόμενη απόκριση χαμηλών μικρόφωνο κλπ..

https://access-prostage.gr/studio/a...beyer-dynamic-custom-one-pro-plus-blk-16.html

Με όλα αυτά θα απολαύσεις κ μουσική αλλά κ θα αποδώσουν άριστα στο gaming λόγω δυναμικού εύρους & ικανής ισχύος 100mw+
 

Μηνύματα
2.599
Reaction score
4.585
Από τα μοντέλα που γράφεις θα έπαιρνα, αν ήμουν στη θέση σου, τα coolermaster και με τα ρέστα δρακουλίνια ή καλύτερα θα αποταμίευα τα ρέστα για κάποιο μελλοντικό headfi setup. Το headset που χρησιμοποιούμε στο pc πρέπει πρώτα απ' όλα να είναι άνετο, βολικό, εύκολο στην οδήγηση και ανθεκτικό. Έχω πάνω από 10 ζευγάρια ακουστικά, από 50€ έως 300€, αλλά στο pc χρησιμοποιώ ένα SteelSeries των 50€ και δεν το αλλάζω με τίποτα (εκτός κι αν το πουλήσω ή χαλάσει και πάρω τα coolermaster που αναφέρεις).

Το κάθε ακουστικό προορίζεται για κάποια χρήση. Πχ τα dt990 pro που αναφέρεις δεν οδηγούνται από την κάρτα ήχου σου. Τα hd58x δεν τα γνωρίζω αλλά όλοι λένε πως είναι καλύτερα από τα hd600 άρα θα είναι εξαιρετικά ακουστικά. Ακόμα όμως κι αν οδηγούνται επαρκώς από την κάρτα σου, δεν είναι καθόλου βολικά σε πολύωρη χρήση υπολογιστή (έχουν διπλό και βαρύ-σκληρό καλώδιο, είναι πολύ μεγάλα και χρειάζονται χώρο στο γραφείο όταν δεν θα βρίσκονται στο κεφάλι σου κτλ).
 

Μηνύματα
9
Reaction score
0
τα Beyerdynamic DT 990 PRO δεν θα κανουν για το gaming?
[DOUBLEPOST=1552740101][/DOUBLEPOST]τα Beyerdynamic DT 990 PRO δεν θα κανουν για το gaming?
 

Μηνύματα
9
Reaction score
0
δηλαδη αν βαζατε ενα rate bathomologias apo to 0 mexri to 10 τι θα βαζατε για το gaming και μουσικη για τα Beyerdynamic DT 990 PRO?
 


Μηνύματα
9
Reaction score
0
ακουω πιο πολυ ηλεκτρονικη μουσικη αλλα οπως σας ειπα τα θελω καΙ για gaming. και γι αυτο ρωταω αν τα Beyerdynamic DT 990 PRO αξιζουν και για μουσικη και για gaming?
αν και μου αρεσανε παρα πολυ τα Beyerdynamic DT 990 PRO
 


Μηνύματα
2.599
Reaction score
4.585
Τα dt990 pro είναι πάρα πολύ καλά ακουστικά αλλά στα 250Ω δε νομίζω να μπορεί η κάρτα ήχου σου να τα οδηγήσει. Τα k612 είναι παλιό μοντέλο, η σειρά 600 έχει αντικατασταθεί από τη σειρά 700.

Λες πως θες ακουστικά για gaming, δε θες να έχουν και μικρόφωνο?
 

Μηνύματα
9
Reaction score
0
Φιλε μου ρωταω αν τα dt990 pro εινε καλα για gaming?
περα απο αυτο θελω να σε ρωτησω κατι καποιος μου ειπε κατι αλλα δεν γνωριζω αν συμφωνεις
Τα dt pro 990 είναι πολύ καλά, αλλά σου περιέγραψα την ιδιεταιρότητα που έχει ο ήχος τους (v-shape) και το πως αυτό δεν είναι το ιδανικό για gaming αν θες λεπτομέρεια/accurate
ισχυει κατι τετοιο? για το (v-shape) και το πως αυτό δεν είναι το ιδανικό για gaming αν θες λεπτομέρεια/accurate??

Tα Beyerdynamic είναι πάρα πολύ v-shaped (ανεβασμένο μπάσο και πρίμα) και έχουν πολύ στενό ηχοχώρο

ισχυει αυτα που μου λεει?

απλα θελω να μου μιλησεις αναλυτικα για τα dt990 pro τι αποδοσεις εχουν στα παιχνιδια και στην μουσικη

περα απο αυτο αν παρω τα dt990 pro μπορεις να μου προτεινεις και μικροφονο>?

αλλα θελω να μου μιλησεις αναλυτικα για τα συγκεκριμενα γιατι καπια ατομα δεν γνωριζω γιατι τα θαβουνε τοσο πολυ
 
Last edited:






Μηνύματα
414
Reaction score
891
Είμαι εκτός πόλης, νομίζω ότι έχω τα DT 990 pro στα 250Ω. Μια χαρά τα οδηγεί η κάρτα ήχου του motherboard (βασική μη φανταστείς) και το κινητό επίσης. Αυτά στα 600Ω ίσως να θέλουν κάτι καλό. Επίσης, υπάρχει έκδοση που δεν έχει το στριφτό καλωδιο. Αν ένα ζευγαρι ακουστικα είναι καλό, είναι καλό για ολα, δεν έχει σημασία gaming ή ταινίες ή μουσική. Και τα Beyerdynamics και τα AKG είναι τίμια ακουστικά, πάρε όποιο σου αρέσει. Το μόνο πλεονεκτημα που έχουν τα λεγόμενα gaming, είναι ότι έχουν μικρόφωνο που δέχεται ρυθμίσεις κι έτσι δε χρειάζεται ξεχωριστή συσκευή και έξτρα καλώδιο κτλ. Αν παίζεις πολλά multiplayer και μιλάς πολύ.
 


Μηνύματα
9
Reaction score
0
KAPIOS MOY EIPE OTI
Τα dt pro 990 είναι πολύ καλά, αλλά σου περιέγραψα την ιδιεταιρότητα που έχει ο ήχος τους (v-shape) και το πως αυτό δεν είναι το ιδανικό για gaming αν θες λεπτομέρεια/accurate. Αν θες ανεβασμένα πρίμα/μπάσσο και sub-bass για μουσική θα σου ναι γάντι.

Τα AKG διαβάζω έχουν θέμα με τα πρίμα, είναι στο θεό τα μεσαία δεν ακούγονται καθαρά. Μάπα το καρπούζι.

Για gaming ψάχνεις neutral sound, δηλαδή να μην είναι ανεβασμένη/κατεβασμένη κανένα φάσμα συχνοτήτων σημαντικά, και καλό imaging/soundstage.

Τα καλύτερα σ αυτό το μοτίβο που η τιμή τους δεν πάει στον θεό είναι αυτά https://www.massdrop.com/buy/massdrop-x-sennheiser-hd-58x-jubilee-headphones Αλλά μόνο από αμερική παραγγελία.

Έχουνε soundstage και imaging για gaming. Αλλά είναι vshaped. Παπαριες λένε για το signature.

https://www.massdrop.com/buy/beyerd...ited-edition-black/talk/2288279#imagecarousel

Ανεβασμένο μπάσσο (όχι τόσο όσο τα 770) και ανεβασμένα πρίμα (αρκετά) έχουνε. Τα 650 στο διάγραμμα είναι τα πιο neutral.

CB1/ Audiotechnica MX-40 για gaming (αλλά τα 2α έχουν ένα θέμα, θέλουν αλλαγή τα pads γιατί είναι μάπα). Για μουσική είναι θέμα γούστου, τι να σου πω, ούτε εσύ ξέρεις τι ψάχνεις.

Εγώ πχ έχω και 2ο ζευγάρι ακουστικά για μουσική, πολύ πιο ακριβά από τα cb1 αλλά για gaming δεν είναι τόσο καλά λόγω ανεβασμένου μπάσου.

AKG 712 ΠΡΟ μην πάρεις, θα κλες τα λεφτά σου.



Συμφωνειτε με ολα αυτα που μου ειπε για τα dt pro 990?
[DOUBLEPOST=1552773463][/DOUBLEPOST]δεν εινε κόκκινη σημαία για σοβάρό fps gaming, λεπτομέρεια/accuracy κλπ. επειδη εχουν πολυ μπασο?
 


Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.595
Μηνύματα
2.867.182
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top