Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 44.435
.... και μαλιστα στο νημα του!!!!ακούς εκεί να ακούει μουσική.... όχι σοβαρά, πόσο πιο παράλογη απαίτηση να έχει κανείς εδώ μέσα... δλδ τι άλλο θα ακούσουμε πια, ήμαρτον!
.... και μαλιστα στο νημα του!!!!ακούς εκεί να ακούει μουσική.... όχι σοβαρά, πόσο πιο παράλογη απαίτηση να έχει κανείς εδώ μέσα... δλδ τι άλλο θα ακούσουμε πια, ήμαρτον!
Για αυτό η μόνη ενδεδειγμένη πηγή για μουσική είναι ο υπολογιστής!ρε με κολησατε σττον υπολογιστη και δεν ακουω μουσικη
Για αυτό η μόνη ενδεδειγμένη πηγή για μουσική είναι ο υπολογιστής!
Και μουσική και χαζολόγημα![]()
Εντελως φιλικα, ειναι δυνατον να μην παιζει το ηχειο με τοση τεχνογνωσια, μετρησεις, δοκιμες ή να μην το εχει στησει σωστα ο, κατα κοινη ομολογια, τεχνοκρατης αντιπροσωπος του; Θα το γυρισουμε στα συνοδα; Ή στο "κακο" ρευμα; (θα ξεσπαθωσει με αυτα ο Λεανδρος και με το δικιο του) Αφου μονο μια πηγη θελει.Όσον αφορά το αποτέλεσμα σε εκείνο το δωμάτιο τότε το μικρό με υποκειμενικά κριτήρια (το αισθητήριο της ακοής) - αλλά σίγουρα και με αντικειμενικά εάν είχαμε μετρήσεις - έχεις απόλυτο δίκιο. Ήτανε σίγουρα η μεγαλύτερη απογοήτευση της έκθεσης εκείνη την χρονιά και γενικά από τους χειρότερους ήχους που έχω ακούσει ποτέ σε δωμάτια εκθέσεων. Καλύτερα να τα είχανε στατικά.
Αλλά: Αυτό δεν λέει τίποτα επί της ουσίας. Προφανώς δεν έφταιγε το ηχείο αλλά το σετάπ γενικότερα. Πέρυσι δεν έπαιζε άσχημα όπως τα είχε στήσει ο Χατζηστάμου. Μπορεί όχι όπτιμαλ - να μην γινότανε - αλλά χάλια δεν τα έλεγες σε καμία περίπτωση.
Εάν κάνεις λάθος επιλογές είτε αυτές είναι λάθη χρήσης (αποστάσεις κλπ) είτε λάθος επιλογή συνοδών μπορεί το αποτέλεσμα να είναι τελείως μα τελείως διαφορετικό ανά περίπτωση.
Εάν μιλήσουμε με χαιεντικούς όρους και μηχανήματανα θυμίσω το σετάπ το 2010 εδώ στην Αθήνα με τα Soulution ηλεκτρονικά και τα Sonus Faber Stradivari και το 2011 με ίδια ηχεία, νομίζω ίδιο δωμάτιο με Angstrom (λάμπα) ηλεκτρονικά. Την πρώτη χρονιά σε κλασσική ήτανε μια μαγεία - PRAT- χροιές - δυναμικά - ησυχίες - υγρασίες - από ούλα. Πήγα 2 μέρες σερί κι έκατσα από 4 - ναι σωστά άκουσες - 4 ώρες. Δεν μπορούσα να σηκωθώ. Την δεύτερη χρονιά νομίζω πως έκατσα για 1 λεπτό περίπου. Μιλάμε για την απόλυτη μλκ. Το πόρισμα ποιό είναι? Πως το Stradivari ήτανε μάπα? Δεν νομίζω...
Εντελώς φιλικά..
Bhutia Master of Confusion.Κι εφόσον δεν απασχολούμαστε πλέον με χώρο μέλους,μπορεί κάποιος παρατηρητικός να εξασκήσει την αυστηρότητά του.
Ο αντιπρόεδρος οφείλει να γνωρίζει ότι μπορεί να έχει ελέγξει τις πρώιμες ανακλάσεις,αλλά η διαρρύθμιση του χώρου του είναι ασύμμετρη ως εκεί...που δεν πάει.
Κάτι τέτοιο θα φανερώνεται στους χρόνους αντήχησης και σημαίνει παράλληλα απρόβλεπτους ιδιορρυθμούς στις πρώτες οκτάβες αλλά και ανισόρροπη κατανομή ενέργειας στο προκύπτον πεδίο αντήχησης.
Υπό την παρούσα διαρρύθμιση η ενσωμάτωση sub δεν γίνεται να επιτευχθεί χωρίς βοήθεια από επεξεργαστή με ειδική διαχείριση για δικαναλικό αντί του τυπικού μονοκαλικού μπάσου,ενώ θα χρειάζονταν και πολύ στιβαρές μονάδες δεδομένου του ολικού όγκου που θα καλούνταν να καλύψουν,πέρα από το ακροαματικόν πεδίο.
Η παράθεση ενισχυτικών της Ύψιλον με τη γνωστή αρμονική τους πληρότητα δεν διορθώνει καμία ανισορροπία.Αντιθέτως,εγκλιματίζει στατικώς τον κάτοχο ολοένα και περισσότερο με τους συμβιβασμούς του.
