Περί καλωδίων ρεύματος




wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Μηνύματα
13.946
Reaction score
20.451
Καταξοδεύτηκες.... :D
Ναι, αμέ, τι να σου πω... Ακόμα στάζει αίμα το πορτοφόλι μου...:roflmao::roflmao::roflmao:

Που να σου πει τι πληρωσα εγω για 5m καλωδιο που πηρα για κατι ηχεια. 2X1.5 mm μονοκλωνο.Αφου χρειαστηκε να βαλω τα γυαλια μου για να σιγουρευτω για το ποσον. :laugh:
[DOUBLEPOST=1549030490][/DOUBLEPOST]
Aνευ απροοπτου θα σε παω να ξοδευτεις και αυριο :roflmao::roflmao:.Αναμενε επιβεβαιωση.
Η αιμορραγία συνεχίστηκε και το Σάββατο...:biggrin:
 



Μηνύματα
262
Reaction score
135
μια καθυστερημένη παρέμβαση αλλά θα ήθελα να πω για μια δική μου εμπειρία που αποδεικνύει ότι τα καλώδια επεμβαίνουν στον ήχο καλώς η κακός" δεν είμαι οπαδός των ακριβών καλωδίων ούτε μπορώ να τα αγοράσω παρόλα αυτά έχω κάποια μετρίου κόστους που έχω φτιάξει μόνος μου, " συγκεκριμένα όταν αλλάζω το καλώδιο του phono"asr mini basis" που είναι αυτό το απλό supra lorad με pk14 kimber υπάρχει διαφορά και θα το καταλάβαινα εύκολα και σε τυφλή δοκιμή διότι το kimper μετά από λίγο μου προκαλεί πονοκέφαλο δηλαδή το φτηνότερο είναι πιο καλό στη συγκεκριμένη περίπτωση" και κάτι ακόμα έχω πολλή καλή ακοή πραγματικά ακούω τα πάντα.
 

argi

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
30.024
Reaction score
6.876
αν το κιμπερακι ειναι δικο σου, και το το κουρδισεις (ξερεις τον τροπο)
θα ακουσεις αλλο καλωδιο....(το ιδιο ισχυει και για το σουπρονιο)........
 


Μηνύματα
262
Reaction score
135
και τα δύο καλώδια έχουν τους ίδιους ακροδέκτες τους απλούς της supra οπότε η διαφορά υπάρχει" πάντως όλα εξαρτώνται από το setup που έχει κανείς και πόσο αποκαλυπτικό είναι τελειώνοντας να ξαναπώ δεν είμαι οπαδός των πολύ ακριβών καλωδίων κάποτε λειτουργούσα με τα απλά των δύο ευρώ.
 



Μηνύματα
1.668
Reaction score
1.504
Για να καταλαβω. Δλδ το supra είναι καλύτερο από το pk14; Γιατί το pk14 κουραζει; Για να κουραζει εννοεις σκληροτερα πριμα; γιατι το pk14 εχει δεν εχει πρίμα. Ενώ το supra έχει κάτι πρίμα... ξουραφια...
 

Μηνύματα
262
Reaction score
135
με το δικό μου setup συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο δλδ βρίσκω το supra πολύ μαλακό και το pk14 δυναμικό" να διευκρινίσω όμως ότι μόνο στη πηγή έχω supra διότι σε όλα τα υπόλοιπα έχω pk10 και pk14 εννοείται πολύ καλύτερα καλώδια
 






Μηνύματα
262
Reaction score
135
Μήπως όλα αυτά είναι φαινόμενα προβλημάτων του χώρου κι όχι επίδρασης των καλωδίων;
νομίζω πως όχι το στερεοφωνικό έχει το δικό του χώρο και ανάμεσα στη θέση ακρόασης και των ηχείων δεν παρεμβάλλεται τίποτα επίσης οι τοίχοι έχουν επένδυση ξύλο εκτός του ότι λειτουργώ με atc που δεν είναι τόσο ευαίσθητα στην τοποθέτηση αλλά και πάλι δεν είμαι γνώστης χωροθέτησης λειτουργώ πιο πολλή με το αυτί και το χειρότερο από λα ακούω μόνο βινύλιο τα υπόλοιπα στο δωμάτιο.
 


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.600
Μηνύματα
2.865.587
Members
37.933
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top