Νέο πικάπ για αρχάριο

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.077
Την πλακα μας θέλουμε να κάνουμε, δώρο στην κοπέλα θα γίνει το πικαπ και θα το έχουμε να βάζουμε κανα παλιο δίσκο όπως ειπα πιο πριν.
Υποθέτω πως ήδη υπάρχει ενισχυτής με είσοδο phono και ηχεία, έτσι δεν είναι;

Reaction score
5
Υποθέτω πως ήδη υπάρχει ενισχυτής με είσοδο phono και ηχεία, έτσι δεν είναι;
Όχι, ενισχυτή νομίζω έχει ενσωματωμένο και ηχειο θα ειναι marshall stanmore ή woburn
Post automatically merged:

ηλικια η κοπελα ?
25, σκορπινα, αντε να αποφασίσω γτ δεντα προλαβαίνω τα γενέθλια όπως το παμε

Reaction score
12.626
δώρο στην κοπέλα θα γίνει το πικαπ και θα το έχουμε να βάζουμε κανα παλιο δίσκο όπως ειπα πιο πριν
Εγώ στη θέση σου θα διέθετα το budget για ταξιδάκι ΣΚ με τη κοπέλα μου. Πιο χρήσιμο θα ήταν. :p

Reaction score
12.626
(βέβαια, μιλάω εγώ που έσκασα κοντά στα 900€ πριν κάτι χρόνια για ένα Interconnect. Αλλά τότε ήταν άλλες εποχές. :p )

Δεν είναι ξεπερασμένα.
Έχεις αυτό που έχω κι εγώ στο μυαλό μου; Αν και γέρασα πια και δεν κάνω μ@λακίες. :p

A

AKARL

Guest
Έχω δει και το Denon DP-200USB , στα 150€ περίπου, το οποίο ξεφεύγει λιγο αοο τον προϋπολογισμό, αλλα θα ήθελα μια αποψη.
Αυτό βγαίνει πάνω από 200 ευρώ:

Όχι, ενισχυτή νομίζω έχει ενσωματωμένο και ηχειο θα ειναι marshall stanmore ή woburn
ΟΚ, αν εγώ έπρεπε να αγοράσω κάποιο πολύ οικονομικό πικάπ, τότε θα αγόραζα αυτό:

ή, αυτό

Επειδή έχουν μπλουτούθ θα συνδέονται ασύρματα με marshall stanmore ή woburn.

Reaction score
5
Αυτό βγαίνει πάνω από 200 ευρώ:

ΟΚ, αν εγώ έπρεπε να αγοράσω κάποιο πολύ οικονομικό πικάπ, τότε θα αγόραζα αυτό:

ή, αυτό

Επειδή έχουν μπλουτούθ θα συνδέονται ασύρματα με marshall stanmore ή woburn.
Στο γερμανικό αμαζον εχει 125€ το Denon

Reaction score
12.626
Εγώ δεν μπορώ να ξεπεράσω οτι κάποιος θεωρεί την πισωκούνα "ξεπερασμένη". Έχω πελαγώσει, δε ξέρω τί να κάνω, πηγαινοέρχομαι μέσα στο γραφείο μου μονολογώντας.

"Θέλει αρετή και τόλμη να στρίβεις με το γκάζι" xoxoxo

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.426
25, σκορπινα
.. σκοταδακι και αγαπημενο ζωδιο, ψυχακια και φαινονται.
..η εισαγωγη στον χωρο του βινυλιου σε αυτην την ηλικια και αυτη την εποχη, ειναι λιγο εταιροχρονισμενη, αν μου απιτρεπεις, αλλα ποτε δεν ειναι αργα για καποιον να ξεκινησει. Τα υπολοιπα μελη θα προτεινουν το ιδανικοτερο στην περιπτωση σου.
Πολυχρονη λοιπον και να χαιρεστε ο ενας τον αλλο και καλη αρχη στον χωρο.
ΥΓ: εχε στον νου σου οτι ειναι ενα εξαιρετικα δαπανηρο "σπορ" τοσο ως προς τον εξοπλισμο οσο και η αγορα των δισκων..
Post automatically merged:

+1 και απο εμενα για το TEAC, οχι το Denon : γιατι δεν μου αρεσουν οι p-mount (νεκρο)κεφαλες.. σε περιοριζουν αρκετα στην επιλογη, και φενεται εντελως παιχνιδακι.

Last edited:

Reaction score
3.001
Λουλούδια γλυκά παπούτσια και ταξίδια.

Μην είσαι μ@λ@κας...
Μπαα... έτσι όπως τα λέει, (προς το τέλος του #83)… ο χρόνος έχει εκπνεύσει.
Πες του να κάνει οικονομίες για την επόμενη. :D
.

TGD

Reaction score
10.613
Αφού δεν υπάρχει στέρεο, αλλά ηχείο πρέπει οπωσδήποτε το πικάπ να έχει RIAA. Έχει είσοδο line το ηχείο ή πρέπει να συνδεθεί με Bluetooth;

Reaction score
1.127
Ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά για το ενδιαφέρον και τις συμβουλές... Για μεταχειρισμένο δεν ειμαι, γιατί μενω επαρχια, και είμαι και άσχετος όπως ειπα πριν, οπότε φοβαμαι ότι θα φαω τα μούτρα μου. Επίσης, όπως καταλαβαίνετε δεν θέλω να δώσω πολλά χρήματα, και για αυτό ζητησα απόψεις για budget πικαπ. Απλά αν γίνεται δείτε το λιγο και απο τα δικά μου μάτια, που δεν ξέρω και πολλά, και δεν ζητάω να ακούσω και τον απόλυτο ηχο. Την πλακα μας θέλουμε να κάνουμε, δώρο στην κοπέλα θα γίνει το πικαπ και θα το έχουμε να βάζουμε κανα παλιο δίσκο όπως ειπα πιο πριν. Δεν θα ακούω 24/24, ούτε θα ζω και θα αναπνέω για να παω σπίτι να το βαλω να παιξει. Έχω δει και το Denon DP-200USB , στα 150€ περίπου, το οποίο ξεφεύγει λιγο αοο τον προϋπολογισμό, αλλα θα ήθελα μια αποψη. Σας ευχαριστώ και παλι.
Ευχαριστείς ποιόν και γιατί? Εχεις βγαλει συμπέρασμα μετά από 5 σελίδες απαντήσεων?
Κάνω αντιγραφή -επικόλληση μια απάντηση που εδωσα πρόσφατα...
1. καλωσόρισες
2. Αν θέλεις να πάρεις πικάπ πολύ καλά κάνεις, απλά θα πρέπει να κάνεις ξεσκαρτάρισμα στις απαντήσεις που απαντάνε στο αρχικό ερώτημα σου και στις άλλες που ΔΕΝ απαντάνε(το φόρουμ είναι γεμάτο από τέτοιες)
3. Θα σου πρότεινα το πικάπ που θα διαλέξεις να έχει τα εξής:
α. Να ΜΗΝ είναι πλαστικό. Κατα προτίμηση mdf η ξύλινη κατασκευή
β. Να έχει ρύθμιση βάρους ανάγνωσης και anti skating.
γ. να έχει ανάρτηση.
4. Εγώ προσωπικά έχω dual και είμαι πολύ ευχαριστημένος,υπάρχουν και τα thorens όπως και τα project αλλά δεν έχουν ανάρτηση.
5. καλή αναζήτηση και ότι θέλεις εδώ είμαστε.

A

AKARL

Guest
Θα σου πρότεινα το πικάπ που θα διαλέξεις να έχει τα εξής:
α. Να ΜΗΝ είναι πλαστικό. Κατα προτίμηση mdf η ξύλινη κατασκευή
β. Να έχει ρύθμιση βάρους ανάγνωσης και anti skating.
γ. να έχει ανάρτηση.
Προσυπογράφω 100%!

Δυστυχώς μου είναι αδύνατο να προτείνω στον άνθρωπο ένα μοντέλο το οποίο να πληροί τα ανωτέρω, να είναι καινούριο ΚΑΙ να κοστίζει περί των 150 ευρώ διότι αυτό αναζητά. Έχεις κάτι υπόψιν;

Reaction score
1.127
Προσυπογράφω 100%!

Δυστυχώς μου είναι αδύνατο να προτείνω στον άνθρωπο ένα μοντέλο το οποίο να πληροί τα ανωτέρω, να είναι καινούριο ΚΑΙ να κοστίζει περί των 150 ευρώ διότι αυτό αναζητά. Έχεις κάτι υπόψιν;
Έχεις δίκιο, σε καινούργιο δεν υπάρχει. Ακόμη και αν παραβλέψει την ανάρτηση και πάει σε project ξεκινάνε από 200 ευρώ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988