A
AKARL
Guest
Έχει βγάλει ήδη, αλλά σε λάθος μέρος.Μαλλιά θα βγάλει ο ΕΑΡ επάνω στην κεφαλή του αλλά ακόμα να καταλάβετε.

Έχει βγάλει ήδη, αλλά σε λάθος μέρος.Μαλλιά θα βγάλει ο ΕΑΡ επάνω στην κεφαλή του αλλά ακόμα να καταλάβετε.
Να του λες να μην πηγαίνει στο public, αλλά σε εκείνον στη στοά, ενισχύεις έναν τοπικό επαγγελματία, και είναι και φθηνοτεροςο γιος ακουγοντας τα βινυλια που εχω, του αρεσουν πολυ, οταν ηρθαν οι φιλοι του μονο βινυλια εβαλε να ακουσουν. ενθουσιασμενος παει στο παπλικ και αγοραζει βινυλια. κοριτσια που λεει και ο σιζικ αυτα τα νεα βινυλια ειναι του ποπου που λεει ο κωστας
Post automatically merged:
ναι αλλα δεν εχουμε τη χαρα και την τιμη να ακουσουμε και εμεις την υψηλη του τεχνη
Φιξντ.@alexis , τα ηχεία κι ο ενισχυτής μόνο, σε ονομαστικές λιανικές κάνουν περίπου στα 6.000 από τα 16000, τα υπόλοιπα τα έχωσα σε καλώδια κι έτσι, οκ?
Αρμέ!!!!
Να και κάτι που όντως δεν έχει φτιαχτεί ακόμα![]()
μα σοβαρά τώρα?Είναι, αλλά έτσι όπως το λες είναι σαν να προσπαθούσα κάθε μέρα να το φέρω και να αποτύγχανα. Όμως μία ώρα ενός απογεύματος έγιναν μετρήσεις (αλήθεια, ξέρεις από αυτές; ), τις δημοσίευσα, το συζητήσαμε, κατάλαβα ότι έπρεπε να λάβω μέτρα και έλαβα.
Το λοιπόν, μισή ώρα ενός άλλου απογεύματος άλλαξα καλωδίωση και το επόμενο απόγευμα ρύθμισα και ξαναμέτρησα.
Επίσης, για την τοποθέτηση λες μπούρδες, εκεί που μπήκε το sub από τη στιγμή αγοράς του, εκεί και έμεινε.
Αλήθεια, εσύ που ασχολείσαι τόσα χρόνια δεν έχεις καταφέρει ούτε να αναγνωρίσεις τις ελλείψεις που έχεις. Καλή τύχη με το αυτί!
Δε θέλω να κάνω σύγκρισή των setup, θα ήταν άτοπο. Επίσης δεν μετανιώνω για τις συγκεκριμένες επιλογές.
Μ' έστειλες τώρα!! Θα ορκιζόμουν οτι δεν υπάρχουν τέτοια ηχεία!![]()
![]()
![]()
![]()
βγαινει και σε σετακι πολυκαναλο με πικαπ
και σε δικαναλο:
![]()
καποια ειχαν παροσιαστει και σε μια εκθεση, αλλα δεν τα βρισκω..
Λάθος. Οι ταμπέλες βάζουν όρια ενώ αυτά δεν υπάρχουν. Απλά εξυπηρετούν αυτούς που επινόησαν τα όρια.Τά ηχεία που είναι γιά Hi Fi καί
Τά αυτοενισχυόμενα ηχεία .
Μόνο ο κατασκευαστής του ηχείου ξέρει ποιός είναι ο κατάλληλος ενισχυτής. Κανένας άλλος. Ούτε εγώ ούτε εσύ. Τα δεσμά που έθεσες αφορούν το ψυχολογικό κομμάτι που αριστοτεχνικα όλα αυτά τα χρόνια έχει μπει μέσα μας. Δεν είναι τεχνικό το θέμα αλλά ψυχολογικό. Μάλλον πρέπει να διαβάσεις μια προσωπική ανάλυση που έκανα στο βίντεο του Στιβ Γκούτενμπεεγ για τα ενεργά ηχεία και πόσο ωραία τοποθετούσε τις λέξεις.Τά αυτοενισχυόμενα ηχεία σε περιορίζουν καί σε κρατούν δέσμιο ώς πρός τίς επιλογές της οδήγησης του , σαν φυλακή ένα πράμα , κάτι τό εγωιστικό από κάποιους που σου λένε ....θά ακούτε όλοι τό ίδιο θέτε δεν θέτε ! Σέ όλα τά σπίτια θά ακούτε - αν έχετε πάρει τό ίδιο μοντέλο ηχείου - τό ίδιο ,,,άντε κατά 99% τό ίδιο
Με τα ενεργά να δεις.Μέ τά ηχεία hi fi , έχεις επιλογές Ατελείωτες .
Ψυχολογικό. Δεν φταίει ο ήχος αλλά το εγώ σου. Διαφορετικά προβλήματα που θέλουν διαφορετικούς γιατρούς.Ζείς την ελευθερία στά ώτα σου , ό εγωισμός είναι από την δική σου μεριά - έχω καλύτερο ηχείο και ενισχυτή από του Κώστα ( καί ας μην έχεις ) - ακούω όμως όπως θέλω εγώ ! Άλλες φορές πιό γλυκά , άλλες φορές πιό σφιχτά
Να δεις πειραματισμό στο ενεργό με Trinnov ή Metric να θες ψυχολόγο χρόνια.Έχεις τό πλεονέκτημα να κάνεις ότι θές εσύ . Νά πειραματιστής , νά ασχοληθείς να κατασταλάξεις κάπου εσύ ό ίδιος και όχι κάποιος άλλος γιά σένα .
Μα τα ενισχυτικά τόσο έχουν. 20, 30 50 100. Δεν έχουν χιλιάρικα που ζητάνε. Δεν θες να ξέρεις τη τιμές πουλάνε τα εργοστάσια άκουσε με.Κάποιοι πάλι βρήκαν έδαφος να μου πλασάρουν ενισχυτές τού 20ευρου μαζί με αλουμινένια πρόσοψη καί γούφερ από σαύρα , στην σούπερ τιμή των 6.000e .
Αλλο το flat. (Μάπα)Μπορεί το genelec να παίζει FLAT. Και αν δεν του αρέσει του Λέανδρου το FLAT και τραβάει ό,τι τρίχες βρίσκει μπροστά του;
Ναι, ναι όπως και με τους προβολείς και τις TV..οπως σου αρέσει.Μέ τά ηχεία hi fi , έχεις επιλογές Ατελείωτες . Ζείς την ελευθερία στά ώτα σου , ό εγωισμός είναι από την δική σου μεριά - έχω καλύτερο ηχείο και ενισχυτή από του Κώστα ( καί ας μην έχεις ) - ακούω όμως όπως θέλω εγώ ! Άλλες φορές πιό γλυκά , άλλες φορές πιό σφιχτά .
Στερνή μου γνώση...Πού ήταν ο νους όταν άκουγα τα παρακάτω;
Βουτηγμένοι στην άγνοια, και στην χαϊεντιλα...Άπαντα κορυφαία ηχεία και υπό τα τωρινά δεδομένα...Άσε καλύτερα τί διέφευγε τότε ακόμα και της δικής μας αποφασιστικότητας...Επειδή ήμαστε βουτηγμένοι στην...ενεργοφοβία.![]()
Όντως ρε φίλε, άλλα λέει η θεια μου, άλλα ακούν τ' αυτιά μου ενα πράγμα.Να' ναι καλά τα μέλη όπως ο Γιάνννης μας και ο Χρήστος μας, που ανοίγουν θέματα για τα συστήματά τους, ώστε να μπορούμε να κάνουμε τις συζητήσεις μας επί παντός επιστητού....![]()
![]()
![]()
μα σοβαρά τώρα?
1. χρειάζεσαι μέτρημα για να καταλάβεις στα 78 εκ αν ακούς σωστά ή λάθος???
η απόσταση ακρόασης είναι τραγικά μικρή για να μη καταλαβαίνεις απευθείας αν ακούς σωστά ή λάθος!
2.χρειάζεται μέτρημα για να καταλάβεις ότι δεν ενσωματώνεται σωστά ο ήχος του sub με τους δορυφόρους σε αποστάσεις...ακουστικών???
άλλωστε,όπως έχει πει κι ο ντοκ, κι ο dimifoot, δεν έχει ιδιαίτερο νόημα σε nearfield τοποθετήσεις και μάλιστα στα..78 εκ ο χώρος και οι μετρήσεις.
άσχετο απλά δεν κρατιέμαι.... αυτόν τύπο τον έχω παρακολουθήσει σε καμιά δεκαριά βιντεάκια δυστυχώς με ακουστικά.... λέω δυστυχώς γιατί στα μισά βίντεο έπαιζε μόνο το αριστερό κανάλι και μου 'σπαγε τα νεύρα... εεε, ας μάθει πρώτα ο απίθανος αυτός τύπος να στέλνει ήχο και στα 2 κανάλια και μετά να μας δώσει συμβουλές....Μάλλον πρέπει να διαβάσεις μια προσωπική ανάλυση που έκανα στο βίντεο του Στιβ Γκούτενμπεεγ για τα ενεργά ηχεία και πόσο ωραία τοποθετούσε τις λέξεις.
1)...μα στα 78εκ ισόπλευρο τρίγωνο και σκέφτεσαι τις πιθανές ανακλάσεις???...Δεν έχει νόημα να χαλάμε ξένο θέμα. Μόνο 2 απαντήσεις στα σημεία που αρίθμησα:
1. Υπάρχει και ο πίσω τοίχος που ανακλά κάποιες συχνότητες.
2. Γιατί δεν ενσωματώνεται; Μπορείς να το εξηγήσεις επιστημονικά ή έτσι σου αύτωσε και το λες;
Εγώ σταματάω σε αυτό το θέμα να σου απαντώ, γιατί δεν είναι σωστό για τον κύριο Χρήστο.