Συνδεση δεύτερου ζεύγους ηχείων σε τελικό

ika

News
Reaction score
16.978
...εσείς δίκιο έχετε αλλά έλα μου ντε που δεν θέλω να αποχωριστω τον ενισχυτή :)
βρες κάτι τέτοιο πχ
ή κάτι τέτοιο
και κράτα και τον FISHER

Reaction score
80
βρες κάτι τέτοιο πχ
και κράτα και τον FISHER
Είναι μία επιλογή μία τέτοια αγορα!
Δηλ να απορριψω εντελώς την περίπτωση να συνδεσω sub στον Fisher? Δεν θα έχω κανένα "κέρδος", ηχητικά εννοώ διότι από χρηματικής άποψης ίσως να είναι τέτοιος κουμπάρος. Βέβαια σε κάθε περίπτωση θα υπάρχει για μελλοντικό "στήσιμο" με άλλον ενισχυτή.

vsm

Reaction score
102
Φίλε μου κράτα τα magnat και βρες κάποιον άλλο ενισχυτή όπως αυτούς που πρότειναν παραπάνω. Διαφορετικά πας σε ένα κατάστημα και αγοράζεις καινούργιο. Καλή η συναισθηματική αξία αλλά σε αυτή την περίπτωση καλύτερα βάλε τον fisher για διακόσμηση!

Reaction score
80
Φίλε μου κράτα τα magnat και βρες κάποιον άλλο ενισχυτή όπως αυτούς που πρότειναν παραπάνω. Διαφορετικά πας σε ένα κατάστημα και αγοράζεις καινούργιο. Καλή η συναισθηματική αξία αλλά σε αυτή την περίπτωση καλύτερα βάλε τον fisher για διακόσμηση!
Οκ σας ευχαριστώ όλους! Έχω έναν μπουζούκια για το τι να κάνω!

Reaction score
2.803
Ρωτάω γιατί πιστεύω είναι καλύτερα να πάρεις κάποιον άλλο ενισχυτή. Το sub κάνει 400...

Και ολα αυτά για τα Magnat??

Γιατί όχι;
Entry level θα είναι ο ενισχυτής και το sub και μάλλον όχι από 700 έως 1.000 αλλά έως 700 ευρώ και τα δύο, θα έχει όλες τις σύγχρονες ευκολίες ένας τέτοιος ενισχυτής που ο αρχαίος Fisher δεν έχει, εγώ στη θέση του συμφορουμίτη αυτό θα έκανα.
Αν όμως δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα θα έπαιρνα το παραπάνω sub, πιστεύω ότι θα βοηθήσει περισσότερο απ' ότι ένας ενισχυτής. ;)
Οκ σας ευχαριστώ όλους! Έχω έναν μπουζούκια για το τι να κάνω!

Μπούσουλα θες να πεις.. :p

vsm

Reaction score
102
Γιατί όχι;
Entry level θα είναι ο ενισχυτής και το sub και μάλλον όχι από 700 έως 1.000 αλλά έως 700 ευρώ και τα δύο, θα έχει όλες τις σύγχρονες ευκολίες ένας τέτοιος ενισχυτής που ο αρχαίος Fisher δεν έχει, εγώ στη θέση του συμφορουμίτη αυτό θα έκανα.
Αν όμως δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα θα έπαιρνα το παραπάνω sub, πιστεύω ότι θα βοηθήσει περισσότερο απ' ότι ένας ενισχυτής. ;)

Μπούσουλα θες να πεις.. :p
Αν είναι να δώσει φίλε μου 400 στο sub καλύτερα να πάρει ενισχυτή.

Reaction score
228
Παρε ενισχυτη να οδηγησεις τα ηχεια σου σωστα σε 1η φαση. Μετα βλεπεις για subwoofer.

• Like
Reactions: vsm

Reaction score
228
Πχ YAMAXA 803D. Πολύ καλή περίπτωση με έξοδο sub, ψηφιακλες ευκολίες, ικανή ισχύ κτλ.
Πιστευω θα ακούσεις άλλο ηχείο σε σχέση με τον ασθενικό 30αρη που έχεις τώρα.

• Like
Reactions: vsm

ika

News
Reaction score
16.978
Με αυτά τα ηχεία δαπέδου, σε τι χώρο παίζει και πόσο δυνατά ακούει που του λέμε συνεχώς για SUB του ανθρώπου?
Να παραμερίσει τους συναισθηματικούς λόγους με τον FISHER πρέπει και να τον κρατήσει για ενθύμιο.
Εδώ τα δουλεύει με 2Χ30.

Reaction score
2.803
2X30 καλά watt όμως!... :lol:

Μα ναι, εγώ είπα να διαθέσει ένα ποσό γύρω στα 700 ευρώ ή και λίγο παραπάνω θα πάρει ένα καινούργιο ενισχυτή και ένα sub και να ευχαριστιέται τη μουσική του, επειδή η κουβέντα στην αρχή έγινε λόγος για sub που να έχει τις κατάλληλες εισόδους για τον Fisher του πρότεινα το yamaha και μάλιστα με υπέρβαση 100 ευρώ από το ποσό που διέθετε, δεν είπε όμως αν μπορεί να διαθέσει και κάποια χρήματα παραπάνω ώστε να προταθούν ανάλογες λύσεις, ας επιστρέψει στην κουβέντα και να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι προτίθεται να κάνει, Astraaaaaa comeback please.... :party:

Reaction score
80
2X30 καλά watt όμως!... :lol:

Μα ναι, εγώ είπα να διαθέσει ένα ποσό γύρω στα 700 ευρώ ή και λίγο παραπάνω θα πάρει ένα καινούργιο ενισχυτή και ένα sub και να ευχαριστιέται τη μουσική του, επειδή η κουβέντα στην αρχή έγινε λόγος για sub που να έχει τις κατάλληλες εισόδους για τον Fisher του πρότεινα το yamaha και μάλιστα με υπέρβαση 100 ευρώ από το ποσό που διέθετε, δεν είπε όμως αν μπορεί να διαθέσει και κάποια χρήματα παραπάνω ώστε να προταθούν ανάλογες λύσεις, ας επιστρέψει στην κουβέντα και να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι προτίθεται να κάνει, Astraaaaaa comeback please.... :party:
Eιλικρινα παιδιά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις εμπεριστατωμένες απαντήσεις σας ώστε να έχω κάποιες βασικές αρχές για το τι να κάνω!
Ο Fisher πραγματικά είναι σε πολυ καλη κατάσταση μετά την ανακατασκευή του. Από την άλλη βέβαια είναι αρχαίος αλλά και μικρός 2χ30.
Βέβαια όπως έχω αναφέρει και παραπάνω παίζει αξιοπρεπώς για τις δικές μου προτιμήσεις.
Ο χώρος είναι το καθιστικο το οποίο είναι περίπου 40τ.μ. .
Τα ηχεία είναι καινούρια (Magnat 1002) και όντως ίσως του είναι λίγο "βαριά" αλλά στις εντάσεις που ακούω μουσικη (2 έως 4) έχουν αρκετά καλή απόδοση.
Η κύρια σκέψη ήταν και είναι να πρόσθετα στο συνολο κι ενα sub ώστε σε περίπτωση που στο μέλλον κάνω και αγορά καινούριου ενισχυτη να έχω τρια αξιοπρεπή κομμάτια (ενισχυτής καινούριος και δυνατός-ηχεία -sub).
Aυτό είναι το πλάνο. Εξάλλου αυτήν την περίοδο μόνο ένα ποσό 300+ ή - θα μπορούσα να διαθέσω.
Οπότε το κύριο ερώτημα παραμένει και είναι διπλό:
α) θα εχω ηχητικη βελτιώση με το sub και ταυτόχρονα να μην επιβαρύνω τον Fisher (2x30) ? oeo???:)
Ευχαριστώ ειλικρινά!

Reaction score
2.803
Θα έχεις σίγουρα ηχητική βελτίωση με το sub, κι αν πάρεις το yamaha εκτός από τις εισόδους για να συνδέσεις τον Fisher έχει 2 rca για προενισχυμένο σήμα από σύγχρονους ενισχυτές + ξεχωριστό lfe για πολυκάναλους οπότε όποιον ενισχυτή και να πάρεις στο μέλλον είσαι καλυμμένος.

Reaction score
80
Θα έχεις σίγουρα ηχητική βελτίωση με το sub, κι αν πάρεις το yamaha εκτός από τις εισόδους για να συνδέσεις τον Fisher έχει 2 rca για προενισχυμένο σήμα από σύγχρονους ενισχυτές + ξεχωριστό lfe για πολυκάναλους οπότε όποιον ενισχυτή και να πάρεις στο μέλλον είσαι καλυμμένος.
Σε ευχαριστώ Alfee , μάλλον σε αυτήν την πρόταση έχω κατασταλάξει!

Reaction score
80
Σε ευχαριστώ Alfee , μάλλον σε αυτήν την πρόταση έχω κατασταλάξει!
Καλησπέρα!
Επανέρχομαι με την εξής απορία!
Δεν θα ήταν πιο ταιριαστό για τα Magnat τα ηχεία που έχω , να είναι και το sub της ίδιας εταιρείας σε σχέση με το Yamaha ns-sw300 ?

Reaction score
2.803
Όχι καλέ, αυτό ισχύει στον πολυκάναλο ήχο να είναι όλα τα ηχεία της ίδιας εταιρείας και της ίδιας σειράς, το subwoofer εξαιρείται από αυτόν τον κανόνα.
Αν έχεις μετρητά κοίτα να παζαρέψεις το Yamaha να κόψουν τίποτα αν και από ότι βλέπω στο skroutz η τιμή του είναι κολλημένη στα 400€ εδώ και αιώνες.

Reaction score
80
Όχι καλέ, αυτό ισχύει στον πολυκάναλο ήχο να είναι όλα τα ηχεία της ίδιας εταιρείας και της ίδιας σειράς, το subwoofer εξαιρείται από αυτόν τον κανόνα.
Αν έχεις μετρητά κοίτα να παζαρέψεις το Yamaha να κόψουν τίποτα αν και από ότι βλέπω στο skroutz η τιμή του είναι κολλημένη στα 400€ εδώ και αιώνες.
Ευχαριστώ πολύ! Αυτό θα κάνω!

Reaction score
2.803
Περίμενε, μην πας ακόμη.. :p
Βλέπω το Magnat sub 302a από συγκεκριμένο κατάστημα στο skroutz να έχει 200 ευρώ αρκετά φθηνότερο από ότι το βρίσκεις στα υπόλοιπα καταστήματα και στο εξωτερικό, βέβαια είναι υποδεέστερο του Yamaha ενώ οι μπόρνες που έχει από πίσω με προβληματίζουν, δεν ξέρω αν μπορείς να συνδέσεις τον Fisher, περίμενε να πάρεις και άλλες γνώμες, πάντως δεν θα ήταν καθόλου κακή ιδέα να έπαιρνες δύο από δαύτα αντί για το Yamaha, συνδέονται δύο όμως στον ένδοξο και τιμημένο Fisher κι αν ναι πως;;.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.138
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead