Γιατι η αγορα τηλεορασης 4Κ ειναι για ηλιθιους!

TGD

Μηνύματα
7.132
Reaction score
7.172
Πάντως η 4Κ δικιά μου δείχνει τι μπορεί να κάνει μόνο στο κανάλι υψηλής ανάλυσης της ΝΑΣΑ. Αλλά δεν το βλέπει κανένας άλλος στο σπίτι.
 

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Πάντως η 4Κ δικιά μου δείχνει τι μπορεί να κάνει μόνο στο κανάλι υψηλής ανάλυσης της ΝΑΣΑ. Αλλά δεν το βλέπει κανένας άλλος στο σπίτι.
Υποθέτω χρησιμοποιώντας τον ενσωματωμένο δορυφ. δέκτη της tv; Συμφωνώ, το βλέπω και εγώ στη δική μου. Το bitrate όμως είναι χαμηλό για UHD. Προσπάθησε να βρεις το 4k του Τούρκου, ή τα demo video του hotbird, είναι πολύ καλύτερη η εικόνα, λόγω πολύ υψηλότερης μετάδοσης δεδομένων..
 

Μηνύματα
5.280
Reaction score
6.428
[DOUBLEPOST=1554455494][/DOUBLEPOST]

Έχεις δει εικόνα FHD (έστω και από τα πανελαδικά κανάλια) σε 8Κ τηλεόραση; Δεν νομίζω να έχει κάποια σχέση. Απλά είναι ακόμα "ακριβή"...
Γιάννης
Οχι δε διαφωνω αλλα τo το μεγεθος δεν εχει σημασια :gotcha:δεν με ικανοποιει εμενα...
.θεμα προτερεοτητων βλεπεις...οταν θα παιξουν πανω απο 92' εστω και 4κ νομιζω οτι κατι γινεται για το σημειο μου G:D
 

Μηνύματα
414
Reaction score
891
Γι αυτό το ανέφερα. Η FHD 40αρα ήταν καλή για τότε. Η 55αρα ήταν προσφορά του προηγούμενου μήνα, από Γερμανο, Panasonic. H διαφορά νομίζω πως δεν είναι τόσο θέμα ποιότητας εικονας, όσο θέμα διαστάσεων, διότι θα φανεί η χαμηλή ανάλυση του τηλεοπτικού σήματος. Και το κοινό που ενημερώνεται από το pc steps και αγοράζει φθηνότατη 4Κ έχει μικρές πιθανότητες να δει αληθινό 4Κ. Θα δει μια πιο ξεπλυμμένη εικόνα στο mega και στο ant1 σε σχέση με την παλιά του 32αρα και θα σκεφτεί ότι μάπα το καρπούζι. Από αυτήν την άποψη σχολιασα.
 

Μηνύματα
1.928
Reaction score
787
Aπο τη στιγμή που έχω 2κ+ στην οθόνη του κινητού μου πιστέυω οτι μέχρι 27" για 2κ και απο εκεί και μετά 4 είναι μονόδρομος πλέον.

Η ύπαρξη η οχι υλικού αυτη τη στιγμή είναι τελείως διαφορετική κουβέντα.....

(Αν δεν τα φτύσει η lg 50pg7000 δεν μπαίνει άλλη στο σπίτι)
 


Μηνύματα
254
Reaction score
219
Και υλικο 4κ να μην εχεις ...το upscale που κανουν οι 4Κ tv αξιζει.Οι media players που εχουν ειναι πολυ καλοι.


....πλάκα πλάκα ο Σερσέμης 3 σελίδες γέμισε !!!!!!!!!!
 

stathis

Ultra Home Theater
Μηνύματα
21.631
Reaction score
36.414
Σε λίγο θα βγάλει ..Γιατί η αγορά τηλεόρασης 8Κ είναι για παν-ηλίθιους; :D
 

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Μηνύματα
25.100
Reaction score
20.576
Αφ' ενός μεν "τη λέει" στους φανατικούς της Apple, κι αμέσως ξελέει στο βίντεο για τον threadripper. Φανφαρόνικες ανοησίες για αμαθείς πιτσιρικάδες. Να μη μιλήσω για την επιχειρηματολογία του περί τηλεοράσεων. Αν θέλετε βίντεο τεχνολογίας κάποιου αποδεκτού επιπέδου, έχετε ελάχιστες επιλογές, τον Linus, τον Paul και καναδυό ακόμη. Στους άλλους χάνετε το χρόνο σας.

Επί τη ευκαιρία, θυμήστε μου πώς λέγεται αυτή η τακτική marketing, που επιδεικνύει το ακριβότερο και ισχυρότερο κι όλα τ' άλλα είναι σαν να μην υπάρχουν...
 
Last edited:

Μηνύματα
15.834
Reaction score
1.213
Η πλακα ειναι να ακους πωλητη αλυσιδας , να σου λεει , με ευγενικο τροπο παντα, ποσο οπισθοδρομικουλας ειναι αυτος που δεν επιλεγει 4Κ , ο ιδιος πωλητης που θεωρουσε μερικους μηνες πριν , το 3d σαν αναποσπαστο μερος της multimedia ζωης μας :roflmao:
Θα παω καμμια μερα να κανω πλακα ..και φιλαρακο πολυ καλο το 4κ , θα λεω ε ? Πανικος απο 4κ ε , ταινιες , καναλια ? Δηλαδη τωρα θα ειναι ολα ετσι ε ? :roflmao:
 


Μηνύματα
99
Reaction score
320
On & Off topic ταυτόχρονα. "Γιατι η αγορα τηλεορασης 4Κ ειναι για ηλιθιους!" μου θυμίζει -εν μέρη- αυτό:

Published on 22 Dec 2016:

Published on 27 Apr 2018

Πρόσφατα δοκίμασα τη Samsung UE55NU8000 σε φίλο που τη χρησιμοποιεί ως desktop monitor και το αποτέλεσμα ήταν -τουλάχιστον- εντυπωσιακό. Τα τεστ γίναν σε browsing, multimedia και χαλαρό image editing. Ο ίδιος τη χρησιμοποιεί και για gaming και είναι πολύ ευχαριστημένος (όχι fps). Επίσης, το ό,τι -τουλάχιστον το συγκεκριμένο κομμάτι- δεν είχε backlight bleeding, άλλες περίεργες "κηλίδες-θολούρες", καθώς και καμμένα/κολλημένα pixel ήταν ακόμη πιο εντυπωσιακό.

Αν είχα "μαρούλι" θα χτύπαγα και 'γω κάποια παρόμοια (η ακόμη καλύτερη/μεγαλύτερη)... χθες.
 


Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.592
Μηνύματα
2.865.183
Members
37.933
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top