Και τώρα που είδαμε την άλλη πλευρά του ΄΄νομίσματος΄΄,μπορούν να συνεχίσουν οι...σαχλαμαρίτσες.
Δεν ξαναγίνονται αυτά. Τα 4ωρα εντάξ, ήτανε με κανά break. Πλέον γενικά δεν αντέχω πολύ ώρα πουθενά. Με κουράζει ο συνωστισμός.Εσένα σε κλείνω να πάμε μαζί στην έκθεση που περιμένουμε. Θα πάρω και μπεμπιλίνο μαζί αν νιώσεις την ανάγκη να κάνεις παρατεταμένη ακρόαση!
Η αλήθεια είναι ότι έχω να πάω πάρα πολλά χρόνια σε έκθεση και τότε που πήγαινα με κούραζε η φάση μετά απο κάποια ώρα. Αλλά ψήνομαι!Δεν ξαναγίνονται αυτά. Τα 4ωρα εντάξ, ήτανε με κανά break. Πλέον γενικά δεν αντέχω πολύ ώρα πουθενά. Με κουράζει ο συνωστισμός.
Εύκολα. Όλα τα ηχεία έχουν προδιαγραφές. Βάλτα εκτός προδιαγραφών και θα ακούς τενεκέδες. Ότι και να είναι. Φυσικά αυτό δεν ισχύει μόνο στα ηχεία.Εντελως φιλικα, ειναι δυνατον να μην παιζει το ηχειο με τοση τεχνογνωσια, μετρησεις, δοκιμες ή να μην το εχει στησει σωστα ο, κατα κοινη ομολογια, τεχνοκρατης αντιπροσωπος του; Θα το γυρισουμε στα συνοδα; Ή στο "κακο" ρευμα; (θα ξεσπαθωσει με αυτα ο Λεανδρος και με το δικιο του) Αφου μονο μια πηγη θελει.
Μας τα έχεις κάνει τσουρέκια με τις κουδουνιστρες σου!!!!έτσι στήνονται και τα proac!
μα ναι, ο ξεδιάντροπος!.... και μαλιστα στο νημα του!!!!
Αυτό ακριβώς όπως είναι να μπει και εδώ... https://www.avsite.gr/forum/threads/Νέα-έρευνα-για-τον-καρκίνο-του-προστάτη.174533/true, trueeeee!!! Εγώ την παίζω απο το Nuc που είναι στο ρακ και κοντρολάρω ριμότλι απο το λαπιτόπι, απο το οποίο χαζολογάω παράλληλα. Σου μιλάω για χάι τεκ.
Υπάρχουν και χειρότερα. Έτσι στήνονται και τα Dahlquist.Μας τα έχεις κάνει τσουρέκια με τις κουδουνιστρες σου!!!!
Ναι,είναι όταν σ'εκείνη την εκθεσιακή παρουσίαση του είχαν flat τα παραμετρικά ρυθμιστικά απόκρισης για να απέδιδε υποτίθεται όσο δυνατόν πιο εντυπωσιακές χαμηλές σε σχέση με τον μικρό όγκο του.Μόνο που τα δωμάτια ξενοδοχείων δεν συγκινούνται από περιττούς εντυπωσιασμούς και το αποτέλεσμα ήταν όπου φύγει φύγει.Εντελως φιλικα, ειναι δυνατον να μην παιζει το ηχειο με τοση τεχνογνωσια, μετρησεις, δοκιμες ή να μην το εχει στησει σωστα ο, κατα κοινη ομολογια, τεχνοκρατης αντιπροσωπος του; Θα το γυρισουμε στα συνοδα; Ή στο "κακο" ρευμα; (θα ξεσπαθωσει με αυτα ο Λεανδρος και με το δικιο του) Αφου μονο μια πηγη θελει.
Bhutia Master of Terror.
Δεν κινδυνεύει ο προστάτης σου έτσι!!!Εγώ την παίζω
Πόσο τη βρίσκω όταν τσιμπάτεεεεεεεεεε, αααααααααααχ! χαχαχαχαχαχαχαΔεν κινδυνεύει ο προστάτης σου έτσι!!!
εχω το creative 0404 usb@christos77 Χρήστο, έχεις και dac στο σύστημα για τον υπολογιστή ή το βγάζεις απευθείας στην είσοδο του ενισχυτή;
Η αλήθεια είναι ότι θεωρητικά θα έπρεπε να είναι ευκολότερο να το "φέρουν" όπως πρέπει μιας και όπως ανέφερε κι ο @kkaram , στην περίπτωση των kii, δε μιλάμε για set-up, ή matching, μιας και είναι "όλα σ' ένα"!!!Εύκολα. Όλα τα ηχεία έχουν προδιαγραφές. Βάλτα εκτός προδιαγραφών και θα ακούς τενεκέδες. Ότι και να είναι. Φυσικά αυτό δεν ισχύει μόνο στα ηχεία.
Το πώς και το γιατί δεν με ενδιαφέρει να το ψάξω. Κάτι πήγε λάθος τότε. Πέρυσι δεν άκουσα κάτι "λάθος" με τα ίδια ηχεία.
Εμπειρία ο Χαρούλης!!Δεν κινδυνεύει ο προστάτης σου έτσι!!!