Εδώ γελάμε

Reaction score
2.166
Πάρτι στο Twitter για την πολιτογράφηση του Toμ Χανκς

Είδα πριν λίγο τον Τομ Χανκς να διπλοπαρκάρει έξω από ζαχαροπλαστείο.

Αφού έχει αντέξει τόσα χρόνια παντρεμένος με Ελληνίδα γυναίκα Τομ Χανκς, είναι περισσότερο Έλληνας από πολλούς ανύπαντρους εδώ μέσα.

Ο Τομ Χανκς θα είναι ο πρώτος Έλληνας που θα πει ξέρεις ποιος είμαι εγώ και όντως θα ξέρουμε

ελληνας γεννιέσαι δεν γινεσαι τομ χανκς, δεν θα γινεις ελληνας ποτε, ναυαγεεε

1577505616688.png

wnet

Nearfield
Reaction score
18.379
Δεν ξέρω αν είναι κινέζικο, αλλά αυτός που το έφτιαξε σίγουρα θέλει σ@δ@μισμό.
Ίσως και να το χω ξαναγραψει, δεν ξερω....
Είχε αγοράσει η "κυρά" κάποια στιγμή ένα μικρό πολύμπριζο, βάζει επάνω την ηλεκτρική σκούπα... και σε 5 λεπτά το καλώδιο του πολυμπριζου αρχίζει να καπνίζει και να μυρίζει.... φυσικά το έβγαλε από την πρίζα...
Όταν αργότερα το άνοιξα και το κοίταξα, έπαθα σοκ... εκτός της πολύ μικρής διατομής του καλωδίου (για αυτό ζεστάθηκε....) δεν είχε γείωση!!! Ενώ και το σούκο και οι πρίζες είχαν τα σχετικά σιδεράκια της γείωσης... δεν υπήρχε τρίτο καλώδιο.... καλώδιο δολοφονικό.....
Εντάξει, το κράτησα για να τσεκάρω ground loops :p

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.660
Ίσως και να το χω ξαναγραψει, δεν ξερω....
Είχε αγοράσει η "κυρά" κάποια στιγμή ένα μικρό πολύμπριζο, βάζει επάνω την ηλεκτρική σκούπα... και σε 5 λεπτά το καλώδιο του πολυμπριζου αρχίζει να καπνίζει και να μυρίζει.... φυσικά το έβγαλε από την πρίζα...
Όταν αργότερα το άνοιξα και το κοίταξα, έπαθα σοκ... εκτός της πολύ μικρής διατομής του καλωδίου (για αυτό ζεστάθηκε....) δεν είχε γείωση!!! Ενώ και το σούκο και οι πρίζες είχαν τα σχετικά σιδεράκια της γείωσης... δεν υπήρχε τρίτο καλώδιο.... καλώδιο δολοφονικό.....
Εντάξει, το κράτησα για να τσεκάρω ground loops :p
Ο ορισμός του φτηνού κινέζικου.
Είχα πάρει κι εγώ ένα τέτοιο που είχε χοντρό καλώδιο, αλλά μέσα του είχε δύο λεπτά καλωδιάκια που δεν έφταναν ούτε για ένα λαμπατέρ.
Ευτυχώς το άνοιξα για να το δω μέσα και δεν το χρησιμοποίησα καθόλου.
Μπορεί να βάλει κάποιος που δεν ξέρει, π.χ. ένα αερόθερμο που συνήθως είναι 2000 watt και να πάρει φωτιά.

Last edited:

Reaction score
25.445
αντιστοιχα υπαρχουν κατι ελεηνα καλωδια εκκινησης για αυτοκινητα που εχουν 4 χιλιοστα μονωση και 3 (με το ζορι) χαλκο.
αμα βαλεις μπροστα με αυτα κερναω μπαταρια.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.660
αντιστοιχα υπαρχουν κατι ελεηνα καλωδια εκκινησης για αυτοκινητα που εχουν 4 χιλιοστα μονωση και 3 (με το ζορι) χαλκο.
αμα βαλεις μπροστα με αυτα κερναω μπαταρια.
Αυτό ακριβώς συνέβη με έναν φίλο που προσπαθούσε να βάλει μπροστά το αυτοκίνητό του με τέτοια καλώδια που είχε πάρει από ένα βενζινάδικο.
Η μίζα γύριζε αργά, το ρεύμα δεν έφτανε να περάσει από τα ψιλά καλωδιάκια με την χοντρή μόνωση.
Πήγα εγώ με τα δικά μου και πήρε αμέσως μπρος

Έχω φτιάξει μόνος μου καλώδια με μήκος 5 μέτρα για να μην χρειάζεται αν χρειαστεί να είναι τα αυτοκίνητα το ένα δίπλα στο άλλο.
Μπορεί να μην είναι εφικτό και το ένα να είναι πίσω από το άλλο.
Πήρα καλώδιο ηλεκτροκόλλησης 160 Α και έβαλα τσιμπίδες μικρές αλλά ικανές και τα κόλλησα με καλάϊ.
Μπορούν να βάλουν μπρος και φορτηγά.
Δοκιμασμένα.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef