Το συστημα μου παιζει πολυ ασχημα...

Decembered

Μαϊμού
Μηνύματα
16.568
Reaction score
37.875
... μπορει να ειναι απλα "ψυχακι" ... :beach:
Καλο θα ηταν να ειναι υποψιασμενος ο καθε ενδιαφερομενος.
Αμφιβολο ειναι αν δωθηκε η απαραιτητη προσοχη σε αλλα φορουμ -απο τα μελη και τους αντμινιστρατορες-, κατι που σιγουρα επιδεινωσε τα παραπανω αποτελεσματα.
 
Last edited:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Μηνύματα
3.195
Reaction score
6.100
για ποιο λόγο κοινοποιείτε την πόλη που μένω δημόσια; Εγραψα τον ευρύτερο νομό που μένω με ποιο δικαίωμα το κάνετε αυτό;
Να ανησυχώ και για τα υπόλοιπα στοιχεία μου που έχετε στη κατοχή σας;

Βλέπω και οτι εμέσως παραδέχεσαι το λάθος σου. Εστω και αν το χρεώνεις ψευδώς σε μένα. Ελα μωρέ μια υχόμπαρα είχα έλεγα και απαντούσα έτσι όταν εσείς με πιέζατε για το σωστό;
αλήθεια πιστεύει κανείς οτι τα έλεγα εγω αυτά και τελικά κατέληξα με εκθεσιακά κομάτια; (εκθεσιακό κεντρικό-εκθεσιακό sub)

που είναι οι βάσεις; γιατι δεν είναι μέσα στην προσφορά αφου εσείς τα λέγατε και εγω δεν άκουγα. Φυσικά και δεν μιλήσατε ποτε για βάσεις. Μιλήσατε βέβαια για το svs wireless link που είναι στην αξία της βάσης που το χρειαζόμουν για crawling οπως μου εσεις κύριε μου λέγατε.

και ποτέ δεν έγινε πρόσκληση για ακρόαση. Ενας μήνας πέρασε εξάλου μέχρι να σας πληρώσω....δείτε την ημερομηνία της τελικής προσφοράς. Εσεις καλούσατε...και εγω δεν ερχόμουν;
Σας εμπιστεύτηκα. αυτό ήταν το λάθος μου.

παλι τα λέγατε εσεις και εγω δεν άκουγα ε; όλα τα στηρίξατε πάνω στο δόγμα του κακου πελάτη που εσείς τα λέγατε και αυτός δεν ακούει.
Γιατί ακόμα που εσείς...τα λέγατε...υπάρχει αμφιβολία για τις ρυθμίσεις τον ενισχυτή; εχω κανα λόγο εγω να λέτε και εγω να μην τα βάζω; τζαμπα είναι.
2 ώρες παλεύαμε, τίποτα δεν βρήκαμε ,με έναν υπαλληλό σας. Απ ότι προτάσεις ρυθμίσεων έκανε αυτός τουλάχιστον.

Εκεί που καρφώνεστε για κακη μελέτη του συστήματος, είναι η έλλειψη βάσεων. Αυτό βγάζει μάτι. Και το twitter που είναι κάτω απο το woofer ενώ το επιπλό μου είναι χαμηλό. Εσείς λέγατε και εγώ δεν άκουγα;
ποιον κοροϊδεύετε; Δώσατε ηχείο για ψηλό έπιπλο ή για βάση χωρίς τι βάσεις. Εγω έχω κοντο επιπλο. Απο τις φωτογραφίες τα είδατε εστω και πολύ αργά ουτε ρωτήσατε ποτέ. Γιατι δεν είναι και η εκτόνωση μπροστά; Θα βοηθούσε.

Ο Λεωνίδας ποτέ δεν κάνει τέτοια λάθη, εσείς κύριε τα κάνατε όλα μαντάρα. Γιατί για κακη μου τύχη έλειπε.και δεν μιλήσαμε ποτε παρα μόνο ΟΤΑΝ πλήρωσα. Ναι μετα μιλήσαμε.
ποτε δεν μου απαντήσατε σε καμια ερώτηση για ρυθμίσεις παντα με δίνατε αλλου εξάλου. Ο Λεωνίδας τα ξέρει ο Λεωνίδας ξέρει το audyssey....

Δεν υπάρχει πελάτης που θα του λέτε το σωστό και αυτός κάνει το λάθος.- ΣΥΝΕΧΕΙΑ οπως γράφεται.
Γιατι δεν προτείνατε τα polk audio S20e που είναι μόλις 8 εκατοστά ψηλότερα που δεν μας πειράζει καθόλου μια που θα μπουν σε βάσεις; και άλλα 10 τέτοια παραδείγματα μπορώ να δώσω.
Δεν δίνουν συστήματα που πρέπει να αποδώσουν στο 100% της δύναμή τους. Βάλτε κατι παραπάνω τα 100ευρώ διαφορά στην τιμή δεν είναι πρόβλημα.

Τωρα πάει η τριάδα όλη χαμένη. Και τίποτα δεν προτείνατε κακες προτάσεις κάνατε, για μικρότερους χώρους, και χωρίς βάσεις για τοποθέτηση. Δώσατε 2 εκθεσιακά κομάτια, αυτό κάνατε.


εμένα αυτό μου φτάνει για παραδοχή του λάθους σου. Να πάρεις την τριάδα πίσω και να δώσεις μια άλλη δυνατότερη. αυτό το 0,001% που υπάρχει να το κάνεις. Ασε το χωρο τις ρυθμίσεις και τις λοιπές δικαιολογίες.

Επίσης στο subwoofer φεύγουν οι σίτες καθε τρεις και λίγο χωρίς να τις ακουμπάω. Ηταν εξαρχής έτσι. Μήπως και αυτό το λέγατε και εγω...δεν ακουγα;
Ποτε με ενημερώσατε οτι εχει αυτό το πρόβλημα το εκθεσιακό κομάτι που παραλαμβάνεις;;;;
Οταν σας ενημέρωσα να πάρετε 2 νεες σίτες τι κάνατε; μου είπατε να βάλω bluetak να κολλήσω τις παλίες.
Μήπως μου στείλατε νέες σίτες και εγώ δεν τις παρέλαβα; Ποτε διορθώσατε το πρόβλημα;

Μεχρι και τα καλώδια λαθος τα κανατε, με μπανανες ζήτησα τα έβαλα μόνος μου μετά. Δεν έγινε και τίποτα σωστό.

Και τίποτα απο όλα αυτά δεν θα γινόταν αν δεν βρισκόταν ενας φαντομάς που με έμπρωξε σε εσας απο μια άλλη ιστοσελίδα. Και είναι φαινόμενο επαλαμβανόμενο.

Και το ξαναλέω:
Για ποιο λόγο κοινοποιείται κυριε Καραγίαννη την πόλη που μένω;
δεν υπάρχει παραβίαση του GDPR;
Δε νομίζω ότι έγινε και παραβίαση του GDPR, εκτός κι αν είστε αγαπητέ ο μόνος κάτοικος του Λουτρακίου!!
Εσείς όμως άνετα θα μπορούσατε να κατηγορηθειται για συκοφαντική δυσφήμιση!
Καταλαβαίνω ως ένα βαθμό τη πικρία σας, αλλά νομίζω ότι έχετε τεράστια ευθύνη γι αυτό!
Δε μπορεί να αγοράζετε εξ αποστάσεως και να σας φταίνε μόνο οι υπόλοιποι κι όχι εσείς!!
Στο φινάλε 40 λεπτά απόσταση είναι η πόλη σας από την έδρα του πωλητή, δεν είναι δα και στη Γερμανία...
 

VonKarayian

Επαγγελματίας
Μηνύματα
266
Reaction score
274
Επειδή δεν αναφέρθηκα καθόλου στο θέμα "ψαρέματος πελατών από forum με ψευδής λογαριασμούς", θα ήθελα να διαβεβαιώσω ότι κάτι τέτοιο, ουδέποτε αποτελούσε ούτε θα αποτελέσει στο μέλλον πρακτική της εταιρείας μας. Είναι ενάντια στη φιλοσοφία μας, το θεωρούμε ανήθικη προσέγγιση επηρεασμού του πελάτη και σε καμία περίπτωση, δε μας αντιπροσωπεύει.
Αυτό που συμβαίνει όμως συχνά και νιώθω ηθικά υποχρεωμένος να καταθέσω, είναι το γεγονός ότι μεγάλο ποσοστό πελατών μας, έρχεται σε εμάς συστημένο από παλαιότερους πελάτες μας, είτε από τον φιλικό, είτε από τον οικογενειακό τους κύκλο, που σημαίνει ότι κάτι κάνουμε και εμείς σωστά...
Επίσης μας προτείνουν σε πελάτες οι πωλητές μεγάλων αλυσίδων όπως ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, PUBLIC άτι που μας τιμά πραγματικά, και μας επιβραβεύει ηθικά. Τους ευχαριστούμε γι' αυτό.
Έχει υποπέσει επίσης στην αντίληψή μας η θετική αναφορά της εταιρείας μας και του καταστήματός μας σε forum ποικίλες φορές, συμπεριλαμβανομένου και του AV Site.

Γιώργος Καραγιάννης
Ultimate Audio
 

Μηνύματα
120
Reaction score
17
βλεπετε να απανταει σε καποια απο τις ερωτησεις που εκανα; Εστω και για το subwoofer και τις σιτες για το τελειως τυπικο της υποθεσης σαν ιδιοκτητης εταιρειας; Θεωρει οτι εχω υποχρεωση να εχω κατι ελατωματικο χωρις να το επισκευαζει;
απαντηση για τον λογο που κοινοποιησε την πολη που μενω;
γιατι εδωσε τοσο μικρα ηχεια παρολο που μπαινουν βασεις που δεν υπαρχουν καθολου στην προσφορα;

οταν δεν κανει 3 μερες να απαντησει αυτα γραφει.
 

Μηνύματα
768
Reaction score
1.594
βλεπετε να απανταει σε καποια απο τις ερωτησεις που εκανα; Εστω και για το subwoofer και τις σιτες για το τελειως τυπικο της υποθεσης σαν ιδιοκτητης εταιρειας; Θεωρει οτι εχω υποχρεωση να εχω κατι ελατωματικο χωρις να το επισκευαζει;
απαντηση για τον λογο που κοινοποιησε την πολη που μενω;
γιατι εδωσε τοσο μικρα ηχεια παρολο που μπαινουν βασεις που δεν υπαρχουν καθολου στην προσφορα;

οταν δεν κανει 3 μερες να απαντησει αυτα γραφει.
Δεν κοινοποίησε το διαμέρισμά σας, αγαπητέ, ας έχουμε και μία στοιχειώδη αίσθηση του μέτρου. Επίσης, επιτέλους φτιάξτε τον χώρο σας αν θέλετε να ακούτε στοιχειωδώς σωστά.
 

Μηνύματα
1.217
Reaction score
1.750
Όλοι μας έχουμε κάνει κάποτε, μια άστοχη αγορά.
Την κάναμε όμως γαργάρα, και μάθαμε από τα λάθη μας.
Αναγνωρίσαμε κάποια στιγμή, πως αν δεν ασχοληθούμε προσωπικά, να μάθουμε περισσότερα γι αυτό που μας ενδιαφέρει, θα παραμένουμε στην αφετηρία, ζαλισμένοι από τις πιρουέτες.
Μαζέψαμε τα κομμάτια μας, και μπουσουλώντας, κουτσαίνοντας, με ματωμένη τσέπη, σταθήκαμε αναλαμβάνοντας την ευθύνη των επιλογών μας. Η ευθύνη της επιλογής για άγνοια πριν την αγορά, δεν αποποιείται, ούτε μετατεἰθεται σε άλλο πρόσωπο. Εδώ ασχολούμαστε με το αντικείμενο, γιατί το αγαπάμε και προσπαθούμε, παλεύουμε, διαβάζουμε, δοκιμάζουμε, ανακαλύπτουμε, προχωράμε.
Δεν απαιτούμε από κανέναν τρίτο να μας φτάσει στο τέρμα επειδή αγοράσαμε από το μαγαζί του, ούτε του ζητάμε τα ρέστα, επειδή δεν μας άρεσε το αποτέλεσμα. Αγορά χωρίς έρευνα, βαραίνει αποκλειστικά εμάς και όχι τους εμπόρους. Κάνουμε reset / restart με καλἠ διἀθεση γιἀ πειραματισμὀ,
αλλά το ξεκατίνιασμα δεν ταιριάζει για επίλογος της αποτυχίας μας.
Αυτό το χὀμπυ, απαιτεί πολύ μεράκι.
 

