Συμβουλές βελτίωσης (ζητούνται)

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.125
Δεν είχα καμία αμφιβολία..
Τι θες να σου απαντήσω ρε Χάρη όταν θεωρείς το καλύτερο επαγγελματικό πικάπ για dj που παράχθηκε ποτέ ως το καλύτερο audiophile πικάπ???
Ηχητικά, τα rega των 700€, τα project,της ίδιας κατηγορίας και πάνω, τα thorens της σειράς 160-166,το έχουν για πλάκα κι εσύ το συγκρίνεις με το michell???
Ήταν απλά ένα καλό πικάπ για ακρόαση απαιτήσεων, πολύ καλύτερο από τα πλαστικά γιαπωνέζικα πλατό της εποχής του ή ελαφρώς καλύτερο από κάποια πικαπάκια εισαγωγικά της luxman όπως πχ. το pd272 που είχα..ως εκεί όμως.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.125
Τι δουλειά έχεις εσύ, μνιά ενεργή ιμμέρσιβ πσηφιακιά ντιρακιανή στρηματζού, σε νήμα όπου συζητάμε οι παθητικοί δικάναλοι αναλογικόφιλοι, ε; :tongue: :tongue:

Με γεια του και χαρά του!

Εγώ, από την άλλη, πριν από καιρό αποφάσισα να πωλήσω το "καλό" μου πικάπ (κάτι παραπάνω από τριπλάσιας αξίας απ' το δικό σου) και να κρατήσω το Μικαππαδγυό.

Ποιός κερδάει; :idk:

Συμπάθα με βρε Λέαντρε αλλά, όπως προείπα, στο χωργιό μου όταν αναφερόμαστε σε σωστή λειτουργία πικάπ (ή άλλης συσκευής αναπαραγωγής μουσικής) εννοούμε μετρήσεις - εκφραζόμενες με αριθμούς, ξέρεις 12345 και τα λοιπά. Με καταλαβαίνεις;

Λυπάμαι αλλά, προφανώς, δεν έχω αρκετό μνυαλό ώστε να καταλάβω το "έχοντας τη τροφοδοσία μέσα στο σώμα του πικάπ, έχοντας τα γελοία ποδαράκια στήριξης, το αφαιρούμενο headshell, τα καλώδια του κ@λου" ως αριθμητική έκφραση. Ίσως εσύ μπορεί να το καταλαβαίνεις αριθμητικά. Εγώ πάντως αδυνατώ. :sneaky:

Το Μικαππαδγυό, λοιπόν, όπως και τα Τέκνικς που παράγονται σήμερα έχουν τσι εξής σχετικές προδιαγραφές:

Wow and flutter: 0.025% WRMS

Rumble: -78dB

Πιστεύω να αντιλαμβάνεσαι τι σημαίνουν οι ανωτέρω προδιαγραφές για το pitch stability και τον σηματοθορυβικό λόγο τσι χαμηλές συχνότητες. Θες να πούμε πράμα και για την ικανότητα απόζβεσης των ενδογενών και εξωγενών κραδαζμών του Μικαππαδγυό; :gotcha:

Σχετικά με το Γυροντέκ σου η ίδγια του η μάνα δεν αναφέρει προδιαγραφές... :rolleyes::roflmao:

Και να δεις πως υποφέρει από τσι κραδαζμούς το παντέρμο... :rofl::rofl::rofl:

ΚΑΘΟΛΟΥ! :sneaky:
του τι επέλεξες να κρατήσεις είναι καθαρά δικό σου θέμα, το αν είναι και το σωστό είναι επίσης άλλο θέμα!
Δεν έχει νόημα μια τέτοια αντιπαραβολή μιας και η άποψη σου είναι παγιωμένη όπως και η δική μου για το συμπαθέστατο πικαπάκι mkii.
τα αντίστοιχα στοιχεία πάντως που είναι ανακοινωμένα από την ..μανα του michell στο site τους είναι

Wow and flutter: 0.04% WRMS

Rumble: -77Bd

κι αυτά αφορούν την έκδοση με το ac μοτέρ της passt και με το απλό τροφοδοτικό.κι όχι με τα extra τροφοδοτικό ή με τα καινούργια dc μοτέρ με την αντίστοιχη τροφοδοσία..

όπως αυτά φαίνονται και στο https://www.vinylengine.com/library/michell/gyrodec.shtml

που παραδόξως ως βινυλιάς δεν είδες..
παρεπιπτόντως εγώ έχω το παραπάνω με το ac μοτέρ και το μεγάλο έξτρα τροφοδοτικό.

Last edited:

A

AKARL

Guest
του τι επέλεξες να κρατήσεις είναι καθαρά δικό σου θέμα, το αν είναι και το σωστό είναι επίσης άλλο θέμα!
Ενώ αυτό που εσύ ο ίδγιος ανέφερες παραπάνω είναι καθαρά πχοιανού θέμα; :confused::confused:

Φίλος πάντως που έλεγε τα ίδια με σένα για το πόσο θεϊκά παίζει το mkii, κι άλλες τέτοιες χαριτωμενιές, με την ίδια κεφαλή με μένα, το έφερε σπίτι πέρυσι, το βάλαμε δίπλα στο gyrodec...και δύο μέρες μετά το πούλησε!:laugh:
Τώρα είναι ένας ευτυχισμένος κάτοχος gyrodec se..
Δεν έχει νόημα μια τέτοια αντιπαραβολή. Τελεία!
Συμφωνούμε απολύτως! :smile::drinks:

τα αντίστοιχα στοιχεία πάντως που είναι ανακοινωμένα από την ..μανα του michell στο site τους είναι

Wow and flutter: 0.04% WRMS

Rumble: -77Bd
Ιδού το λινκ από την μάνα του την ίδγια (το οποίο σου το είχα παραθέσει και στην προηγούμενη απάντησή μου):

Που δγιάολο αναφέρονται οι συγκεκριμένες προδιαγραφές τις οποίες "παραδόξως ως βινυλιάς δεν είδα"; Ένα λινκ από την ίδγια του τη μάνα θα μπορούσα να έχω;

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.386
..δε θα κρατηθω και θα ρωτησω απο περιεργεια (και ενδιαφερων)... microseiki ειχες Σειχη ?
... θλιβερο το GyroDec να θυσιαζεται ετσι στο βωμο της χαλιεντιλας... :(

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.218
Εγώ, από την άλλη, πριν από καιρό αποφάσισα να πωλήσω το "καλό" μου πικάπ (κάτι παραπάνω από τριπλάσιας αξίας απ' το δικό σου) και να κρατήσω το Μικαππαδγυό.

Πχοιός κερδάει;
Εσύ.

1-0

Σχετικά με το Γυροντέκ σου η ίδγια του η μάνα δεν αναφέρει προδιαγραφές... :rolleyes::roflmao:
2-0
E και πάλι το mkii καλύτερο Λέανδρε.
3-0
για dj οκ..μόνο!..πουθενά αλλού!..πουθενά!
3-√π¶~^%×

Δε παλεύεται.

ΥΓ. Οι δυό σας, έχετε σαμπ. Αυτός δεν έχει. 2-0

Reaction score
9.845
Στη τελική, έχω και ένα καλό πικάπ ( ο μπαμπάκος να είναι καλά που μου το έκανε δώρο ) και επειδή υπάρχει και θεωρώ αμαρτία να το έχω να κάθεται, θα πάει για τη περιποίηση που του αρμόζει ( όπως γνωρίζεις ).
Εγώ έκανα το αντίθετο.... ναι ναι μην γελάτε, πήρα καινούργιο πικάπ και το έδωσα στο τέλος στον φαδερ... τι να κάνω, για κάτοχο χαρμπεθ δεν μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο δώρο :biggrin:

Ο Τζιοβάνι δεν γράφει και ανησυχώ, λες να βγήκε κιόλας έξω να αγοράσει πικάπ? αυτό να δω και ας πεθάνω :biggrin:

Βρε μπας και του είπανε πάρε μια καλή μπασοπαγιδα και αυτός άκουσε γκομενοπαγιδα?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.218
Ο Τζιοβάνι δεν γράφει και ανησυχώ, λες να βγήκε κιόλας έξω να αγοράσει πικάπ? αυτό να δω και ας πεθάνω :biggrin:
Ο Τζιοβάνι έχει πικάπ.

Σοβαρό πικάπ. Μκ2.

Έχει και σοβαρά ηχεία, και σοβαρά Σάμπ, και σοβαρή ισοστάθμιση, όλα σοβαρά είναι, πήρε και μια αρμαθιά σοβαρά πιστοποιημένα υλικά περιποίησης χώρου, με εμφάνιση που δέχτηκε αισθητικά το ζεύγος στον κοινόχρηστο χώρο του σαλονιού τους. Όχι με κάδρα να φέρνει την εικόνα.

Είναι σοβαρό παιδί. Ακούει πολυκαναλα, με ρουν.

Δεν θέλει να ακούει πικάπ, νομίζω το έχει βγάλει στις αγγελίες.

Πάρτε μαθήματα.

ΥΓ. Εγώ έχω ακόμα πιο σοβαρό πικάπ. Μκ5. Χαϊεντας κανονικός.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.125
Ο Τζιοβάνι έχει πικάπ.

πικάπ. Μκ2.

Έχει και σοβαρά ηχεία, και σοβαρά Σάμπ, και σοβαρή ισοστάθμιση, όλα σοβαρά είναι, πήρε και μια αρμαθιά σοβαρά πιστοποιημένα υλικά περιποίησης χώρου. Όχι με κάδρα να φέρνει την εικόνα.

Είναι σοβαρό παιδί.
γι αυτό χρειάζεται κι ένα σοβαρό πικάπ!
όχι Mkii... :smile: :smile:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.386
ναι ενα δερματινο πικαπ για τον Κο Ζιοβανι, παρακαλω...
βγαινει ασορτι με αυτο που εχουν οι διευθυντες στα γραφεια τους, και βγαινει και αλλο ενα πιο αλητικο αμα του βαλεις και κρουκς αλλα δε το θυμαμαι..(παλι ιδια εταιρια)

Reaction score
30.455
Τι θες να σου απαντήσω ρε Χάρη όταν θεωρείς το καλύτερο επαγγελματικό πικάπ για dj που παράχθηκε ποτέ ως το καλύτερο audiophile πικάπ???
Πού ακριβώς το έγραψα αυτό?

Ηχητικά, τα rega των 700€, τα project,της ίδιας κατηγορίας και πάνω, τα thorens της σειράς 160-166,το έχουν για πλάκα κι εσύ το συγκρίνεις με το michell???
Δεν έκανα καμία σύγκριση. Σε ρώτησα συγκεκριμένα πράγματα για το πικάπ σου και εσύ όπως κάθε φορά που καλείσαι να απαντήσεις σε κάτι συγκεκριμένα και χωρίς αυθαίρετες γενικεύσεις ,την έκανες πάλι, σαν καλός λαγός που είσαι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll