PURETONE
Ένα σκέτο "Π"
- Reaction score
- 4.017
Μα σου απαντησα.Παρε ενεργα.Δεν ειναι εποχες τωρα για πικαπ.Θέλω μια απάντηση ρε αδερφέ.
Μπορείς?
Μα σου απαντησα.Παρε ενεργα.Δεν ειναι εποχες τωρα για πικαπ.Θέλω μια απάντηση ρε αδερφέ.
Μπορείς?
Τι θες να σου απαντήσω ρε Χάρη όταν θεωρείς το καλύτερο επαγγελματικό πικάπ για dj που παράχθηκε ποτέ ως το καλύτερο audiophile πικάπ???Δεν είχα καμία αμφιβολία..
... μηδεν = 0 nada / τιποτα / zero. να τα μας και η καλη πραξη της ημερας.... παω να βαλω θερμομετρο... πρεπει να ειμαι βαθια αρρωστος σημερα..Εγώ πάντως αδυνατώ.![]()
Σε ευχαριστώ για την μη απάντηση.Μα σου απαντησα.Παρε ενεργα.Δεν ειναι εποχες τωρα για πικαπ.
του τι επέλεξες να κρατήσεις είναι καθαρά δικό σου θέμα, το αν είναι και το σωστό είναι επίσης άλλο θέμα!Τι δουλειά έχεις εσύ, μνιά ενεργή ιμμέρσιβ πσηφιακιά ντιρακιανή στρηματζού, σε νήμα όπου συζητάμε οι παθητικοί δικάναλοι αναλογικόφιλοι, ε;![]()
Με γεια του και χαρά του!
Εγώ, από την άλλη, πριν από καιρό αποφάσισα να πωλήσω το "καλό" μου πικάπ (κάτι παραπάνω από τριπλάσιας αξίας απ' το δικό σου) και να κρατήσω το Μικαππαδγυό.
Ποιός κερδάει;
Συμπάθα με βρε Λέαντρε αλλά, όπως προείπα, στο χωργιό μου όταν αναφερόμαστε σε σωστή λειτουργία πικάπ (ή άλλης συσκευής αναπαραγωγής μουσικής) εννοούμε μετρήσεις - εκφραζόμενες με αριθμούς, ξέρεις 12345 και τα λοιπά. Με καταλαβαίνεις;
Λυπάμαι αλλά, προφανώς, δεν έχω αρκετό μνυαλό ώστε να καταλάβω το "έχοντας τη τροφοδοσία μέσα στο σώμα του πικάπ, έχοντας τα γελοία ποδαράκια στήριξης, το αφαιρούμενο headshell, τα καλώδια του κ@λου" ως αριθμητική έκφραση. Ίσως εσύ μπορεί να το καταλαβαίνεις αριθμητικά. Εγώ πάντως αδυνατώ.
Το Μικαππαδγυό, λοιπόν, όπως και τα Τέκνικς που παράγονται σήμερα έχουν τσι εξής σχετικές προδιαγραφές:
Wow and flutter: 0.025% WRMS
Rumble: -78dB
Πιστεύω να αντιλαμβάνεσαι τι σημαίνουν οι ανωτέρω προδιαγραφές για το pitch stability και τον σηματοθορυβικό λόγο τσι χαμηλές συχνότητες. Θες να πούμε πράμα και για την ικανότητα απόζβεσης των ενδογενών και εξωγενών κραδαζμών του Μικαππαδγυό;
Σχετικά με το Γυροντέκ σου η ίδγια του η μάνα δεν αναφέρει προδιαγραφές...
Και να δεις πως υποφέρει από τσι κραδαζμούς το παντέρμο...
ΚΑΘΟΛΟΥ!![]()
για dj οκ..μόνο!..πουθενά αλλού!..πουθενά!E και πάλι το mkii καλύτερο Λέανδρε.
Ενώ αυτό που εσύ ο ίδγιος ανέφερες παραπάνω είναι καθαρά πχοιανού θέμα;του τι επέλεξες να κρατήσεις είναι καθαρά δικό σου θέμα, το αν είναι και το σωστό είναι επίσης άλλο θέμα!
Φίλος πάντως που έλεγε τα ίδια με σένα για το πόσο θεϊκά παίζει το mkii, κι άλλες τέτοιες χαριτωμενιές, με την ίδια κεφαλή με μένα, το έφερε σπίτι πέρυσι, το βάλαμε δίπλα στο gyrodec...και δύο μέρες μετά το πούλησε!
Τώρα είναι ένας ευτυχισμένος κάτοχος gyrodec se..
Συμφωνούμε απολύτως!Δεν έχει νόημα μια τέτοια αντιπαραβολή. Τελεία!
Ιδού το λινκ από την μάνα του την ίδγια (το οποίο σου το είχα παραθέσει και στην προηγούμενη απάντησή μου):τα αντίστοιχα στοιχεία πάντως που είναι ανακοινωμένα από την ..μανα του michell στο site τους είναι
Wow and flutter: 0.04% WRMS
Rumble: -77Bd
Εσύ.Εγώ, από την άλλη, πριν από καιρό αποφάσισα να πωλήσω το "καλό" μου πικάπ (κάτι παραπάνω από τριπλάσιας αξίας απ' το δικό σου) και να κρατήσω το Μικαππαδγυό.
Πχοιός κερδάει;
2-0
3-0E και πάλι το mkii καλύτερο Λέανδρε.
3-√π¶~^%×για dj οκ..μόνο!..πουθενά αλλού!..πουθενά!
Εγώ έκανα το αντίθετο.... ναι ναι μην γελάτε, πήρα καινούργιο πικάπ και το έδωσα στο τέλος στον φαδερ... τι να κάνω, για κάτοχο χαρμπεθ δεν μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο δώροΣτη τελική, έχω και ένα καλό πικάπ ( ο μπαμπάκος να είναι καλά που μου το έκανε δώρο ) και επειδή υπάρχει και θεωρώ αμαρτία να το έχω να κάθεται, θα πάει για τη περιποίηση που του αρμόζει ( όπως γνωρίζεις ).
Ο Τζιοβάνι έχει πικάπ.Ο Τζιοβάνι δεν γράφει και ανησυχώ, λες να βγήκε κιόλας έξω να αγοράσει πικάπ? αυτό να δω και ας πεθάνω![]()
Οτοκορεκτ, το έφτιαξα βρε...
γι αυτό χρειάζεται κι ένα σοβαρό πικάπ!Ο Τζιοβάνι έχει πικάπ.
πικάπ. Μκ2.
Έχει και σοβαρά ηχεία, και σοβαρά Σάμπ, και σοβαρή ισοστάθμιση, όλα σοβαρά είναι, πήρε και μια αρμαθιά σοβαρά πιστοποιημένα υλικά περιποίησης χώρου. Όχι με κάδρα να φέρνει την εικόνα.
Είναι σοβαρό παιδί.
Πάρε ενεργά.
Πού ακριβώς το έγραψα αυτό?Τι θες να σου απαντήσω ρε Χάρη όταν θεωρείς το καλύτερο επαγγελματικό πικάπ για dj που παράχθηκε ποτέ ως το καλύτερο audiophile πικάπ???
Δεν έκανα καμία σύγκριση. Σε ρώτησα συγκεκριμένα πράγματα για το πικάπ σου και εσύ όπως κάθε φορά που καλείσαι να απαντήσεις σε κάτι συγκεκριμένα και χωρίς αυθαίρετες γενικεύσεις ,την έκανες πάλι, σαν καλός λαγός που είσαι.Ηχητικά, τα rega των 700€, τα project,της ίδιας κατηγορίας και πάνω, τα thorens της σειράς 160-166,το έχουν για πλάκα κι εσύ το συγκρίνεις με το michell???