leandros
Πάρτε παθητικά!
- Reaction score
- 6.126
@chrispo ,για πέρυσι μπορώ να πω ότι...ίσως και να αδικήθηκαν από το μεγάλο χώρο αν και δε θα έπρεπε, τη προηγούμενη χρονιά όμως ακουγόταν το..ίδιο τραγικά σε ένα μικρό δωματιάκι του ξενοδοχείου..Leandros το ΑΥΤΙ , έχει δίκιο..τα ηχεία έχουν πολύ μεγάλες δυνατότητες και αδικούνταν από τον τεράστιο χώρο που έπαιζαν. Εξάλλου , δε γνωρίζουμε πώς τα είχαν ρυθμίσει. Πέραν αυτών, πόσα επώνυμα ηχεία ¨ παίζουν¨ καλά στις εκθέσεις?...(και πόσο διαφορετικά παίζουν σε άλλο χώρο).
Εξακολουθώ και πιστεύω στα Kii3...με έχουν ¨πείσει ¨ , αφού τα έχω ακούσει σε γνωστό μου φροντισμένο -κατά ΑΥΤΙΟΥ- χώρο και έπαιξαν εξαιρετικά.![]()
Δε ξέρω, πραγματικά αν δε ήξεραν να τα σετάρουν οι υπεύθυνοι από την αντιπροσωπεία, αλλά πραγματικά, κι ο όρος "άθλιο" για τον ήχο που άκουσα, πολύ τους είναι!!
Ακόμα όμως κι αυτό να ισχύει, είναι παράδειγμα προς αποφυγήν, μιας κι αν ισχύει κάτι τέτοιο, κι ούτε οι ίδιοι οι αντιπρόσωποι δε ξέρουν να το σετάρουν, θα έδινες 32000€ για να δεις πως "μπορεί" να παίξει???

Ερώτημα 2ο:όσο καλά κι αν παίξουν, αξίζουν 32000€? ή στα ίδια χρήματα παίρνεις...¨τα πάντα όλα¨ και σου μένουν και ρέστα??