Oλοκληρωμένος που δεν σκουριάζει . . . άλλο

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.122
Καλά τώρα μεταξύ μας ,το πιστεύεις αυτό που γράφεις ?
ΞΑΝΑ χωρίς να σε γνωρίζω μου είσαι συμπαθής αν και διαφωνούμε σε αυτά που πρεσβεύεις ΑΛΛΑ πες μου αλήθεια...ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΟ?
Τα αντικραδασμικα ως στήριξη στα μηχανήματα δουλεύουν αποδεδειγμένα! Κάποια καλύτερα, κάποια χειρότερα, αλλά δουλεύουν!!
Στα καλώδια ηχείων πάλι, μπορεί ναι, μπορεί όχι, αλλά.. στο σπίτι μου λόγω μεταφοράς αρκετών κραδασμών στο πάτωμα μου, όταν παίζω σε αρκετά υψηλές στάθμες, υπάρχει μια οριακή έστω, αλλά ακουστη βελτίωση :smile: .
Λαμβάνοντας υπόψη και το..εξωφρενικο κόστος των 0.5€(πραγματικά!), δε βλέπω το λόγο να μη τα βάλω τα στηρίγματα.
Φυσικά, η άποψη μου αφορά το δικό μου πάτωμα και μόνο ε?
Post automatically merged:

Εφόσον εμπιστεύεσαι τόσο αυτό που ακούς, αρκεί ένα τέστ "με" και "χωρίς" τα αντικραδασμικά στα καλώδια για να σου λύσουν την απορία. Να μου τρυπήσεις τη μύτη αν ακούσεις διαφορά.
Βιάζεσαι...το έχω ήδη κάνει! Για αυτό και μείνανε στη θέση τους.!!
Για piercing τώρα είμαι αναρμόδιος να σου συστήσω, αλλά όλο και κάποιος φίλος από το site θα ξέρει κάποιο να σου προτείνει!!:lol:

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.730
...
Φυσικά, η άποψη μου αφορά το δικό μου πάτωμα και μόνο ε?
...
Μη μας το κάνεις αυτό το...μαρτύριο ξανά με το ΄΄δικό σου και μόνο΄΄ setup & χώρο.

Γενίκευε και καμιά φορά,να μην οδεύει το αναγνωστικό κοινό...ξυπόλυτο στ'αγκάθια των κραδασμών. ;)

Reaction score
324
Να μου πεις για το οτι οι κραδασμοι δημιουργούν προβλήματα σε ενα πικάπ να το δεχτώ.Μαζι σου.Στα καλώδια ομως? Που το βασίζεις αυτό,υπαρχει καποια σοβαρή μελέτη που να το υποστηρίζει αυτο που αναφέρεις οτι ισχύει? Και κατι άλλο,ο ήχος ο ίδιος που παράγεται απο τα ηχεία δεν δημιουργεί "κραδασμούς"? γιατι σε ενοχλούν μονο αυτοί που προέρχονται "απο το πάτωμα? Οι άλλοι κραδασμοι ειναι οκ? Μήπως πρεπει να αιωρειται όλο το σύστημα μαζί με τα καλώδια? Λέω εγω τωρα..
Φίλε Λεανδρε δεν ειναι το κόστος των 0.5 € εινσι η νοοτροπία που περνάει μεσα απο τετοια πιστεύω.
Φυσικά εισαι ελευθέρος να πιστεύεις οτι θέλεις απλα ειμαι περίεργος να δω αν μπορεις να το στηρίξεις κάπου πέρα απο υποκειμενικες ακουστικές εντυπώσεις.
Φιλικά.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.122
Να μου πεις για το οτι οι κραδασμοι δημιουργούν προβλήματα σε ενα πικάπ να το δεχτώ.Μαζι σου.Στα καλώδια ομως? Που το βασίζεις αυτό,υπαρχει καποια σοβαρή μελέτη που να το υποστηρίζει αυτο που αναφέρεις οτι ισχύει? Και κατι άλλο,ο ήχος ο ίδιος που παράγεται απο τα ηχεία δεν δημιουργεί "κραδασμούς"? γιατι σε ενοχλούν μονο αυτοί που προέρχονται "απο το πάτωμα? Οι άλλοι κραδασμοι ειναι οκ? Μήπως πρεπει να αιωρειται όλο το σύστημα μαζί με τα καλώδια? Λέω εγω τωρα..
Φίλε Λεανδρε δεν ειναι το κόστος των 0.5 € εινσι η νοοτροπία που περνάει μεσα απο τετοια πιστεύω.
Φυσικά εισαι ελευθέρος να πιστεύεις οτι θέλεις απλα ειμαι περίεργος να δω αν μπορεις να το στηρίξεις κάπου πέρα απο υποκειμενικες ακουστικές εντυπώσεις.
Φιλικά.
κι εγώ είμαι περίεργος και εννοείται ότι μπορώ να το στηρίξω!
εδώ κοτζάμ καλώδια στήριξα!
Πέρα από τη πλάκα πάντως, το πικάπ μου το έχω στηριγμένο σε βάση στο τοίχο, τα μηχανήματα μου όλα είναι εδρασμένα σε αντικραδασμικά, όλα κατόπιν δοκιμών.
Μπορείς να πεις λοιπόν, ότι ναι, όλο το σύστημα αιωρείται!

Reaction score
324
Δεν με ενδιαφέρουν οι ακουστικές δοκιμές αδερφέ θελω να μου πεις επιστημονικά που βασιζεσαι .Μελετες κλπ ,... Μια θεωρία που επαληθεύτηκε πειραματικά βάση μετρησεων πολλαπλά ,τα αποτελέσματα να δημοσιεύτηκαν σύμφωνα με τους κανόνες που ισχύουν στον επιστημονικό κοσμο,τετοια πραγματα.Έηινε καποια σοβαρή έρευνα επί του θέματος απο κάποιον οργανισμό?Δημοσιεύτηκε κατι?
Συγγνώμη αλλα το τι ακούει ο καθένας ειναι αλλο θεμα ...εκτος θέματος γι αυτο που ρωτάω εγω.
Ευχαριστώ.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.122

Δεν με ενδιαφέρουν οι ακουστικές δοκιμές αδερφέ θελω να μου πεις επιστημονικά που βασιζεσαι .Μελετες κλπ ,... Μια θεωρία που επαληθεύτηκε πειραματικά βάση μετρησεων πολλαπλά ,τα αποτελέσματα να δημοσιεύτηκαν σύμφωνα με τους κανόνες που ισχύουν στον επιστημονικό κοσμο,τετοια πραγματα.Έηινε καποια σοβαρή έρευνα επί του θέματος απο κάποιον οργανισμό?Δημοσιεύτηκε κατι?
Συγγνώμη αλλα το τι ακούει ο καθένας ειναι αλλο θεμα ...εκτος θέματος γι αυτο που ρωτάω εγω.
Ευχαριστώ.
πολύ πιθανό και να υπάρχει, δε το γνωρίζω και εννοείται ότι δε προτίθεμαι να μπω στη διαδικασία ψαξίματος για τρίτους.
Αν πραγματικά σ ενδιαφέρει, μπορείς να ψάξεις με επιμέλεια να το βρεις.
Κανένας επίσης δε σε υποχρέωσε να πιστέψεις, ή πόσο μάλλον να ξοδέψεις μισό ευρώ για να δεις αν υπάρχει κάποια διαφορά ή μη.
Αρχικά ερωτήθηκα από σένα για τα στηρικτικά αν άκουσα διαφορές, απάντησα σ αυτό νομίζω...
Προφανώς και δε σου κάνει η απάντηση μου, αλλά είναι αυτή!
Κάποιοι, όταν δεν υπάρχουν δρόμοι τους ανοίγουν, κάποιοι περιμένουν την αποπεράτωση του οδικού δικτύου για να δουν τι αμάξι θα πάρουν.
όλα είναι θέμα επιλογών.. :hi:
παρακαλώ!

Μη μας το κάνεις αυτό το...μαρτύριο ξανά με το ΄΄δικό σου και μόνο΄΄ setup & χώρο.

Γενίκευε και καμιά φορά,να μην οδεύει το αναγνωστικό κοινό...ξυπόλυτο στ'αγκάθια των κραδασμών. ;)
μόνο για το δικό μου χώρο γράφω bhutia, είπαμε, reviewer εξ αποστάσεως δεθα γίνω ποτέ εγώ...είναι προνόμιο άλλων! :wink:

Last edited:

Reaction score
324

πολύ πιθανό και να υπάρχει, δε το γνωρίζω και εννοείται ότι δε προτίθεμαι να μπω στη διαδικασία ψαξίματος για τρίτους.
Αν πραγματικά σ ενδιαφέρει, μπορείς να ψάξεις με επιμέλεια να το βρεις.
Κανένας επίσης δε σε υποχρέωσε να πιστέψεις, ή πόσο μάλλον να ξοδέψεις μισό ευρώ για να δεις αν υπάρχει κάποια διαφορά ή μη.
Αρχικά ερωτήθηκα από σένα για τα στηρικτικά αν άκουσα διαφορές, απάντησα σ αυτό νομίζω...
Προφανώς και δε σου κάνει η απάντηση μου, αλλά είναι αυτή!
Κάποιοι, όταν δεν υπάρχουν δρόμοι τους ανοίγουν, κάποιοι περιμένουν την αποπεράτωση του οδικού δικτύου για να δουν τι αμάξι θα πάρουν.
όλα είναι θέμα επιλογών.. :hi:
παρακαλώ!

μόνο για το δικό μου χώρο γράφω bhutia, είπαμε, reviewer εξ αποστάσεως δεθα γίνω ποτέ εγώ...είναι προνόμιο άλλων! :wink:
Δεν σε ρώτησα ,αυτό που είπες οτι σε ρώτησα κ δεν απάντησες σε αυτο που σε ρώτησα..τελος πάντων . Μιλάμε μάλλον διαφορετική γλώσσα οπότε δεν εχει νοημα να συνεχίσουμε.Φιλική συμβουλή,η γνώση ειναι δύναμη.Μαθε..
Καλο βραδυ.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.122
Δεν σε ρώτησα ,αυτό που είπες οτι σε ρώτησα κ δεν απάντησες σε αυτο που σε ρώτησα..τελος πάντων . Μιλάμε μάλλον διαφορετική γλώσσα οπότε δεν εχει νοημα να συνεχίσουμε.Φιλική συμβουλή,η γνώση ειναι δύναμη.Μαθε..
Καλο βραδυ.
προφανώς μιλάμε άλλη γλώσσα!
με ρώτησες αν πιστεύω ότι υπάρχει διαφορά με και χωρίς στήριξη... και μάλιστα με αρκετή δόση ειρωνίας..δε σου έκανε η απάντηση μου,
μου πρότεινες να αιωρήσω όλο το σύστημα..σου απάντησα ότι το έχω κάνει..
ζήτησες μελέτες..σου απάντησα ότι δεν προτίθεμαι να τις ψάξω για αυτό..
η γνώση όντως είναι δύναμη είναι το μόνο που συμφωνούμε.
Απλά η γνώση, όχι όμως απαραίτητα η ανά-γνωση, υπάρχει κι ο πειραματισμός για τη δημιουργία γνώσης όταν δε βρίσκεις γραπτά να διαβάσεις.
καλή σου νύχτα!

Reaction score
690
Τι περνάει λέει?? :rofl: Εδώ κοντεύουν μας απογορέψουν τις λάμπες μέχρι και στα πορτατίφ

Δεν με ενδιαφέρουν οι ακουστικές δοκιμές αδερφέ θελω να μου πεις επιστημονικά που βασιζεσαι .Μελετες κλπ ,..
Ιδού!! δοκιμές αντικραδασμικών :

65081.jpg

λινκ

Reaction score
30.455
τι είχες Χάρη, τι είχα πάντα...

έγραψα λοιπόν:
....το ότι όλοι έχουν άποψη στο πως μπορεί να παίζει ένα μηχάνημα χωρίς να το έχουν ΠΟΤΕ ακούσει από κοντά είναι πράγματι εντυπωσιακό!:headbang:
Προφανώς κι οι επικριτές του έχουν όλοι καλύτερα ενισχυτικά, ηχεία, πηγές, καλώδια κλπ στο τσαρδί τους....

Δεν ονοματίζω κανένα Χαρούλη!
Δηλαδή αν το έγραφε ο αντιπρόσωπος που εισάγει το εν λόγω μηχάνημα όλα καλά, αν το γράψει ο Λέανδρος είναι θέμα?
Και δε κατάλαβα... στο κάτω - κάτω όλοι εκφέρουν την απέχθεια τους, ή δικιά μου επισήμανση επ αυτού είναι η λάθος?
...Η διαπίστωση μου που λέω να μην επικρίνουν κάτι αβίαστα σε ενοχλεί τόσο, ή το θάψιμο από όποιους το έχουν κάνει?
Η δικιά τους είναι πλακίτσα κι η δική μου τοποθέτηση όχι?
Το ότι προσβάλλουν άμεσα κάποιον ή κάτι δε σ ενοχλεί, το ότι κάποιος το αναδεικνύει ως θέμα όμως ε??...:(
'Ελεος ρε Χάρη!
Έλεος!!
Ρε συ Λεανδρε, εγώ αναφέρθηκα στο συγκεκριμένο θέμα και είπα πως μέχρι το δικό σου ποστ οι ειρωνείες αφορούσαν το μηχάνημα και όχι προσωπα. Είτε σου αρέσει, είτε όχι, εσύ το γύρισες στο προσωπικό αναφερόμενος στους εξ αποστάσεως reviewers, εσύ έβαλες τον λαμπατο τον ογκουνσοτοπωςτονλεν στην κουβέντα, εσύ ξεκίνησες και με τον κραουνακη. Ήσουν φάουλ σε αυτό το θρεντ, όπως σε κάποια άλλα ήταν φάουλ άλλοι. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.
Και να σου πω και κάτι άλλο?
Έχω ξεκατινιαστει στα πολιτικά δεκάδες φορές. Έχω προσβάλλει και με έχουν προσβάλλει. Άλλοτε άμεσα και άλλοτε έμμεσα. Εε δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου ρε αδερφέ, ούτε περιμένω το αβουσαιτ για να κάνω κολλητούς. Ξεκόλλα λίγο..

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
106.675
ουρολόγος το επάγγελμα σας?
Όχι, αλλά το like γιατί το έβγαλες;

Τώρα κατάλαβες τι εννοούσα; :p

Edit: Μπράβο αντανακλαστικά! Το έβαλες πάλι σε λιγότερο από λεπτό!

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.122
Ρε συ Λεανδρε, εγώ αναφέρθηκα στο συγκεκριμένο θέμα και είπα πως μέχρι το δικό σου ποστ οι ειρωνείες αφορούσαν το μηχάνημα και όχι προσωπα. Είτε σου αρέσει, είτε όχι, εσύ το γύρισες στο προσωπικό αναφερόμενος στους εξ αποστάσεως reviewers, εσύ έβαλες τον λαμπατο τον ογκουνσοτοπωςτονλεν στην κουβέντα, εσύ ξεκίνησες και με τον κραουνακη. Ήσουν φάουλ σε αυτό το θρεντ, όπως σε κάποια άλλα ήταν φάουλ άλλοι. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.
Και να σου πω και κάτι άλλο?
Έχω ξεκατινιαστει στα πολιτικά δεκάδες φορές. Έχω προσβάλλει και με έχουν προσβάλλει. Άλλοτε άμεσα και άλλοτε έμμεσα. Εε δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου ρε αδερφέ, ούτε περιμένω το αβουσαιτ για να κάνω κολλητούς. Ξεκόλλα λίγο..
Χάρη, έχεις λάθος και μάλιστα μεγάλο!
Επειδή θεώρησα ότι δεν είναι σωστό να κάνουν bullying κάποιοι με "θύμα" αυτή τη φορά ένα λαμπάτο ενισχυτή, (γιατί bullying είναι κι αυτό ας μη δουλευόμαστε και μεταξύ μας), το έθιξα όπως ακριβώς έπρεπε.
Να μην αναφερθώ δε πόσες φορές έχω δεχθεί αντίστοιχο bullying εγώ και άλλοι συμφορουμίτες από ..συμφορουμίτες γιατί απλά οι ιδέες μας είναι..διαφορετικά κροσαρισμένες από τις δικές τους..
Επιτέλους πρέπει να έχουμε τουλάχιστον στις δημόσιες τοποθετήσεις μας ένα στοιχειώδες ήθος!
Είναι δικαίωμα του καθενός να μη του αρέσει κάτι, δε μπορεί όμως να το ξεφτυλίζει..
ΜΗ μου λες λοιπόν ότι εγώ το ξεκίνησα... είμαστε μεγάλα παιδιά!

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.598
Members
38.472
Νεότερο μέλος
nickger