Ποδήλατο

Reaction score
2.803
Πάρε για πρόγευση (πριν βάλει δηλαδή ο Χρήστος από Λούτσα :geek: ) 2-3 δικές μου, καμία σχέση με Αθήνα και Αττική βέβαια (και αρκετά πίσω σε απόδοση σε σχέση με τον Χρήστο, είναι και κάπως παραπάνω τα χρονάκια μου!! ). 8-)

Τέλειο!!!

Reaction score
5.502
Καλά ρε Χρήστο, πώς το πέταξες έτσι κάτω το ποδηλατάκι?
Χάθηκε ένα δενδράκι, μια μαντρούλα να το ακουμπήσεις......

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.734
Καλά ρε Χρήστο, πώς το πέταξες έτσι κάτω το ποδηλατάκι?
Χάθηκε ένα δενδράκι, μια μαντρούλα να το ακουμπήσεις......
μην ανησυχήσεις, δεν θα μου κρατήσει μούτρα!!
οταν δεν εχω που να το ακουμπήσω το αφήνω κάτω.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.734
Γιορτές αλλά και η προπόνηση δεν θα πρέπει να λείπει...
Ποιοτικό πετάλι μετά από πολύ καιρό, σε ένα ευλογημένο τόπο με ατελείωτες ήσυχες χιλιομετρικες αποστάσεις!
Screenshot_20191225-175110_Active-01.jpeg

Reaction score
2.803
Παραπάνω από καλά!!
Καλοτάξιδος!!
Περίεργο το σημερινό, ανέβηκα καλοκαίρι και κατέβηκα με χειμώνα.
Έτσι είναι τα βουνά αλλάζουν πολύ γρήγορα οι συνθήκες, το θέμα είναι πως τον ήπια από το κρύο στο κατήφορο...
Κατά τα άλλα , λύσσα κακιά στο ανήφορο, ξεσαλωσα πάλι κατεβάζοντας τους προσωπικούς χρόνους.

View attachment 148156
View attachment 148157

Έχεις ανέβει ποτέ Πανόραμα Βούλας (από τον δρόμο του Α. Νεκταρίου καμιά 600αριά μέτρα δεξιά και μετά 3,5 km μέχρι το νεκροταφείο στο βουνό, πάει και παραπάνω 1,5 km);;

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.474
Γιορτές αλλά και η προπόνηση δεν θα πρέπει να λείπει...
Ωραίος! Εγώ θα πάω για indoors προπόνηση σε λίγο - δυνατή προπόνηση με IF 0.96!

Για τις επόμενες δύο εβδομάδες (αρχής γενομένης από σήμερα), έχω προγραμματίσει να κάνω έξι προπονήσεις και στις 07/01/2020 θα ξεκινήσω την πρώτη specialty (ειδίκευση) περίοδο προπονήσεων. Οι προπονήσεις θα είναι συνδυασμός προπονήσεων υψηλής έντασης και αντοχής, αλλά πιο σύντομες από το συνηθισμένο - προσανατολίζομαι σε 2 προπονήσεις υψηλής έντασης των 45 λεπτών και 1 προπόνηση αντοχής ανά εβδομάδα. Οι προπονήσεις θα γίνουν καθαρά για σκοπούς "συντήρησης", έτσι ώστε να "μπω" στην specialty με "ζεστά πόδια" κι όχι μετά από απραξία δύο εβδομάδων.

Το Σάββατο που μας πέρασε, ολοκλήρωσα τις προπονήσεις της φάσης "Build" (block 8 εβδομάδων προπονήσεων * 3 προπονήσεις/εβδομάδα). Στην πραγματικότητα - και λόγω ασταθούς προγράμματος, σε προσωπικό επίπεδο και διαφόρων ιδιάζουσων συνθηκών - "αγωνίστηκα" για να ολοκληρώσω το πρόγραμμα. Ο "κανόνας" των τριών προπονήσεων/εβδομάδα σπανίως τηρήθηκε. Υπήρξαν εβδομάδες που έκανα μία προπόνηση, εβδομάδες που έκανα τέσσερις, ημέρες που έκανα διπλή προπόνηση. Κάποιες νύχτες κοιμόμουν ικανοποιητικά (6 -6.5 ώρες), κάποιες άλλες μη ικανοποιητικά. Το θετικό είναι ότι κατάφερα κι ολοκλήρωσα το πρόγραμμα στην καταληκτική ημερομηνία (Σάββατο 21/12) κι είμαι ικανοποιημένος με τον εαυτό μου.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.734
Γιατί για λίγο;
Πήρες τρομάρα από τα σκυλιά; :rolleyes: :p
Όχι εννοώ ότι σε 3 χλμ~ τελείωσε, ο λαγός είναι μια ανάβαση που μπορεί να ξεδιπλώσει κάποιος όλη τη ματαιοδοξία και τα κόμπλεξ που τον πνίγουν...
Άμα αύριο πέσει ο σέρβερ του στράβα δεν θα ξανά πάει κανένας προς τα εκεί...

Reaction score
2.803
Χρήστο δεν το κατάλαβα, πες το λίγο πιο απλά..
Εννοώ για τη ματαιοδοξία και τα κόμπλεξ.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.734
Χρήστο δεν το κατάλαβα, πες το λίγο πιο απλά..
Εννοώ για τη ματαιοδοξία και τα κόμπλεξ.
Όταν με το καλό πάρεις ποδήλατο θα καταλάβεις για τη ματαιοδοξία και τα κόμπλεξ του στράβα.
Ως τόσο δεν παρουσιάζει κάποιο ενδιαφέρον η συγκεκριμένη διαδρομή-αναβαση.
Λίγο πιο κάτω υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον σε επιλογές.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.734
Φάνη είναι απίστευτα τρομακτική η ταχύτητα πάνω σε ένα αδυνατισμένο κουρσάκι.

Οι περισσότεροι τροχοί επιδόσεων έχουν 16 λεπτές ακτίνες μπροστά και 20 λίγο πιο χοντρές για το πισω ή το ίδιο με το μπροστά τροχό.
Στο κατήφορο με πανω απο 70χλμ/ω ανάλογα τις κακοτεχνίες και τις καιρικές συνθήκες ξεκινάνε κάτι ταλαντώσεις από το τροχούς... :eek:
Μαζί ξεκινάει να τρέχει και το σκ@το στη κάλτσα!!
Εχω πιάσει στη κατηφόρα του Αγίου Σωτήρα 100χλμ/ω και είδα και έπαθα να σταματήσω χωρίς να τσακιστώ.
Έχει τρελή αδρεναλίνη αλλά η λογική σε αναγκάζει να τσιμπας και λιγο τα φρένα (εγώ τουλάχιστον)
Ποτέ δεν το αμολάω στις κατηφορες το ποδηλατάκι γιατί άμα χρειαστεί να φρενάρεις με πολλά χλμ...Δεν παίζει και δεν παίζουμε με αυτά τα πράματα!!;)
Για του λόγου το αληθές.
Screenshot_20191226-205852_Strava.jpg

Last edited:

Reaction score
20.815
Εγώ έχω δει μέχρι 84,2 χαω, κατέβασμα από Ομαλό στο δρόμο προς τις ανεμογεννήτριες στην Πέτρας Σελί. Ωραία ήταν, αλλά και λίγο ριψοκίνδυνα αφού ακολουθεί στροφή και από τα 84 χμ έπρεπε να κατέβω στα λιγότερα από 40 σε 200 μέτρα, για να μην απογειωθώ από τα 1000 μέτρα υψόμετρο! :geek: :dance2:

Clipboard01.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
53.734
Πάντως Σωτήρη σφίγγοντας στις κατηφορες τo drop μέρος του τιμονιού και κρατώντας ελάχιστα πατημένα τα φρένα (στα rim brakes) επιτυγχάνεται καλύτερη ευστάθεια στα πολλά χλμ/ω.
Επίσης παρόλο που γνωρίζω τις ιδανικές γραμμές μιας στροφής η αβεβαιότητα συνεχίζεται υπό κλίση και θέτοντας το σώμα σε θέση να διαγράψει μια στροφή.
Δεν ξέρω, στη σκέψη ότι μπορεί να μου φύγει το ποδηλατάκι κάτω από τα πόδια ίσως να κάνω κάτι λάθος.
Βλέπω κάτι άλλους και πραγματικά τους χαίρομαι στις κατηφορες!!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.867
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef