Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
από το ότι είπα ότι ήταν εντυπωσιακό το μικρό elac, μέχρι ότι το εκθειάζω υπάρχει τεράστια απόσταση bhutia μ.
Επίσης ανέφερα ότι είναι ιδιαίτερα τσιμπημένο γι αυτό που είναι, αλλά οκ..βλέπεις μετά και τα kii..και λές τζάμπα το δίνουν!!!:tongue::tongue:
Επίσης, αν κάτι μ αρέσει, δε θα κωλώσω να το παραδεχτώ, ούτε είμαι κατά των ομοαξονικών ή όλων των ενεργών, ή των λυχνιών κλπ...Fashion victim ή tech victim δεν είμαι..όπως θες πέστο!:)
Αν κάτι μ αρέσει θα το πω, δε θα προβώ όμως απαραίτητα και στην αγορά του ακόμα κι αν μπορώ! :wink:
Πρόθεση έχω να εντείνω την προσοχή σου,όχι να φαινόταν σα να...αποσπάται εκείνη. ;)

Reaction score
615
δεν γινεται το ''κουσουρη'' το απεκτησα απο 12 χρονων οταν πηγα στη φιλαρμονικη των ιωαννινων τοτε πηρα και το πρωτο μου πικ-απ ενα φιλιπς το εχω ακομα θα το εβγαζα φωτο αλλα γιος μου ειναι σημερα αντιρηξιας
το πικάπ με αποσπώμενα ηχεία που έπαιρνε και μπαταρίες?

edit : έπαιζε και 78 στροφές?

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
Πάαλι??
Μου αρέσει να οραματίζομαι τον Λέανδρο ως μια ΄΄λευκή΄΄ σελίδα,έτοιμη να συμπληρωθεί με πολύτιμες γραμμές γνώσης.

Εκείνος όμως κάνει ό,τι μπορεί για να πείσει ότι είναι σελίδες με τον ίδιο προκάτ στίχο κειμένου από πάνω μέχρι κάτω...

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.126
Μου αρέσει να οραματίζομαι τον Λέανδρο ως μια ΄΄λευκή΄΄ σελίδα,έτοιμη να συμπληρωθεί με πολύτιμες γραμμές γνώσης.

Εκείνος όμως κάνει ό,τι μπορεί για να πείσει ότι είναι σελίδες με τον ίδιο προκάτ στίχο κειμένου από πάνω μέχρι κάτω...
επαναλαμβανόμενα λάθη bhutia μ??
με ποιόν με μπέρδεψες πάλι???

ναι μεν δεν είμαι λευκή σελίδα...
λευκές σελίδες είναι μόνο τα μωρά ..τα πρόβατα...και οι κλακαδόροι!!
Αλλά..για ποιο προκάτ στίχο λες??
μήπως το: πολυκάναλο-ενεργά-sub-ψηφιακή ισοστάθμιση?...
γιατί..μάντεψε...δεν είμαι εγώ με τους προκάτ στίχους...
ψάξε άλλου bhutia μ...
σε μένα από τους..στίχους μου θα ακούς τα πάντα για πάντα, λάμπες, τρανζίστορ, καλώδια, αντικραδασμικά, δικάναλα, πολυκάναλα, παθητικά, ενεργά, τα πάντα όλα λέμε bhutiaaa!!!
Άλλου ψάξε για αρτηριοσκληρωτικούς, όχι σε μένα!

Reaction score
460
Πιο ελευθερα; Πόσο πιο ελευθερα πια; Εδω εχουμε περασει και τα ορια της ασυδοσιας. Τα τρολ ωχριουν μπροστα μας...
Ερχεται ο Τζιοβανι με τα ηχεια κτηνη και δηλωνει οτι τα σαμπ ειναι απαραιτητα σε οποιοδηποτε συστημα και ακομα απορουν καποιοι αν πρεπει να βαλουν σαμπ στο συστημα τους.
Εχουμε ακομα φανατικους που μετρανε με τ' αυτια, διαφορές στα καλωδια....βαριεμαι να συνεχισω... :(

Τα' χω δει ολα απο τοτε που μπηκα εδω μεσα. Δε μου μενει τιποτε άλλο απ' το να ...παντρευτω..:biggrin::biggrin:
Oldy ;;;για ποιον χτυπάει η καμπάνα;

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
επαναλαμβανόμενα λάθη bhutia μ??
με ποιόν με μπέρδεψες πάλι???

ναι μεν δεν είμαι λευκή σελίδα...
λευκές σελίδες είναι μόνο τα μωρά ..τα πρόβατα...και οι κλακαδόροι!!
Αλλά..για ποιο προκάτ στίχο λες??
μήπως το: πολυκάναλο-ενεργά-sub-ψηφιακή ισοστάθμιση?...
γιατί..μάντεψε...δεν είμαι εγώ με τους προκάτ στίχους...
ψάξε άλλου bhutia μ...
σε μένα από τους..στίχους μου θα ακούς τα πάντα για πάντα, λάμπες, τρανζίστορ, καλώδια, αντικραδασμικά, δικάναλα, πολυκάναλα, παθητικά, ενεργά, τα πάντα όλα λέμε bhutiaaa!!!
Άλλου ψάξε για αρτηριοσκληρωτικούς, όχι σε μένα!
Η σφοδρή σου αγάπη ειδικώς για ενεργά,sub,μετρήσεις,ισοσταθμίσεις,κ.τ.τ. είναι εφάμιλλη εκείνης ενός βρυκόλακα για τον αγιασμό.

Για τις δε αναγκαίες στάθμες κορυφής ας θυμηθούμε λίγο και τα επιχειρήματα που πρόβαλε από την προηγούμενη δεκαετία η Musical Fidelity για την προώθηση των ισχυρών ενισχυτικών αρθρωμάτων...
"...
I can almost hear complaining right now: ‘Clipping, protection circuit misbehaviour, quashed dynamics? My system doesn’t have any of that!’ Well I am sorry to be the bearer of bad news, but the simple (and highly provable!) fact is that unless you listen to music at levels that are so low they can’t even approach realism, or your amplifi er has an output of more than 500-watts continuous per channel, the bad news is that your system will be exhibiting at least two of these problems, whether you like it or not.

And, since these problems will have been affecting the sound right from the very start, you won’t be hearing them simply because you’ve become accustomed to them. First, let’s all assume that rock concerts are, on average, louder than classical concerts.

If you sit in a ‘good’ position (that is, in the middle, midway up the hall) at a classical concert, listening to a symphony orchestra, you will experience peak sound pressure levels of 109dBSPL. It stands to reason, therefore, that you’d expect to be able to do the same in your own home. Whether you in fact can depends on the sensitivity of your speakers, how far you sit from them, and the power output of your amplifi er. The average speaker effi ciency is 87dBSPL, which means that if you put one watt of amplifi er power into one of your speakers, the sound pressure level one metre away from it will be 87dBSPL.

However, for the sake of argument, let’s say your speakers are twice as effi cient as the average, or 90dBSPL. Sound pressure drops off by 6dB every time distance is doubled, so the sound pressure level at two metres will be 84dBSPL, and it will have dropped to 78dBSPL at four metres. But because there are two speakers, we can add 3dB which means that the level at the listening position will be 81dBSPL when your amplifi er is delivering one watt of power to both speakers. Double the power to both speakers (to 2-watts) and you’ll get back to 84dBSPL at the listening position. Double it again (to 4-watts) and you’ll get to 87dBSPL. Double it again, (to 8-watts) and you’ll hit 90dBSPL.