VonKarayian

Επαγγελματίας
Μηνύματα
266
Reaction score
274
... και για να απαντήσω για τελευταία φορά στον αξιότιμο κύριο KICKER, καθώς δε θα ήθελα να μπω σε μία ψυχοφθόρα διαδικασία διαλόγου μαζί του, σε κάποια θέματα που μου έθεσε:

1. Ta POLK S20e ήταν τα πρώτα ηχεία βάσης που σας πρότεινα, όταν θέσατε βέτο στο γεγονός ότι τα ηχεία θα πρέπει να είναι οπωσδήποτε βάσης γιατί θα τοποθετηθούν πάνω στο έπιπλο. Θυμηθείτε τη συζήτησή μας ότι είναι από τα ελάχιστα ηχεία βάσης με εμφαντική συμπεριφορά στο χαμηλό, δεδομένου του μεγέθους τους και της τιμής τους. Τα απορρίψατε λόγω μεγέθους και κόστους.
2. Θυμηθείτε τη συζήτησή μας ότι τα ηχεία βάσης, γι' αυτόν ακριβώς το λόγο ονομάζονται ηχεία βάσης, γιατί προορίζονται να τοποθετηθούν σε βάσεις. Αυτό εξασφαλίζει τη σωστή στήριξη και απόδοση του ηχείου αλλά και τη σωστή τοποθέτησή του όσον αφορά το ύψος των ακουστικών κέντρων των μεγαφώνων σχετικά με τη θέση ακρόασης. Δεν υπήρχε δυνατότητα τοποθέτησης βάσεων όπως μας ενημερώσατε.
3. Εκθεσιακά προϊόντα σας προτάθηκαν μόνο μετά από δική σας απαίτηση για καλύτερες τιμές, προϊόντα προσφοράς ή και εκθεσιακά προϊόντα
4. Είχαμε έλλειψη από βύσματα τύπου banana την ημέρα αποστολής της παραγγελίας σας και σας ενημερώσαμε για αυτό. Σας αποστείλαμε τα καλώδια χωρίς βύσματα όπως συμφωνήσαμε.

Από τη πλευρά μας τελειώνει εδώ αυτό το θέμα...

Γιώργος Καραγιάννης
Ultimate Audio
 

leandros

Πάρτε παθητικά!
Μηνύματα
3.195
Reaction score
6.100
βλεπετε να απανταει σε καποια απο τις ερωτησεις που εκανα; Εστω και για το subwoofer και τις σιτες για το τελειως τυπικο της υποθεσης σαν ιδιοκτητης εταιρειας;
απαντηση για τον λογο που κοινοποιησε την πολη που μενω;
γιατι εδωσε τοσο μικρα ηχεια παρολο που μπαινουν βασεις που δεν υπαρχουν καθολου στην προσφορα;

οταν δεν κανει 3 μερες να απαντησει αυτα γραφει.
1)Το ότι κοινοποίησε τη πόλη διαμονής σας δεν απειλεί τα προσωπικά σας δεδομένα!
2)το ότι δεν πήγατε ο ίδιος ν ακούσετε ή να δείτε το τι σας προτείνει δε σας απαλλάσσει από τις ευθύνες σας!
3) ακόμα και να υποθέσουμε ότι σας πρότεινε χωρίς να λάβει υπόψη του μόνο τα συγκεκριμένα ηχεία, δε σας υποχρέωσε και να τ αγοράσετε κιόλας!!
Είναι εντελώς παράλογο αυτό που επικαλεισται!
Αν θέλετε βοήθεια για να διορθώσετε όσο αυτό είναι δυνατό τη δική σας λάθος επιλογή απλά ζητηστε αυτό, σταματήστε όμως να φορτώνεται τις δικές σας ευθύνες και παραλείψεις στους άλλους!!
 


Μηνύματα
120
Reaction score
17
... και για να απαντήσω για τελευταία φορά στον αξιότιμο κύριο KICKER, καθώς δε θα ήθελα να μπω σε μία ψυχοφθόρα διαδικασία διαλόγου μαζί του, σε κάποια θέματα που μου έθεσε:

1. Ta POLK S20e ήταν τα πρώτα ηχεία βάσης που σας πρότεινα, όταν θέσατε βέτο στο γεγονός ότι τα ηχεία θα πρέπει να είναι οπωσδήποτε βάσης γιατί θα τοποθετηθούν πάνω στο έπιπλο. Θυμηθείτε τη συζήτησή μας ότι είναι από τα ελάχιστα ηχεία βάσης με εμφαντική συμπεριφορά στο χαμηλό, δεδομένου του μεγέθους τους και της τιμής τους. Τα απορρίψατε λόγω μεγέθους και κόστους.
2. Θυμηθείτε τη συζήτησή μας ότι τα ηχεία βάσης, γι' αυτόν ακριβώς το λόγο ονομάζονται ηχεία βάσης, γιατί προορίζονται να τοποθετηθούν σε βάσεις. Αυτό εξασφαλίζει τη σωστή στήριξη και απόδοση του ηχείου αλλά και τη σωστή τοποθέτησή του όσον αφορά το ύψος των ακουστικών κέντρων των μεγαφώνων σχετικά με τη θέση ακρόασης. Δεν υπήρχε δυνατότητα τοποθέτησης βάσεων όπως μας ενημερώσατε.
3. Εκθεσιακά προϊόντα σας προτάθηκαν μόνο μετά από δική σας απαίτηση για καλύτερες τιμές, προϊόντα προσφοράς ή και εκθεσιακά προϊόντα
4. Είχαμε έλλειψη από βύσματα τύπου banana την ημέρα αποστολής της παραγγελίας σας και σας ενημερώσαμε για αυτό. Σας αποστείλαμε τα καλώδια χωρίς βύσματα όπως συμφωνήσαμε.

Από τη πλευρά μας τελειώνει εδώ αυτό το θέμα...

Γιώργος Καραγιάννης
Ultimate Audio
ποτε δεν προτεινατε το συγκεκριμενο ηχειο. Οπως και κανενα αλλο. το συγκεκριμενο το προτεινα εντελως στην τυχη εμαθα οτι ηταν και No1. Μνημονικο ε; Μπραβο!!! αυτις μου εκανε πρωτασεις και εγω σαν χαζος θα το εγραφα εδω....δεν θα εβαζα κατι αλλο. Ακουτε τι λεει;
α και εβαλα και wall mount Την tv.Το αγορασα απο σενα. Παλι δεν χωραγε; κατω απο το wall mount. Για 8 εκατοστα


ποτε δεν απεριψα της βασεις. Αλλωστε αυτα τα ηχεια που εχω δεν παιζουν χωρις βασεις εχουν to tweeter αναποδα, πως τελικα το δωσατε χωρις βασεις;

δεν ενημερωσατε τιποτα στα βησματα, τα στειλατε σκετα, τι ονειρα βλεπετε;

με τις σιτες του subwoofer τι κανατε κυριε; Γιατι δεν απαντατε; Ποια λυση προτεινατε και εγω αρνηθηκα;

ΓΙΑΤΙ κοινοποιησατε την πολη που μενω; Αφου δεν απαντατε σε οσα λεω πως θα σας πιστεψει ο κοσμος;
 


Decembered

Μαϊμού
Μηνύματα
16.568
Reaction score
37.875
καταλάβαμε όλοι τελικά τι έγινε?:biggrin:
...γιεπ, δεν πηγε εκει και του ειπαν να παει, αλλα ο αλλος του ειπε να μη παει αλλα δεν ηρθε και πηγαν αλλα δεν ηταν οπως του ειπαν οτι θα ειναι αν παει, και παει το παπακι παει στη ποταμια...και παω παω παω ...σε κεινη που αγαπαω?! ή παω να τρελαθω ?!
και μετα ηρθαν , εδω και ειπαν για τη εγινε εκει που ειχαν παει , ενω δεν ειχαν παει εκει που ειπαν απο εκει που ηρθαν να πανε...
καταλαβες?
ή να ρωτησω τον προεδρα του εδεσαικου?!
 

Μηνύματα
2.353
Reaction score
4.917
Ας μην ταλαιπωρούμε άλλο το θέμα. Σημασία έχει να τοποθετηθούν σωστά τα ηχεία ώστε να δώσουν το καλύτερο που μπορούν να δώσουν στον συγκεκριμένο χώρο.
Τα υπόλοιπα είναι περιττά, έγινε μια αγορά εξ'αποστάσεως με συγκεκριμένους περιορισμούς οπότε λογικό είναι να υπάρξουν διάφορα θέματα στην απόδοση και ενσωμάτωση στον χώρο.
 


Μηνύματα
120
Reaction score
17
ιδιοκτητης μαγαζιου του λενε «τι εκανες με τις σιτες του subwoofer που φευγουν» και συνεχιζουν να φευγουν και δεν απανταει.
ενημερωσες για το ελατωμα αυτο πριν το πουλησεις μια μου ηταν εκθεσιακο;
κοινοποιηει ενα απο τα προσωπικα δεδομενα του πελατη του δημοσια και συνεχιζει ναμην απανταει για τον λογο που το εκανε. 4 φορες ρωτησα.
 


Μηνύματα
309
Reaction score
419
Τεράστιο φαουλ που αν έχω καταλάβει καλά το παλικάρι πήγε με κλειστά τα μάτια και τα αυτιά κ πήρε ότι του πρότειναν σε προσωπικό μήνυμα. Αν κάνω λάθος να με συγχωρείτε.
 

Μηνύματα
950
Reaction score
495
Φίλε μου άσχετα με το τί έγινε με εσένα και τον ιδιοκτήτη του καταστήματος - που το κατάστημα αυτό με έχει εξυπηρετήσει παλιά - κανείς δεν θα με θυμάται πριν τόσα χρόνια - στον χώρο αυτόν που βλέπω στην φωτό και με το στήσιμο αυτό ότι και να πάρεις μπρίκια θα παίξεις. Δεν πα να έχεις τα καλύτερα όλων.

Σε προβληματικούς χώρους εάν μπορείς να ζήσεις με ηχόμπαρα (εγώ δεν μπορώ) παίρνεις μια καλή ηχόμπαρα με sub π.χ JBL και καμώνεσαι. Ζεις με τους συμβιβασμούς της, έχεις τις προσδοκίες τις αναμενόμενες - εάν είναι χαμηλές θα εκπλαγείς ευχάριστα - και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.

Τα σοβαρά αποτελέσματα θέλουν σοβαρούς χώρους με συμμετρία καταρχήν. Εάν ξεκινάμε χωρίς αυτό έχουμε φάει γκολ από τα αποδυτήρια. Και όπως λέει και ο @flash στο σαλόνι βάζουμε ηχομπάρα, σε dedicated στήνουμε σύστημα. :D

Προσωπικά εγώ πλέον εάν δεν έχω τα μίνιμουμ από χώρο δεν στήνω τίποτα. Καλύτερα τίποτα από το να είμαι δυστυχισμένος.

Καλή επιτυχία!
 

Μηνύματα
5.983
Reaction score
15.463
Ο καναπες "σπαει" σε δυο κοματια ?
η τηλεοραση μπορει να παει απεναντι (στο 3,40) του καναπε ?
 

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Μηνύματα
37.876
Reaction score
77.475
ιδιοκτητης μαγαζιου του λενε «τι εκανες με τις σιτες του subwoofer που φευγουν» και συνεχιζουν να φευγουν και δεν απανταει.
κοινοποιηει ενα απο τα προσωπικα δεδομενα του πελατη του δημοσια και συνεχιζει ναμην απανταει για τον λογο που το εκανε. 4 φορες ρωτησα.
Kicker...η πόλη που μένεις δεν αποτελεί προσωπικό δεδομένο ...δεν συνοδεύεται από επιπλέον στοιχεία που να ''προδίδουν'' κάτι προσωπικό...ξεκόλλα
την πόλη την ανέφερε πάνω στην κουβέντα για να μας υποδείξει την απόσταση και το ότι δεν επισκέφτηκες ποτέ το κατάστημα για ακρόαση

αλλά και έτσι να ήταν γιατί τόσο έχεις μείνει εκεί? αλλού είναι το θέμα...




από εκεί και πέρα πρέπει να αναθεωρήσεις το τι αποζητάς πλέον από αυτό το νήμα...
και τι άλλο μένει να γράφουμε εδώ....
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.622
Μηνύματα
2.868.403
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top