Oλοκληρωμένος που δεν σκουριάζει . . . άλλο

Reaction score
4.587
- επί του θέματος πάλι , δηλαδή αυτό είναι μακέτο ; . . . ( ή ''πακέτο'' )

View attachment 139141

• Tipo: amplificatore integrato stereo
  • Valvole: 2 x EL34, 2 x ECC82
  • Classe di funzionamento: A pura
  • Stadio di uscita: single-ended ultra lineare
  • Potenza di uscita: 12 W circa..........................& περίπου :o
  • Retroazione: 2 livelli selezionabile
  • Impedenze di uscita: 6 ohm per diffusori da 4 a 8 ohm
  • Ingressi: 4 linea, 1 tape
  • Impedenze di ingresso: 47 Kohm
  • Uscite: 1 tape
  • Potenza assorbita: 85 W max
  • Dimensioni: 2600 mm, 350mm, 190mm
  • Peso: 15Kg

Πρέπει να είναι καλός ενισχυτής ακουστικών αυτός.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.744
...
Τώρα για τα στηρικτικά καλωδίων ντόκτορ, για μισό€ εγώ το δοκίμασα.
...
Η αγορά χωρίς ακρόαση μπορεί να είναι καταστροφική!
Ανοίγει μια παρένθεση με την επισήμανση ότι ο ίδιος είμαι στο...πλευρό του Λέανδρου σε ό,τι αφορά στους αποστάτες καλωδίων που ενσωμάτωσε ο ίδιος.

Είναι ανεκτίμητον - όπως διαφήμιζε και η γνωστή πιστωτική κάρτα - το κατόρθωμα να επινοούμε κάτι και να το εφαρμόζουμε μένοντας ικανοποιημένοι πλήρως από το αποτέλεσμα δίχως παράλληλα να μας κόστιζε σημαντικά σε χρόνο και χρήμα.;)
Και προσέχοντας πάντα...μη σκουντουφλήσει κανείς μες το σαλόνι.:thumbsup:

Και πράγματι,μπορεί ν'αποβεί καταστροφική εφόσον ο υποψήφιος χρήστης θα έδινε βάση σε λάθος δεδομένα - όρα διάφορα διθυραμβικά κείμενα δοκιμών,ή θα ερμήνευε με εσφαλμένο τρόπο ελέω ημιμάθειας διάφορα αντικειμενικά δεδομένα... ;)
Κλείνει η παρένθεση...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.744
leandros για προεδρος

με εκτιμηση
Αν μη τι άλλο είναι μαχητικός και αυτό καταλογίζεται στα υπέρ του... ;)

Τον οραματίζομαι δε σε μερικά χρόνια από τώρα παραμένοντα ενεργό στο forum να εξηγεί με ανάλογη παρρησία σε τότε παραδοσιακούς αντιρρησίες τις αρετές των αντικειμενικών δεδομένων καθώς και το πόσο εξελίχθηκε η δική του διάνοια από τις αρχικές του τοποθετήσεις... :thumbsup:

Last edited:

Reaction score
459
Όσον αφορά την μόνιμη δικαιολογία ότι "εδώ είναι σαλόνι κι όχι στούντιο", έχω να σας πω αγαπητά μέλη, πως αυτή η κατάσταση δεν είναι επαρκής δικαιολογία για χρήση υποστηρικτικών καβλωδιων ή λοιπών μαντζιουνιών και άρνηση πραγματοποίησης μετρήσεων ή άρνηση χρήσης σαμπ, με εξοβελισμό αυτών στο πυρ το εξώτερο, ως αντικείμενα του σ@τανά από μοναχό του Αγίου όρους...

Ιδίως στην πραγματικότητα των περιορισμών ενός κοινόχρηστου σαλονιού, όπου αναγκαστικά θα στήσετε το ηχοσύστημα, ιδίως εκεί, οι μετρήσεις, η χρήση πολλαπλών σαμπ και μια ισοστάθμιση με ένα ρημαδι ντιρακ, είναι τα μόνα ουσιαστικά διαθέσιμα όπλα για να φέρετε κάποια ομοιομορφία ανάμεσα στα 2 σας τα κανάλια, για χάριν της απλής στερεοφωνιας, και για να επιτύχετε μια σχετικά ομαλή απόκριση στο χώρο σας, είτε στο πεδίο του χρόνου, είτε στο πεδίο του πλάτους.

Δεν τίθεται θέμα απόψεων, δεν υπάρχει χώρος για απόψεις σε ένα τεχνολογικό αντικείμενο. Ο ήχος στα σαλόνια που δεν έχουν ισοσταθμιστεί, είναι γτπκ στανταράκι, ασχέτως αν είστε σεις ικανοποιημένοι. Μια μέτρηση, δείχνει την πραγματικότητα σε ντετέ, κι όλα τα υπόλοιπα είναι πρακτικά άχρηστα.

Σε ένα dedicated κι επιμελημένο χώρο, τα εργαλεία ισοστάθμισης προσφέρουν πολύ λιγότερα από ότι σε ένα κοινόχρηστο χώρο σαλονιού, διότι δεν χρειάζεται σημαντικές διορθώσεις, κι αν ο χώρος και τα μηχανήματα είναι (μετρημενα) άριστα, μπορεί να μη χρειάζεται και καθόλου.

Οπότε, εν έτει 2020, αφήστε την παραφιλολογία και χρησιμοποιείστε τη διαθέσιμη τεχνολογία προς όφελός σας.

Φτιάξτε το ταργκετ κερβ που σας αρέσει, και να, αυτό ήταν. Τελείωσε το παραμύθι, η Σταχτομπούτα μεγάλωσε, παντρεύτηκε, έκανε παιδιά, ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.

End of story..
Το δε ποιντ εντελώς. Ιναφ σεντ.

Απλά ο αντίποδας, εγώ ας πούμε, έχω αγοράσει έναν καναπέ που αντί μαξιλαριού έχει αυγουλάκια και κάθομαι πάνω τους και ακούω την μουσικούλα μου. Αλλά, σύμφωνα με όσα λες παραπάνω, έτσι θα πρέπε να αντιμετωπίζουν την κατάσταση όσοι υποτίθεται στήνουν "σοβαρό" σύστημα σε σαλόνι.

Γιατι εγώ απ' την άλλη απλά θέλω ένα σύστημα στο σαλόνι που να με ικανοποιεί, ηχητικά αλλά και οπτικά. Τα άλλα, κακώς κάκιστα.... έπονται.

Reaction score
3.144
Μπορώ να πω περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Ο καθένας κάνει κουμάντο στη τσέπη του.
Για μένα προσωπικά είναι πεταμένα λεφτά να αγοράσω αυτό τον λαμπάτο και τονίζω με τα ίδια λεφτά αγόραζα πάρα πολύ καλό ενισχυτή-ηχεία ή ενεργά ηχεία.

Reaction score
30.455
Επιτέλους ένα επικό θρεντ! :hi::roflmao::roflmao::roflmao:

View attachment 139186

Προς όλους τσι ορθολογιστές απού κάμουνε μπούλυινγκ του Λέαντρου ( :hi: ) .... HOW DARE YOU?

Ειδικά εσύ Κωσταυτχιά ... HOW DARE YOU?

ΔΩΣΤΕ ΠΟΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟ..... :rofl::rofl::rofl:
Πού είσαι εσύ μαρή Παγώνα? :biggrin:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.122
Επιτέλους ένα επικό θρεντ! :hi::roflmao::roflmao::roflmao:

View attachment 139186

Προς όλους τσι ορθολογιστές απού κάμουνε μπούλυινγκ του Λέαντρου ( :hi: ) .... HOW DARE YOU?

Ειδικά εσύ Κωσταυτχιά ... HOW DARE YOU?

ΔΩΣΤΕ ΠΟΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟ..... :rofl::rofl::rofl:
Ρε κρητικαρε, ποιοί ορθολογιστές??
Π@π@ρολογοι δε λες καλύτερα? :lol: :lol: :roflmao::roflmao:

Rosinante

Dark Nιάου
Reaction score
5.609
Το κατωθι ποστ δεν περιεχει ουτε χιουμορ αλλά ουτε και κακεντρεχεια, αν και ο λογος του θα ειναι λιγο οξύς.

