A
AKARL
Guest

Πρόθεση έχω να εντείνω την προσοχή σου,όχι να φαινόταν σα να...αποσπάται εκείνη.από το ότι είπα ότι ήταν εντυπωσιακό το μικρό elac, μέχρι ότι το εκθειάζω υπάρχει τεράστια απόσταση bhutia μ.
Επίσης ανέφερα ότι είναι ιδιαίτερα τσιμπημένο γι αυτό που είναι, αλλά οκ..βλέπεις μετά και τα kii..και λές τζάμπα το δίνουν!!!
Επίσης, αν κάτι μ αρέσει, δε θα κωλώσω να το παραδεχτώ, ούτε είμαι κατά των ομοαξονικών ή όλων των ενεργών, ή των λυχνιών κλπ...Fashion victim ή tech victim δεν είμαι..όπως θες πέστο!
Αν κάτι μ αρέσει θα το πω, δε θα προβώ όμως απαραίτητα και στην αγορά του ακόμα κι αν μπορώ!![]()
Αβεσσαλώμ παρακαλώ.Αμεμπαμπλομ Χαχαχαχαχα
Πάαλι??![]()
![]()
![]()
Ευτυχώς που δεν περιορίζεσαι στο...Absenti γιατί οι...φούντες θα ήταν μπελάς.![]()
το πικάπ με αποσπώμενα ηχεία που έπαιρνε και μπαταρίες?δεν γινεται το ''κουσουρη'' το απεκτησα απο 12 χρονων οταν πηγα στη φιλαρμονικη των ιωαννινων τοτε πηρα και το πρωτο μου πικ-απ ενα φιλιπς το εχω ακομα θα το εβγαζα φωτο αλλα γιος μου ειναι σημερα αντιρηξιας
Μπάστα αδελφέ!! 11.500 το ζεύγος έχουν, χωρίς τις βάσεις.32.000€
Μου αρέσει να οραματίζομαι τον Λέανδρο ως μια ΄΄λευκή΄΄ σελίδα,έτοιμη να συμπληρωθεί με πολύτιμες γραμμές γνώσης.Πάαλι??
επαναλαμβανόμενα λάθη bhutia μ??Μου αρέσει να οραματίζομαι τον Λέανδρο ως μια ΄΄λευκή΄΄ σελίδα,έτοιμη να συμπληρωθεί με πολύτιμες γραμμές γνώσης.
Εκείνος όμως κάνει ό,τι μπορεί για να πείσει ότι είναι σελίδες με τον ίδιο προκάτ στίχο κειμένου από πάνω μέχρι κάτω...
![]()
Oldy ;;;για ποιον χτυπάει η καμπάνα;Πιο ελευθερα; Πόσο πιο ελευθερα πια; Εδω εχουμε περασει και τα ορια της ασυδοσιας. Τα τρολ ωχριουν μπροστα μας...
Ερχεται ο Τζιοβανι με τα ηχεια κτηνη και δηλωνει οτι τα σαμπ ειναι απαραιτητα σε οποιοδηποτε συστημα και ακομα απορουν καποιοι αν πρεπει να βαλουν σαμπ στο συστημα τους.
Εχουμε ακομα φανατικους που μετρανε με τ' αυτια, διαφορές στα καλωδια....βαριεμαι να συνεχισω...
Τα' χω δει ολα απο τοτε που μπηκα εδω μεσα. Δε μου μενει τιποτε άλλο απ' το να ...παντρευτω..![]()
Η σφοδρή σου αγάπη ειδικώς για ενεργά,sub,μετρήσεις,ισοσταθμίσεις,κ.τ.τ. είναι εφάμιλλη εκείνης ενός βρυκόλακα για τον αγιασμό.επαναλαμβανόμενα λάθη bhutia μ??
με ποιόν με μπέρδεψες πάλι???
ναι μεν δεν είμαι λευκή σελίδα...
λευκές σελίδες είναι μόνο τα μωρά ..τα πρόβατα...και οι κλακαδόροι!!
Αλλά..για ποιο προκάτ στίχο λες??
μήπως το: πολυκάναλο-ενεργά-sub-ψηφιακή ισοστάθμιση?...
γιατί..μάντεψε...δεν είμαι εγώ με τους προκάτ στίχους...
ψάξε άλλου bhutia μ...
σε μένα από τους..στίχους μου θα ακούς τα πάντα για πάντα, λάμπες, τρανζίστορ, καλώδια, αντικραδασμικά, δικάναλα, πολυκάναλα, παθητικά, ενεργά, τα πάντα όλα λέμε bhutiaaa!!!
Άλλου ψάξε για αρτηριοσκληρωτικούς, όχι σε μένα!
πάλι λάθος κάνεις!Η σφοδρή σου αγάπη ειδικώς για ενεργά,sub,μετρήσεις,ισοσταθμίσεις,κ.τ.τ. είναι εφάμιλλη εκείνης ενός βρυκόλακα για τον αγιασμό
Αυτό είναι ένα απλό παράδειγμα πώς κάποιος διαβάζει αυτό που θέλει ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ γραμμένο. Οπότε και αυτά που έλεγε για μένα, μην τα λάβετε τοις μετρητοίς, διαβάστε τα μόνοι σας και βγάλτε συμπεράσματα...άντε πάλι ...η τιμή είναι για ζεύγος...( ΟΧΙ x2)![]()
σωστά Σταύρο, το είδα μετά ότι η τιμή αφορά το ζευγάρι! με τις βάσεις πάει 13000€,bargain λέμε!Μπάστα αδελφέ!! 11.500 το ζεύγος έχουν, χωρίς τις βάσεις.
Οριστε, μια λεξουλα αλλαζεις και πεθαινει το τρολλάκι.....έχω πει, ότι στο ίδιο ακριβώς budget το δικάναλο σε σχέση με το πολυκάναλο είναι κατώτερο μακράν λόγω απλής οικονομοτεχνικής μελέτης!
εννοείται ότι τα γραφόμενα για σένα είναι σωστά! Εσύ είσαι ...ένα τεμάχιο, κι όχι ζεύγος για να..μπερδευτώ!Οπότε και αυτά που έλεγε για μένα, μην τα λάβετε τοις μετρητοίς, διαβάστε τα μόνοι σας και βγάλτε συμπεράσματα.
ρόζι σου έχω πει επανειλημμένα!!
Mη με προκαλεις διοτι αμα ανεβασω φωτογραφια μου θα τη βγαλεις ολη νυχτα στο θρεντ με τον...προστάτη.εννοείται ότι τα γραφόμενα για σένα είναι σωστά! Εσύ είσαι ...ένα τεμάχιο, κι όχι ζεύγος για να..μπερδευτώ!
Post automatically merged:
ρόζι σου έχω πει επανειλημμένα!!
μην αναρτείς φωτογραφίες σου!!
θα μείνεις μια ζωή στο ράφι!!![]()
..βγαίνεις και σ άλλο χρώμα εκτός του...πράσινου???Mη με προκαλεις διοτι αμα ανεβασω φωτογραφια μου θα τη βγαλεις ολη νυχτα στο θρεντ με τον...προστάτη.![]()
![]()
![]()
Περισσότερο...βαριεστημένος είμαι για να σταχυολογώ διάφορα εδάφια που παροτρύνεις εμμέσως μέχρι και για τον...Ear ΄΄προβλέποντας΄΄ να το γύριζε σε πικάπ,λάμπες,κόρνες,κτλ.πάλι λάθος κάνεις!
δεν απορρίπτω τίποτα!
έχω πει πολλάκις, ότι υπάρχουν σε όλες τις λύσεις καλά, πολύ καλά, άριστα ή άθλια setup.
Επίσης έχω πει, ότι ο έχοντας το dedicated χώρο και το αντίστοιχο budget μπορεί παίξει καλύτερα ένα πολυκάναλο από ένα δικάναλο στα almost no limit budget.
έχω πει ότι στο μέσο ελληνικό σπίτι, όπου δεν υπάρχει συγκεκριμένος χώρος ακρόασης, αλλά συνήθως είναι το σαλόνι-καθιστικό που καλείται να εξυπηρετήσει και αυτή την ανάγκη, είναι πιο βολικό και πιο εύκολο στη τοποθέτηση το δικάναλο από το πολυκάναλο μιας και συνήθως συγκατοικούμε..
..έχω πει, ότι στο ίδιο ακριβώς budget το δικάναλο σε σχέση με το πολυκάναλο είναι ανώτερο μακράν λόγω απλής οικονομοτεχνικής μελέτης!
...έχω πει ότι το καλύτερο άκουσμα που έχω κάνει στη ζωή μου ήταν από λάμπες!
...'εχω πει ότι ....ότι...
άλλοι βγάζουν καντήλες ακούγοντας για παθητικά, δικάναλα, λάμπες και harbeth bhutia μ...άλλοι, όχι εγώ!
ψάξτο λίγο μάναμ, έξυπνο παιδί φαίνεσαι!![]()
![]()