Ξερος ηχος στο πικ απ

A

AKARL

Guest
Το πρόβλημα είναι με τις κιθάρες που λαλανε σαν να καίει το καρβουνακι στον ναργιλε.....
Ε, πες το έτσι μάστορη. Ματχιαζμένο είναι το πικάπ σου. Μισό λεπτό...

Παίξε αφτό που ακολουθεί πολύ δυνατά και κοντά στο πικάπ.

Αλληλούια....:smoke:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.435
metal & Klipsch!
αυτο ειναι το επομενο βημα, για να παρει αυτο που θελει (στο μεταλ παιζει ρολο το μπρουταλιτι), αλλα πρωτα να αλλαξει καλωδια.. :headbang:
Post automatically merged:

... εγω θα του εβαζα ενας μαγκας στο τεκε, να το μπερδεψω το συστημα..το εχω κανει με τη γατα μου, χωρις πολυ επιτυχια... με πανκ και τωρα δεχεται καποιες φορες να ακουσει διαφορα, παλια ακουγε μονο αμπιεντ!
Θα εριχνα και μια ματια στον ιμαντα του πικαπ, αυτο το εχω παθει με το αυτοκινητο, στον πολαπλασιαστη, αλλα εμενα ειναι γερμανικο, το Jvc ειναι Γιαπωνεζικο...
απο το χωρο του μεταλ, θα δοκιμαζα και λιγο Mortiiis .. :spam:

Reaction score
11

Χα χα χα χα. Όχι ρε μορτη.... Θα πάρει πόδι ο King Diamond και οι venom! Χα χα χα χα

Reaction score
5.933
Καλησπέρα σε όλους! Νέος στο site! Εδώ και καιρό αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, ότι ενισχυτή και αν έχω δοκιμάσει, και με τα τρία Πικ Απ που πέρασαν από μένα είχα πρόβλημα με τον ήχο... Ένας ξερος ήχος σαν να ακούς παλιό τρανζίστορ, το μόνο που δεν έχω αλλάξει είναι τα ηχεία! Αυτήν την στιγμή έχω το jvc jl a3 Πικ Απ, ενισχυτή marrantz pm 68,και ηχεία tannoy senses 1.χαρις ενός φίλου έχω δοκιμάσει ενισχυτές magnum, sansui, guantum ,rotel. Πικ Απ είχα και project p6 και techniks mk2! Το ίδιο πρόβλημα πάντα! Ακούω μουσική μεταλ οπότε οι παραγωγές δεν είναι και οι καλύτερες αλλά παρόλα αυτά δεν νομίζω ότι δικαιολογειται! Βοήθεια παιδιά!!!
Το βινυλιακό σύστημα (κεφαλή, πλατο-βραχίονας, phono stage) είναι κανούργιο; Αν ναι, πες μας πως ακούγεται το ίδιο ακριβώς μουσικό κομμάτι όταν το παίζεις από CD ή άλλο ψηφιακό αρχείο. Αν ακούγεται το ίδιο, τότε το πρόβλημα είναι στα ηχεία. Αν ακούγεται καλύτερα το ψηφιακό, τότε το πρόβλημα είναι στο phono stage ή την κεφαλή (συμπεριλαμβανομένων και των ρυθμίσεών της).
Η πρόταση του φίλου να ηχογραφήσεις δύο Tracks με το κινητό σου (το ίδιο κομμάτι παιγμένο με το πικαπ και μετά από ψηφιακό αρχείο για να ακούσουμε την διαφορά και το τι εννοείς) είναι καλή ιδέα!
Δοκίμασε (δανεικό) ένα καλό ακριβό εξωτερικό phono stage!

Last edited:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
και με αλλον ενισχυτη ακουσες το ιδιο?ρωταω μηπως ο ενισχυτης σου χρειαζεται καποιο recaping ωστε να φρεσκαριστει σαν μηχανη!Παντως μπορει να ειναι μια λαθος φαση,δες τις μοναδες του ηχειου σου μηπως εχει χαλασει-τριβεται το αφρωδες υλικο γυρω απο τον κωνο.

ika

News
Reaction score
16.780
.....
....
Αυξάνει και την ισχύ του ενισχυτή?
Έχω έναν AVR με τζούφια ισχύ και είπα μήπως....

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.487
Spotify Premium..
Σωστά! Με ελάχιστο μηνιαίο κόστος, έχομε όλη την δισκογραφία στην διάθεσή μας!
Πικάπ και παρεμφερή είναι μόνο για φετίχ καταστάσεις, και ας αγοράζουμε μαζοχιστικά lp ακόμη.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.435
θελει λιγο περισσοτερο περιπου στα 10 εκατοστα, μολις ξεκινησει να ειναι ακουστη η διαφορα...
αλλα αυτα ειναι μυστικά που δε λέγονται.

Reaction score
11
Επειδή χρησιμοποιώ το καλώδιο γυμνό στις μπόρνες, μου έδωσαν την συμβουλή ανά διαστήματα να κόβω λίγο τις άκρες για να αποφύγω τυχόν σκευρωση

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.435
.... εδω ειναι το προβλημα, την οξειδωση ομως, την θελουμε στο μεταλ, οσο περισσοτερο τοσο το καλητερο... 8-)
Δοκτορ Μαιμου, σε 7 μηνες θα ειναι ολα καλητερα.
Καλως ηρθες στο κλουβι με τις τρελες.
οι παρακατω λεξεις τι σου λενε:
-ισοσταθμιση
-διαχυση
-ενεργα ηχεια
-καλωδια ρεβματως
-ταργκετ κερβ

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
.... εδω ειναι το προβλημα, την οξειδωση ομως, την θελουμε στο μεταλ, οσο περισσοτερο τοσο το καλητερο... 8-)
Δοκτορ Μαιμου, σε 7 μηνες θα ειναι ολα καλητερα.
Καλως ηρθες στο κλουβι με τις τρελες.
οι παρακατω λεξεις τι σου λενε:
-ισοσταθμιση
-διαχυση
-ενεργα ηχεια
-καλωδια ρεβματως
-ταργκετ κερβ
τα 4 σαμπια δεν εγραψες ........
148f426fda5eaef3700580489402.jpg

P

PMC

Guest
Όταν βανω ozzy μορτη, λαλαει σαν ozzy και ο dio σαν dio και όχι σαν trio... Το πρόβλημα είναι με τις κιθάρες που λαλανε σαν να καίει το καρβουνακι στον ναργιλε..... Μπήκες;
Αυτό το καρβουνάκια μοιάζει με πρόβλημα των ηχείων. Μάλλον έχουν ζοριστεί αρκετά και κάποιες συχνοτητες στην βγάζουν με ψαλίδισμα ....δοκίμασε ένα άλλο ζευγαράκι αν υπάρχει . Αν θες άκου και ένα ένα τα Ηχεια όπου έχεις εντοπίσει το πρόβλημα επαναλαμβανόμενα.
Ο ενισχυτης σου έχει έξοδο ακουστικών ? Πως παίζει στα ακουστικά ?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988