Η σκοτεινη πλευρα του ιντερνετ ευθυνεται για ολα. Και εξηγουμαι:

Το ιντερνετ οπως ολοι γνωριζουμε ειναι σαν ενα μαχαιρι. Αλλοι το χρησιμοποιουν για να κοβουν ψωμακι κι αλλοι για να κοψουν το λαιμο το δικο τους ή του διπλανου τους. Το ιντερνετ λ.χ. φτιαχνει ενα βιρτουαλ τραπεζι και μαζευει ανθρωπους καθε διανοητικου βεληνεκους να συζητησουν, κατι που στην πραγματικοτητα δε θα γινοταν ουτε σε 3 αιωνες. Ανθρωποι που, αφενος εχουν στησει χωρους και μηχανηματα ακροασης που πλησιαζουν το ιδανικο και αφετερου χαριζουν απλοχερα και δωρεαν τις γνωσεις τους, καταδεχονται να απαξιώνονται απο ανθρωπους που δεν περναει καν απ' το μυαλο τους το μεγεθος της πλυσης που εχουν υποστει. Οι πιουριστες εχουν φαει τοσο κουτοχορτο απ' τα περιοδικα που τα στεγανά και τα συμπλεγματα που εχουν αναπτυξει, δεν αφηνουν ούτε την αντιληψη τους να λειτουργησει σωστα. Αντι λοιπον να σκυψουν το κεφαλι τους ταπεινα και να ακουσουν αληθειες, προβαλουν ''αντιλογο'' που θα στεκοταν μονο στην εποχη που σταματησε το ρολοι τους, δηλαδη καμια 30αρια χρονια πισω. Χωρις ιντερνετ, ο Μπουτια θα εκανε διαλεξη περι οντιο σε πανεπιστημιο τη στιγμη που οι πιουριστερς δεν θα ειχαν θεση ουτε στην...καντινα. Ποσο μαλλον να τον παρακολουθουν...

Δεν εχω τιποτε με τον Λεανδρο και τους οπαδους του που τον θεωρω την Ελενη Λουκα του φορουμ.:). Ισα-ισα που με το διαβασμα 2-3 σειρων απ' τα ποστ του, βουρκωνω απ' τα γελια και δε μπορω να συνεχισω. Και μονο που σκεφτομαι οτι ο Λεανδρος καυχαται για το στησιμο των ξυλινων κλουβιων για τα καναρινια που εχει για ηχεια χωρις να του περναει απ' το μυαλο πως ο Κωστας δεν θα τα εβαζε ουτε στην 2η τουαλετα του, λιωνω στα γελια. Λεανδρε δοκιμασε να παρεις φελο απο μπουκαλι, να τον κοψεις φετες και να το βαλεις κατω απ' τα καλωδια. Κανει δουλεια, τα εχω ακουσει...!!!

Λυπαμαι-εντος εισαγωγικων- τους μαστερ του φορουμ διοτι με την τοση επιμονη να μορφωσουν καποιους, διακυβεβευεται η δικη τους νοημοσυνη και οχι των αλλων. Σταματηστε καπου...

Ξαναλεω: Χωρις ιχνος ειρωνιας, αυτη ειναι η θεση μου. Καλο μεσημερι και καλη ορεξη....;)

Last edited:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.122
Το κατωθι ποστ δεν περιεχει ουτε χιουμορ αλλά ουτε και κακεντρεχεια, αν και ο λογος του θα ειναι λιγο οξύς.

Η σκοτεινη πλευρα του ιντερνετ ευθυνεται για ολα. Και εξηγουμαι:

Το ιντερνετ οπως ολοι γνωριζουμε ειναι σαν ενα μαχαιρι. Αλλοι το χρησιμοποιουν για να κοβουν ψωμακι κι αλλοι για να κοψουν το λαιμο το δικο τους ή του διπλανου τους. Το ιντερνετ λ.χ. φτιαχνει ενα βιρτουαλ τραπεζι και μαζευει ανθρωπους καθε διανοητικου βεληνεκους να συζητησουν, κατι που στην πραγματικοτητα δε θα γινοταν ουτε σε 3 αιωνες. Ανθρωποι που, αφενος εχουν στησει χωρους και μηχανηματα ακροασης που πλησιαζουν το ιδανικο και αφετερου χαριζουν απλοχερα και δωρεαν τις γνωσεις τους, καταδεχονται να απαξιώνονται απο ανθρωπους που δεν περναει καν απ' το μυαλο τους το μεγεθος της πλυσης που εχουν υποστει. Οι πιουριστες εχουν φαει τοσο κουτοχορτο απ' τα περιοδικα που τα στεγανά και τα συμπλεγματα που εχουν αναπτυξει, δεν αφηνουν ούτε την αντιληψη τους να λειτουργησει σωστα. Αντι λοιπον να σκυψουν το κεφαλι τους ταπεινα και να ακουσουν αληθειες, προβαλουν ''αντιλογο'' που θα στεκοταν μονο στην εποχη που σταματησε το ρολοι τους, δηλαδη καμια 30αρια χρονια πισω. Χωρις ιντερνετ, ο Μπουτια θα εκανε διαλεξη περι οντιο σε πανεπιστημιο τη στιγμη που οι πιουριστερς δεν θα ειχαν θεση ουτε στην...καντινα. Ποσο μαλλον να τον παρακολουθουν...

Δεν εχω τιποτε με τον Λεανδρο και τους οπαδους του που τον θεωρω την Ελανη Λουκα του φορουμ.:). Ισα-ισα που με το διαβασμα 2-3 σειρων απ' τα ποστ του, βουρκωνω απ' τα γελια και δε μπορω να συνεχισω. Και μονο που σκεφτομαι οτι ο Λεανδρος καυχαται για το στησιμο των ξυλινων κλουβιων για τα καναρινια που εχει για ηχεια χωρις να του περναει απ' το μυαλο πως ο Κωστας δεν θα τα εβαζε ουτε στην 2η τουαλετα του, λιωνω στα γελια. Λεανδρε δοκιμασε να παρεις φελο απο μπουκαλι, να τον κοψεις φετες και να το βαλεις κατω απ' τα καλωδια. Κανει δουλεια, τα εχω ακουσει...!!!

Λυπαμαι-εντος εισαγωγικων- τους μαστερ του φορουμ διοτι με την τοση επιμονη να μορφωσουν καποιους, διακυβεβευεται η δικη του νοημοσυνη και οχι των αλλων. Σταματηστε καπου...

Ξαναλεω: Χωρις ιχνος ειρωνιας, αυτη ειναι η θεση μου. Καλο μεσημερι και καλη ορεξη....;)
Εντέλει ένα δίκιο το χεις... όντως, τόσο χαμηλό διανοητικό και σκοπτικο επίπεδο δύσκολο να υποψιαστεί κάνεις ότι μπορεί να καμουφλάρεται με τη μπέρτα του μάγου των γνώσεων και της ηχητικής παντογνωσίας.
Το ότι κάποιοι μπορούν να μηδενίζουν τα πάντα είναι πράγματι αξιομνημόνευτο!! Συγχαρητήρια!!
Υποκλίνομαι!!:hi:
Ο ιδιοκτήτης των ...κλουβιων με τα καναρίνια!! :)

Last edited:

A

AKARL

Guest
Πού είσαι εσύ μαρή Παγώνα? :biggrin:
Δουλέβω 3 δουλειές για να μαζέπσω λ7 να αγοράσω κοπσωχρονιά έναν ασημένιο Ογκουνσότο ώστε να τόνε ματσάρω με κάτι τζιμπιέλια απού έχω και κάθονται παραπονεμένα. Εδά εβρήκα μνιά τρελή εφκαιρία.... μιλάμε για τέρας 50W @1kHz, 5% THD! :showingbiceps:

Ετσά δε θα μπορούν να μου τη βγούνε ούτε οι εραστές τση άποπσης ούτε και οι καγκουρογιατροί και οι λοιπαί τρομοκρατικαί δυνάμεις... θε να 'μαι αρχηγόπουλο στο αβουσάιτ! :king: :imtheking:

:tongue::tongue::tongue:

C

chrispo

Guest
...εγώ πάντως θα ήθελα ΟΛΟΥΣ σας, να σας έκανα blind test και να άλλαζα μηχανάκια με διαφορετικές μετρημένες παραμορφώσεις και χαρακτηριστικά , σε ένα ΕΙΔΙΚΟ μετρημένο χώρο και τότε ας μου εξηγούσατε το ΟΝΕΙΡΟ....:fuckyou:(χωρίς παρεξήγηση πάντα)

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.236
Υποκλίνομαι!!:hi:
Ο ιδιοκτήτης των ...κλουβιων με τα καναρίνια!! :)

- έλα από εδώ να ξελαμπικάρεις . . .

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.610
Members
38.473
Νεότερο μέλος
Shawsounds