Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.611
που λες ροζι μου οταν πηρα μεταθεση για αθηνα 2001-2004 δεν ασχολουμουν καθολου με καλωδια φοιτητης ετων 45 μαγεια ημουν στα μεγαρα μουσικης στα ηρωδια στα ρεμπετικα στα δημωδη ασματα και σε αλλες μουσικες ουκ εστι ο αριθμος .
Post automatically merged:

Για ολες εχει ο Καλος Θεουλης, υπομονη Ροζι μας!!
βρε συ :( που λει και ο αβγδους

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.126
Συμφωνώ.
Δεν τα άκουσα σε καμία έκθεση (ως τώρα) να παίζουν "καλά", πουθενά.

Και; Ξέρεις τι μουρλια ήχο θα μπορούσαν να βγάλουν τα κιι στο σπίτι σου;

Όχι, δε ξέρεις.

Εγώ όμως, ξέρω. ;)

ΥΓ. Επίσης "έπαιζαν" πραγματικά χάλια τα κεφ, όπου κι αν τα άκουσα σε έκθεση. Ωστόσο, πρόκειται για εξαιρετικά ηχεία. Συστήνονται ανεπιφύλακτα, αρκεί να είναι σωστές οι αποστάσεις ακρόασης, οι προβλεπόμενες. :)
είδες που συμφωνούμε που και που?
πραγματικά, τόοοσο χάλια ήχο δε πιστεύω ότι μπορεί να ξανακούσω!
θέλει μεγάλη προσπάθεια να το πετύχεις αυτό! μπράβο τους!
κι όλα αυτά με ...μόνο 32.000€!!
ρε πάρτε παθητικά λέμε!!

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.447
τι να κάνω ο άνθρωπος???
Είμασταν 4 άτομα παρέα και τις 2 χρονιές, τα ακούσαμε από 5 λεπτά min και μάλιστα από 2 φορές, λέω δε μπορεί, η ιδέα μου θα ναι, μέχρι που μου λέει ο ένας φίλος πάμε να φύγουμε με τις π@π@ριες...τότε τον έστειλα να ρωτήσει και πόσο πουλιόνται!...ακόμα γελάει!! :biggrin: :biggrin:
Με τα ίδια χρήματα στήνεις 3 δικάναλα παθητικά σούπερ!
ένα για το batcave, ένα για το σαλόνι, κι ένα για τη κρεβαττοκάμαρα..μάζί με τις πηγές τους!
... ε φερτους απο δω και τους αλλους, κριμα να γραφονται ολα 3 φορες...Life is short...που λενε και οι cramps.... μετα τι λεει ?

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.126
... ε φερτους απο δω και τους αλλους, κριμα να γραφονται ολα 3 φορες...Life is short...που λενε και οι cramps.... μετα τι λεει ?
άστο ρε @Decembered , γιατί μετά ποιος θα πρωτοπρολάβει να πουλήσει τα ενεργά του???
Θα τους μείνουν αμανάτι τα"εργαλεία", κρίμα δεν είναι??
σιγά-σιγά, να προλάβουν να τα ξεφορτωθούν! :biggrin: :biggrin:
ακόμα γελάμε λέμε!!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
άστο ρε @Decembered , γιατί μετά ποιος θα πρωτοπρολάβει να πουλήσει τα ενεργά του???
ακόμα γελάμε λέμε!!
Παρακαλώ περιμένετε,η λήψη δεδομένων δεν πρόκειται ... ν'αρχίσει - δεν έγινε λάθος με το ΄΄ν'αργήσει΄΄. :roflmao:

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
34.046
Γατάκια. Εγώ θα φτιάξω απο μπετόν αρμέ. Να μάθετε.
Αρμέ!!!!
Να και κάτι που όντως δεν έχει φτιαχτεί ακόμα :lol::lol:

βγαινει και σε σετακι πολυκαναλο με πικαπ
και σε δικαναλο:

καποια ειχαν παρουσιαστει και σε μια εκθεση, αλλα δεν τα βρισκω..
Ιδού κύριοι!

Reaction score
14.786
Ο αμπσεντης έχει πάθει αμόκ με τους φαντάρους με φούστες, νομίζω αρχίζει να εκδηλώνεται...
ισα με το γονατο μου εισαι δεν εισαι ....ντοκτορ :lol: :lol: :lol: ..σαν κατι μπασμενα ενεργα..με κανα δυο subwoofer απο κατω κατι γινεται:tongue::laugh::roflmao::roflmao:

Last edited:

C

chrispo

Guest
Συμφωνώ.
Δεν τα άκουσα σε καμία έκθεση (ως τώρα) να παίζουν "καλά", πουθενά.

Και; Ξέρεις τι μουρλια ήχο θα μπορούσαν να βγάλουν τα κιι στο σπίτι σου;

Όχι, δε ξέρεις.

Εγώ όμως, ξέρω. ;)

ΥΓ. Επίσης "έπαιζαν" πραγματικά χάλια τα κεφ, όπου κι αν τα άκουσα σε έκθεση. Ωστόσο, πρόκειται για εξαιρετικά ηχεία. Συστήνονται ανεπιφύλακτα, αρκεί να είναι σωστές οι αποστάσεις ακρόασης, οι προβλεπόμενες. :)

Leandros το ΑΥΤΙ , έχει δίκιο..τα ηχεία έχουν πολύ μεγάλες δυνατότητες και αδικούνταν από τον τεράστιο χώρο που έπαιζαν. Εξάλλου , δε γνωρίζουμε πώς τα είχαν ρυθμίσει. Πέραν αυτών, πόσα επώνυμα ηχεία παίζουν "καλά" στις εκθέσεις?...(και πόσο διαφορετικά παίζουν σε άλλο χώρο).
Εξακολουθώ και πιστεύω στα Kii3...με έχουν ¨πείσει ¨ , αφού τα έχω ακούσει σε γνωστό μου φροντισμένο -κατά ΑΥΤΙΟΥ- χώρο και έπαιξαν εξαιρετικά.:thumbsup:

Last edited by a moderator:

Reaction score
7.068
είδες που συμφωνούμε που και που?
πραγματικά, τόοοσο χάλια ήχο δε πιστεύω ότι μπορεί να ξανακούσω!
θέλει μεγάλη προσπάθεια να το πετύχεις αυτό! μπράβο τους!
κι όλα αυτά με ...μόνο 32.000€!!
ρε πάρτε παθητικά λέμε!!
Χωρίς να έχω ακούσει τα παραπάνω θα διαφωνήσω γιατί μου έχει συμβεί ακριβώς το ίδιο
με άλλα ηχεία τα οποία όταν μπήκαν στο σπίτι και τα άκουσα τα ερωτεύτηκα ενώ στον αντιπρόσωπο
ήταν δράμα ο ήχος. Πιστεύω ότι ήταν καθαρά θέμα χώρου-στησίματος και δεν σου άρεσαν.
Και για να προλάβω το κράξιμο είμαι φαν των παθητικών και δικάναλου για μουσική :smile: :smile: :D

Reaction score
12.626
Τα έχεις πολλά χρόνια? Δεν βρίσκω και πολλές πληροφορίες στο ίντερνετ.
Ναι, είναι αρκετά παλιά ηχεία.

Reaction score
9.866
Και πως θα καταλάβεις ότι είναι χάλια η ηχογράφηση ;;;
Θες τον σωστό χώρο μπας και ψιλοακουγετε η χάλια ηχογράφηση
Ανάποδα τα λες για σκέψου το λίγο ...
Λέω το εξής απλό,

Όταν η ηχογράφηση είναι γτπκ δεν θα φτιάξει στην συνεχεια της αλυσίδας και όσο πιο καλή η ακουστική του χώρου και η αναπαραγωγή των δρωμενων, τόσο πιο χτυπητές οι αδυναμίες της εν λόγω ηχογράφησης.

Επίσης σε έναν χώρο ακουστικά μη φροντισμένο δηλαδή ψιλό χάλια, ακόμα και το καλύτερο ηχοσυστημα του κόσμου δεν θα ακούγεται ωραία.

Διαφωνεί κανείς?

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.447
[leandros, post: 2491552, member: 35452"]
ακόμα γελάμε λέμε!!
[/QUOTE]
.. καταλαβα, χαιρε βαθος αμετρητο...παρεακι απο τα λιγα ετσι μαζι λυκειο στρατο πιασε μια αμστελ..κοκ.. ?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas