D
deleted user 10898
Guest
Σε βλέπω με piercing
Χα χα...εννοειται οτι θα του το περασσει το σκουλαρικακι ο Λεανδρος.Σε βλέπω με piercing
Τα αντικραδασμικα ως στήριξη στα μηχανήματα δουλεύουν αποδεδειγμένα! Κάποια καλύτερα, κάποια χειρότερα, αλλά δουλεύουν!!Καλά τώρα μεταξύ μας ,το πιστεύεις αυτό που γράφεις ?
ΞΑΝΑ χωρίς να σε γνωρίζω μου είσαι συμπαθής αν και διαφωνούμε σε αυτά που πρεσβεύεις ΑΛΛΑ πες μου αλήθεια...ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΟ?
Βιάζεσαι...το έχω ήδη κάνει! Για αυτό και μείνανε στη θέση τους.!!Εφόσον εμπιστεύεσαι τόσο αυτό που ακούς, αρκεί ένα τέστ "με" και "χωρίς" τα αντικραδασμικά στα καλώδια για να σου λύσουν την απορία. Να μου τρυπήσεις τη μύτη αν ακούσεις διαφορά.
Μη μας το κάνεις αυτό το...μαρτύριο ξανά με το ΄΄δικό σου και μόνο΄΄ setup & χώρο....
Φυσικά, η άποψη μου αφορά το δικό μου πάτωμα και μόνο ε?
...
κι εγώ είμαι περίεργος και εννοείται ότι μπορώ να το στηρίξω!Να μου πεις για το οτι οι κραδασμοι δημιουργούν προβλήματα σε ενα πικάπ να το δεχτώ.Μαζι σου.Στα καλώδια ομως? Που το βασίζεις αυτό,υπαρχει καποια σοβαρή μελέτη που να το υποστηρίζει αυτο που αναφέρεις οτι ισχύει? Και κατι άλλο,ο ήχος ο ίδιος που παράγεται απο τα ηχεία δεν δημιουργεί "κραδασμούς"? γιατι σε ενοχλούν μονο αυτοί που προέρχονται "απο το πάτωμα? Οι άλλοι κραδασμοι ειναι οκ? Μήπως πρεπει να αιωρειται όλο το σύστημα μαζί με τα καλώδια? Λέω εγω τωρα..
Φίλε Λεανδρε δεν ειναι το κόστος των 0.5 € εινσι η νοοτροπία που περνάει μεσα απο τετοια πιστεύω.
Φυσικά εισαι ελευθέρος να πιστεύεις οτι θέλεις απλα ειμαι περίεργος να δω αν μπορεις να το στηρίξεις κάπου πέρα απο υποκειμενικες ακουστικές εντυπώσεις.
Φιλικά.
πολύ πιθανό και να υπάρχει, δε το γνωρίζω και εννοείται ότι δε προτίθεμαι να μπω στη διαδικασία ψαξίματος για τρίτους.Δεν με ενδιαφέρουν οι ακουστικές δοκιμές αδερφέ θελω να μου πεις επιστημονικά που βασιζεσαι .Μελετες κλπ ,... Μια θεωρία που επαληθεύτηκε πειραματικά βάση μετρησεων πολλαπλά ,τα αποτελέσματα να δημοσιεύτηκαν σύμφωνα με τους κανόνες που ισχύουν στον επιστημονικό κοσμο,τετοια πραγματα.Έηινε καποια σοβαρή έρευνα επί του θέματος απο κάποιον οργανισμό?Δημοσιεύτηκε κατι?
Συγγνώμη αλλα το τι ακούει ο καθένας ειναι αλλο θεμα ...εκτος θέματος γι αυτο που ρωτάω εγω.
Ευχαριστώ.
μόνο για το δικό μου χώρο γράφω bhutia, είπαμε, reviewer εξ αποστάσεως δεθα γίνω ποτέ εγώ...είναι προνόμιο άλλων!Μη μας το κάνεις αυτό το...μαρτύριο ξανά με το ΄΄δικό σου και μόνο΄΄ setup & χώρο.
Γενίκευε και καμιά φορά,να μην οδεύει το αναγνωστικό κοινό...ξυπόλυτο στ'αγκάθια των κραδασμών.![]()
υπάρχει μια οριακή έστω, αλλά ακουστη βελτίωση.
ουρολόγος το επάγγελμα σας?
Δεν σε ρώτησα ,αυτό που είπες οτι σε ρώτησα κ δεν απάντησες σε αυτο που σε ρώτησα..τελος πάντων . Μιλάμε μάλλον διαφορετική γλώσσα οπότε δεν εχει νοημα να συνεχίσουμε.Φιλική συμβουλή,η γνώση ειναι δύναμη.Μαθε..Post automatically merged:
πολύ πιθανό και να υπάρχει, δε το γνωρίζω και εννοείται ότι δε προτίθεμαι να μπω στη διαδικασία ψαξίματος για τρίτους.
Αν πραγματικά σ ενδιαφέρει, μπορείς να ψάξεις με επιμέλεια να το βρεις.
Κανένας επίσης δε σε υποχρέωσε να πιστέψεις, ή πόσο μάλλον να ξοδέψεις μισό ευρώ για να δεις αν υπάρχει κάποια διαφορά ή μη.
Αρχικά ερωτήθηκα από σένα για τα στηρικτικά αν άκουσα διαφορές, απάντησα σ αυτό νομίζω...
Προφανώς και δε σου κάνει η απάντηση μου, αλλά είναι αυτή!
Κάποιοι, όταν δεν υπάρχουν δρόμοι τους ανοίγουν, κάποιοι περιμένουν την αποπεράτωση του οδικού δικτύου για να δουν τι αμάξι θα πάρουν.
όλα είναι θέμα επιλογών..
παρακαλώ!
Post automatically merged:
μόνο για το δικό μου χώρο γράφω bhutia, είπαμε, reviewer εξ αποστάσεως δεθα γίνω ποτέ εγώ...είναι προνόμιο άλλων!![]()
προφανώς μιλάμε άλλη γλώσσα!Δεν σε ρώτησα ,αυτό που είπες οτι σε ρώτησα κ δεν απάντησες σε αυτο που σε ρώτησα..τελος πάντων . Μιλάμε μάλλον διαφορετική γλώσσα οπότε δεν εχει νοημα να συνεχίσουμε.Φιλική συμβουλή,η γνώση ειναι δύναμη.Μαθε..
Καλο βραδυ.
Εσένα περίμεναν να δημιουργήσεις γνώση!ο πειραματισμός για τη δημιουργία γνώσης όταν δε βρίσκεις γραπτά να διαβάσεις.
σίγουρα πάντως όχι εσένα Πέτρο μου!Εσένα περίμεναν να δημιουργήσεις γνώση!![]()
Τι περνάει λέει??Φίλε Λεανδρε δεν ειναι το κόστος των 0.5 € εινσι η νοοτροπία που περνάει μεσα απο τετοια πιστεύω.
Ιδού!! δοκιμές αντικραδασμικών :Δεν με ενδιαφέρουν οι ακουστικές δοκιμές αδερφέ θελω να μου πεις επιστημονικά που βασιζεσαι .Μελετες κλπ ,..
Εννοείται όχι!σίγουρα πάντως όχι εσένα Πέτρο μου!![]()
Ρε συ Λεανδρε, εγώ αναφέρθηκα στο συγκεκριμένο θέμα και είπα πως μέχρι το δικό σου ποστ οι ειρωνείες αφορούσαν το μηχάνημα και όχι προσωπα. Είτε σου αρέσει, είτε όχι, εσύ το γύρισες στο προσωπικό αναφερόμενος στους εξ αποστάσεως reviewers, εσύ έβαλες τον λαμπατο τον ογκουνσοτοπωςτονλεν στην κουβέντα, εσύ ξεκίνησες και με τον κραουνακη. Ήσουν φάουλ σε αυτό το θρεντ, όπως σε κάποια άλλα ήταν φάουλ άλλοι. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.τι είχες Χάρη, τι είχα πάντα...
έγραψα λοιπόν:
....το ότι όλοι έχουν άποψη στο πως μπορεί να παίζει ένα μηχάνημα χωρίς να το έχουν ΠΟΤΕ ακούσει από κοντά είναι πράγματι εντυπωσιακό!
Προφανώς κι οι επικριτές του έχουν όλοι καλύτερα ενισχυτικά, ηχεία, πηγές, καλώδια κλπ στο τσαρδί τους....
Δεν ονοματίζω κανένα Χαρούλη!
Δηλαδή αν το έγραφε ο αντιπρόσωπος που εισάγει το εν λόγω μηχάνημα όλα καλά, αν το γράψει ο Λέανδρος είναι θέμα?
Και δε κατάλαβα... στο κάτω - κάτω όλοι εκφέρουν την απέχθεια τους, ή δικιά μου επισήμανση επ αυτού είναι η λάθος?
...Η διαπίστωση μου που λέω να μην επικρίνουν κάτι αβίαστα σε ενοχλεί τόσο, ή το θάψιμο από όποιους το έχουν κάνει?
Η δικιά τους είναι πλακίτσα κι η δική μου τοποθέτηση όχι?
Το ότι προσβάλλουν άμεσα κάποιον ή κάτι δε σ ενοχλεί, το ότι κάποιος το αναδεικνύει ως θέμα όμως ε??...
'Ελεος ρε Χάρη!
Έλεος!!
Είσαι ψεύτης μαρή!ούτε περιμένω το αβουσαιτ για να κάνω κολλητούς.
Όχι, αλλά το like γιατί το έβγαλες;ουρολόγος το επάγγελμα σας?
Χάρη, έχεις λάθος και μάλιστα μεγάλο!Ρε συ Λεανδρε, εγώ αναφέρθηκα στο συγκεκριμένο θέμα και είπα πως μέχρι το δικό σου ποστ οι ειρωνείες αφορούσαν το μηχάνημα και όχι προσωπα. Είτε σου αρέσει, είτε όχι, εσύ το γύρισες στο προσωπικό αναφερόμενος στους εξ αποστάσεως reviewers, εσύ έβαλες τον λαμπατο τον ογκουνσοτοπωςτονλεν στην κουβέντα, εσύ ξεκίνησες και με τον κραουνακη. Ήσουν φάουλ σε αυτό το θρεντ, όπως σε κάποια άλλα ήταν φάουλ άλλοι. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.
Και να σου πω και κάτι άλλο?
Έχω ξεκατινιαστει στα πολιτικά δεκάδες φορές. Έχω προσβάλλει και με έχουν προσβάλλει. Άλλοτε άμεσα και άλλοτε έμμεσα. Εε δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου ρε αδερφέ, ούτε περιμένω το αβουσαιτ για να κάνω κολλητούς. Ξεκόλλα λίγο..