And so on until you fi nally reach the target level of 109dBSPL. So how much power will you need to hit the target level? If you just continue this simple ‘double amp power to increase speaker SPL by 3dB’ example, you may be astonished to fi nd that you’d need an amplifi er rated at 512-watts per channel to reach 108dB, which is close enough to our 109dB target that I’m not about to quibble, or make the math any more diffi cult. So does this mean you’ll need an amplifi er with a power rating of around 500-watts per channel? If your speakers have a sensitivity rating of 90dBSPL or less, and you plan to be able to achieve long-term peak sound pressure levels of 108dBSPL at the listening position without clipping you certainly will
...."

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.126
Η σφοδρή σου αγάπη ειδικώς για ενεργά,sub,μετρήσεις,ισοσταθμίσεις,κ.τ.τ. είναι εφάμιλλη εκείνης ενός βρυκόλακα για τον αγιασμό
πάλι λάθος κάνεις!:idk:
δεν απορρίπτω τίποτα!
έχω πει πολλάκις, ότι υπάρχουν σε όλες τις λύσεις καλά, πολύ καλά, άριστα ή άθλια setup.
Επίσης έχω πει, ότι ο έχοντας το dedicated χώρο και το αντίστοιχο budget μπορεί παίξει καλύτερα ένα πολυκάναλο από ένα δικάναλο στα almost no limit budget.
έχω πει ότι στο μέσο ελληνικό σπίτι, όπου δεν υπάρχει συγκεκριμένος χώρος ακρόασης, αλλά συνήθως είναι το σαλόνι-καθιστικό που καλείται να εξυπηρετήσει και αυτή την ανάγκη, είναι πιο βολικό και πιο εύκολο στη τοποθέτηση το δικάναλο από το πολυκάναλο μιας και συνήθως συγκατοικούμε..
..έχω πει, ότι στο ίδιο ακριβώς budget το δικάναλο σε σχέση με το πολυκάναλο είναι ανώτερο μακράν λόγω απλής οικονομοτεχνικής μελέτης!
...έχω πει ότι το καλύτερο άκουσμα που έχω κάνει στη ζωή μου ήταν από λάμπες!
...'εχω πει ότι ....ότι...
άλλοι βγάζουν καντήλες ακούγοντας για παθητικά, δικάναλα, λάμπες και harbeth bhutia μ...άλλοι, όχι εγώ!
ψάξτο λίγο μάναμ, έξυπνο παιδί φαίνεσαι! :wink: :wink:

Reaction score
11.773
..άντε πάλι ...η τιμή είναι για ζεύγος...( ΟΧΙ x2)o_O
Αυτό είναι ένα απλό παράδειγμα πώς κάποιος διαβάζει αυτό που θέλει ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ γραμμένο. Οπότε και αυτά που έλεγε για μένα, μην τα λάβετε τοις μετρητοίς, διαβάστε τα μόνοι σας και βγάλτε συμπεράσματα.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.126
Μπάστα αδελφέ!! 11.500 το ζεύγος έχουν, χωρίς τις βάσεις.
σωστά Σταύρο, το είδα μετά ότι η τιμή αφορά το ζευγάρι! με τις βάσεις πάει 13000€,bargain λέμε! :biggrin: :biggrin:
έχοντας ως κριτήριο το άκουσμα τους από τις εκθέσεις (αν δε το ρυθμισαν-έστησαν σωστά ποσώς μ'ενδιαφέρει, ας το έστηναν καλύτερα) δεν αξίζει ούτε τα χρήματα του elac που αντικειμενικά έπαιζε δραματικά καλύτερα από το kii.
αυτό κι αν είναι φακτ!:)

Rosinante

Dark Nιάου
Reaction score
5.609
..έχω πει, ότι στο ίδιο ακριβώς budget το δικάναλο σε σχέση με το πολυκάναλο είναι κατώτερο μακράν λόγω απλής οικονομοτεχνικής μελέτης!
Οριστε, μια λεξουλα αλλαζεις και πεθαινει το τρολλάκι... :biggrin:

ExhaustedSpryGarpike-size_restricted.gif

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.126
Οπότε και αυτά που έλεγε για μένα, μην τα λάβετε τοις μετρητοίς, διαβάστε τα μόνοι σας και βγάλτε συμπεράσματα.
εννοείται ότι τα γραφόμενα για σένα είναι σωστά! Εσύ είσαι ...ένα τεμάχιο, κι όχι ζεύγος για να..μπερδευτώ! :biggrin:
Post automatically merged:

Οριστε, μια λεξουλα αλλαζεις και πεθαινει το τρολλάκι... :biggrin:

View attachment 141953
ρόζι σου έχω πει επανειλημμένα!!
μην αναρτείς φωτογραφίες σου!!
θα μείνεις μια ζωή στο ράφι!!:biggrin::biggrin:

Rosinante

Dark Nιάου
Reaction score
5.609
εννοείται ότι τα γραφόμενα για σένα είναι σωστά! Εσύ είσαι ...ένα τεμάχιο, κι όχι ζεύγος για να..μπερδευτώ! :biggrin:
Post automatically merged:

ρόζι σου έχω πει επανειλημμένα!!
μην αναρτείς φωτογραφίες σου!!
θα μείνεις μια ζωή στο ράφι!!:biggrin::biggrin:
Mη με προκαλεις διοτι αμα ανεβασω φωτογραφια μου θα τη βγαλεις ολη νυχτα στο θρεντ με τον...προστάτη. :roflmao: :roflmao: :roflmao:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
πάλι λάθος κάνεις!:idk:
δεν απορρίπτω τίποτα!
έχω πει πολλάκις, ότι υπάρχουν σε όλες τις λύσεις καλά, πολύ καλά, άριστα ή άθλια setup.
Επίσης έχω πει, ότι ο έχοντας το dedicated χώρο και το αντίστοιχο budget μπορεί παίξει καλύτερα ένα πολυκάναλο από ένα δικάναλο στα almost no limit budget.
έχω πει ότι στο μέσο ελληνικό σπίτι, όπου δεν υπάρχει συγκεκριμένος χώρος ακρόασης, αλλά συνήθως είναι το σαλόνι-καθιστικό που καλείται να εξυπηρετήσει και αυτή την ανάγκη, είναι πιο βολικό και πιο εύκολο στη τοποθέτηση το δικάναλο από το πολυκάναλο μιας και συνήθως συγκατοικούμε..
..έχω πει, ότι στο ίδιο ακριβώς budget το δικάναλο σε σχέση με το πολυκάναλο είναι ανώτερο μακράν λόγω απλής οικονομοτεχνικής μελέτης!
...έχω πει ότι το καλύτερο άκουσμα που έχω κάνει στη ζωή μου ήταν από λάμπες!
...'εχω πει ότι ....ότι...
άλλοι βγάζουν καντήλες ακούγοντας για παθητικά, δικάναλα, λάμπες και harbeth bhutia μ...άλλοι, όχι εγώ!
ψάξτο λίγο μάναμ, έξυπνο παιδί φαίνεσαι! :wink: :wink:
Περισσότερο...βαριεστημένος είμαι για να σταχυολογώ διάφορα εδάφια που παροτρύνεις εμμέσως μέχρι και για τον...Ear ΄΄προβλέποντας΄΄ να το γύριζε σε πικάπ,λάμπες,κόρνες,κτλ.

Other words to...love each other... :drinks:

Δια του λόγου το ασφαλές,επαναλαμβάνεται και το επίμαχο σχόλιο :
"Η σφοδρή σου αγάπη ειδικώς για ενεργά,sub,μετρήσεις,ισοσταθμίσεις,κ.τ.τ. είναι εφάμιλλη εκείνης ενός βρυκόλακα για τον αγιασμό. "

Βλέπουν πουθενά οι αναγνώστες κάτι που αδικεί τον Λέανδρο;Τίθεται στην κρίση τους.

Last edited:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.968
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas