Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
34.026
Με τον trinnov λοιπόν να έχει τον πλήρη έλεγχο και να κάνει τα δικά του, υποθέτω ότι το τελικό αποτέλεσμα ξεπερνά κατά πολύ τον προ και το dac σου;
Την πίτα κόβει το υποδεέστερο ντακ. Αν τυχόν του Τρινόβ είναι όντως "υποδεέστερο", δεν έχει νόημα η προσθήκη "καλύτερου" στην πορεία του σήματος, μάλιστα θα έχεις ένα επιπλέον περιττό ζεύγος μετατροπών
Post automatically merged:

DAC/Pre ... κάτι στο στυλ των γνωσtών RME
Εδώ, μπερδεύτηκα... Τι λόγος υπάρχει, αφού μιλάμε για ηχεία με ψηφιακή είσοδο (όπως τα Κιι)?

Last edited:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.434
Ας διαθέτουν και καλή οδήγηση ακουστικών,ώστε να μπορούσε ο χρήστης να κάνει άμεσες συγκρίσεις ως προς την τονική συμπεριφορά στην ενιαία οντότητα.
..that was genius, genius!

Reaction score
12.626
Την πίτα κόβει το υποδεέστερο ντακ. Αν τυχόν του Τρινόβ είναι όντως "υποδεέστερο", δεν έχει νόημα η προσθήκη "καλύτερου" στην πορεία του σήματος, μάλιστα θα έχεις ένα επιπλέον περιττό ζεύγος μετατροπών
Αν υποψιαστώ, ότι θέλετε καλύτερα dac και στον Trinnov, θα πηδηχθώ από το παράθυρο. :rofl:
Δεν μιλάω για τον τρινόβ ωρέ, αλλά για τα πιο προσιτά στο ευρύ κοινό μηχανήματα.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
34.026
το braun που αγορασε ο πατερασ μου οταν γεννηθηκα. δεν παιζει και δεν ξερω που μπορω να το κανω σερβις . καθε πληροφορια δεκτη
Στο πατρικό μου είχαμε ένα τέτοιο όταν ήμουν μικρό παιδί. Δεν ξέρω πότε είχε αγοραστεί ούτε τι απέγινε, δυστυχώς...
Nordmende Othello59 8-1-19.jpg

Post automatically merged:

τα πιο προσιτά στο ευρύ κοινό μηχανήματα
Αυτών τα ντακς θα καθορίσουν το αποτέλεσμα

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
Σίγουρα...μπορεί να τους μπέρδεψα,αφού δεν αναφέρθηκα επιπλέον στη...μπουχάρα,ούτε και στους παράταιρους τσονταρισμένους διαχυτές πάνω από τις διατάξεις του master of Diffusion Chris.:hi:
Πώς τη σκέφτηκες τόσο εκσυπνη απάντηση βρε σατανά???
Λογική εξήγηση μπορεί να δοθεί σε οτιδήποτε εγκόσμιον...Μπορεί κάποιος...άλλος να του το σφύριξε με πμ.Μπορεί να ήταν μέχρι και ο υποφαινόμενος ο ηθικός αυτουργός...Κανέναν δεν γίνεται να εμπιστευόμαστε πλήρως τη σήμερον ημέρα. :roflmao:
(Master of Confusion)
...
Εδώ, μπερδεύτηκα... Τι λόγος υπάρχει, αφού μιλάμε για ηχεία με ψηφιακή είσοδο (όπως τα Κιι)?
Την επόμενη φορά φρόντιζε να...μπερδεύεσαι πιο άμεσα και όχι σε ΄΄δεύτερο χρόνο΄΄. :laugh:

Η επισήμανση των RME ήταν περισσότερο γενικού χαρακτήρα,ως αξιόλογου υποκατάστατου για όσους θ'αντιπαθούσαν τους πάνοπλους επεξεργαστές.

Αλλά ακόμα κaι τα Kii ειδικώς,έχουν ανάγκη κάποιου διαμεσολαβητή σε ρόλο εξασθενητή σήματος.Γι αυτό και συμπληρώνονται ως ηχοσύστημα με το γνωστό Kii Kontrol μέσω του οποίου πραγματοποιούνται και διορθώσεις απόκρισης στο ψηφιακό πεδίο.

Οι επιπλέον μετατροπές εφόσον δεν υπέβαλαν το σήμα σε downsampling πολλών τάξεων μεγέθους σε σχέση με την αυθεντική του ανάλυση,έχουν περισσότερο ψυχολογική βαρύτητα έναντι της πραγματικής.
Εκτελούνται...απαγωγαί νημάτων.Φέρτε μας το νήμα σας και θα σας το κάνουμε...Patty Hearst. :roflmao:

Reaction score
30.455
.Μπορεί κάποιος...άλλος να του το σφύριξε με πμ.Μπορεί να ήταν μέχρι και ο υποφαινόμενος ο ηθικός αυτουργός...
Θες να μας πεις ότι μπορεί ο Master of confusion να έδωσε χαρτάκι με την απάντηση στον Master of illusion? :whistling:
Κανέναν δεν γίνεται να εμπιστευόμαστε πλήρως τη σήμερον ημέρα εκτός από τα αυτάκια μας.
Leandros' conclusion:biggrin:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
Θες να μας πεις ότι μπορεί ο Master of confusion να έδωσε χαρτάκι με την απάντηση στον Master of illusion? :whistling:

Leandros' conclusion:biggrin:
Ήθελα να επιδείξω πόσο...πρόθυμος θα ήσουν να το πιστέψεις.Ένας master of confusion είναι σε θέση να παρείχε στον αντίστοιχο master of...delusion μονάχα ό,τι θα ήταν πρόθυμος να δεχθεί ο δεύτερος. ;)
Σκέφτομαι πόσο...τρολάρισμα μπορεί να έχουν κάνει ανά τους αιώνες όσοι θα είχαν αποδώσει καταχρηστικώς στον Κομφούκιο κάθε εμβόλιμη εξυπνάδα που θα τους κατέβαινε ώστε να της έδιναν...κύρος και αθανασία. :spiteful:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.603
Σίγουρα...μπορεί να τους μπέρδεψα,αφού δεν αναφέρθηκα επιπλέον στη...μπουχάρα,ούτε και στους παράταιρους τσονταρισμένους διαχυτές πάνω από τις διατάξεις του master of Diffusion Chris.:hi:
εχεται δικιο κ μπουτια. ο αντιπροεδρας θα σιαξι καινουργιο σπιτι και το δωματιο της μουσικης το εχει αναθεσει σε επιστημονες της ακουστικης υπο την επιβλεψη μου βεβαιως βεβαιως;):):drinks:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
εχεται δικιο κ μπουτια. ο αντιπροεδρας θα σιαξι καινουργιο σπιτι και το δωματιο της μουσικης το εχει αναθεσει σε επιστημονες της ακουστικης υπο την επιβλεψη μου βεβαιως βεβαιως;):):drinks:
Και σύντομα...το καλό που του θέλω.Chop chop! :lolsign:
..μπαγασες, με κανατε να αναρωτιεμαι τι μαστερ θα μπορουσα να εχω εγω, περα απο disaster για να ολοκληρωθει το team.. :lazy:
Master Blaster Ghetto Monkey...Plaster.:lolsign:
μρε ακαρδε παλι αγγλικα που δεν κατεω πραμμα

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members