- Reaction score
- 3.628
Γιατι μαλλον θα ντρεποσουν για τις γνωσεις σου...παντως εγω αν ειχα οποιοδηποτε πτυχιο θα ντρεπομουν να το πω..
View attachment 147101
Αν και για τομ ηχο συγκεκριμενα,εμαθα περισσοτερο με διαβασμα εκτος σχολης!
Γιατι μαλλον θα ντρεποσουν για τις γνωσεις σου...παντως εγω αν ειχα οποιοδηποτε πτυχιο θα ντρεπομουν να το πω..
View attachment 147101
Όχι. Δεν είναι αυτό.πλεγμένο είναι αλλα δε μπορείς να το δεις και με διαφορετικό πλέξιμο το κάθε ζευγάρι.
Εχεις φωτο κομμενο καθετα να δουμε κατασκευη;Ωραία !. Ποιό καλό παιδί θα μου πει τώρα γιατί έχουν διαφορετικές χωρητικότητες οι αγωγοί μεταξύ τους , ανα ζευγάρι? Λέει ο πίνακας conductors 1-2 110pF στα 100hz.
conductors 1-3 90pF στα 100hz. Γιατί ? Υπόψην οι αγωγοί μου φαίνονται ίδιοι και το καλώδιο είναι star quad. Δεν βλέπω πουθενά πλέξιμο ή κάτι περίεργο στην γεωμετρία του.
Για ξηγήσου.πλεγμένο είναι αλλα δε μπορείς να το δεις και με διαφορετικό πλέξιμο το κάθε ζευγάρι.
Εχει το λινκ.Εχεις φωτο κομμενο καθετα να δουμε κατασκευη;
Σε αυτο κανεις ενα τεραστιο λαθος!Εκτος αν μου αποδειξεις το αντιθετο-δηλαδη ποτε το επαιξα επιστημονας!μα ακριβώς για αυτό έγραψα σιγά τα ωα.
μια απλή σχολη γενικης κατεύθυνσης είναι
και έχει λίγο μεγαλύτερη σχέση με τον ήχο από τη φυσική.
δεν είναι για να το παίζεις επιστήμονας.
εγώ είμαι 41 και έχω ακόμα μαλλιά
εδώ να σας δω γατάκια
Σε συζήτηση πάνω στις οδηγικές ικανότητες από παθητικά προενισχυτικά στάδια - χωρίς καν εμπλεκόμενους μετασχηματιστές - είναι περιττό να ομιλούμε...περί τριχών.Α πάενε ρε.
Αβεσσαλώμ εδώ.

Να το πάρει το ποτάμι;Για ξηγήσου.
Εχει το λινκ.
Να το πάρει!Να το πάρει το ποτάμι;
Τα μεγαλυτερα ξυραφια ηλεκτρονικοι που γνωρισα δεν εχουν βγαλει ΑΕΙ.Ξερεις οτι η πρακτικη και η εξυπναδα κανει τα μαστορια να ξεχωριζουν-η σχολη ειναι απλα η βαση...Οπως οι περισσοτερες σχολες...γενικες και αοριστες...μια καποια θεωρια να δικαιολογει την υπαρξη τους..
πρακτικη και ουσια μηδεν.. αυτο το κανουν αριστα βεβαια..
οπως εγραφε ο τοιχος εξω απο το σχολειο με σπρει...τα σχολεια φωτιζουν μονο οταν καιγονται... (Α)
γενικα ειμαι πολυ ντροπαλος... αν και δε μου φενεται..Γιατι μαλλον θα ντρεποσουν για τις γνωσεις σου...
Αν και για τομ ηχο συγκεκριμενα,εμαθα περισσοτερο με διαβασμα εκτος σχολης!
Ετσι μπραβο.Το χειροτερο ολων ειναι να λες οτι ξερεις τα παντα και να μην προσπαθεις να βελτιωνεσαι!Σε οποιαδηποτε ηλικια...!γενικα ειμαι πολυ ντροπαλος... αν και δε μου φενεται..
... η μονη (πραγματικη/αληθινη) γνωση θαρρω οτι ειναι η συνειδητοποίηση της ελλειψης αυτης.
αν προσπαθησω να το αποτυποσω με απλες λεξεις..
... ειναι οκαυ να λες οτι κσερεις μεχρι τα 25...για να καταλαβεις αργοτερα οτι πραγματικα δεν γνωριζεις...και να βιωσεις αυτη τη συνειδητοποιηση της πτωσης (οπως μας διδαξε πρωτα ο καμυ, και σε συνεχεια ο Μαρκ Σμιθ RIP - βλ πτωση)..
από το όνομα star quad.Για ξηγήσου.
Το λινκ και το pdf του καλωδιου ειναι απλο σχεδιο.Μηπωςειναι ετσι σχεδιασμενο κατασκευαστικα ωστε να λυγιζει καλυτερα απο μια πλευρα;Για αυτο και η λιγο διαφορετικες χωρητικοτητες;Για ξηγήσου.
Εχει το λινκ.
τότε γιατί οποτε σε στριμώξουν αναφέρειςΣε αυτο κανεις ενα τεραστιο λαθος!Εκτος αν μου αποδειξεις το αντιθετο-δηλαδη ποτε το επαιξα επιστημονας!
Ρε φιλε ακου εδω και διαβασε καλυτερα αυτα που γραφεις.τότε γιατί οποτε σε στριμώξουν αναφέρεις
ότι είσαι ηλεκτρονικός ραδιοφωνίας τηλεόρασης;
και μάλιστα αυτή τη φορα μας έβαλες και τις υποτροφίες μεσα.
μιλάω σοβαρά ότι είμαι και εγώ ηλεκτρονικός ραδιοφωνίας τηλεόρασης.
και έχω να σου πω ότι, όσα έμαθα τα έμαθα διαβάζοντας εκτος ύλης από χόμπι.

Ναι αν δείς στον πίνακα αναφέρει αγωγούς ζεύγη , 1-2, 1-3. Γιατί?Τα ζευγάρια είναι τα 1-2 και 3-4. Το κάθε ζευγάρι έχει τους αγωγούς τους απέναντι. Δηλαδή ο αγωγός 1, έχει δίπλα του τον 3 και τον 4 και δεν ακουμπάει με το ζευγάρι του, τον 2, που είναι απέναντι. Οι απέναντι αγωγοί λοιπόν, λόγω μεγαλύτερης απόστασης, έχουν μεγαλύτερη χωρητικότητα. Για αυτό ο 1 που ακουμπάει με τον 3, μεταξύ τους έχουν μικρότερη χωρητικότητα.
46 στα 47, δανείζω να φτιάξουν περούκα ο αβουγουδους, ο αφτχιας και ο ντιμιποδης και πάλι μου περισσεύουν..!εγώ είμαι 41 και έχω ακόμα μαλλιά
εδώ να σας δω γατάκια