Με τι να κλεισω το bass reflex απο το sub?

NIX

Reaction score
0
Απάντηση: Με τι να κλεισω το bass reflex απο το sub?

Σας ευχαριστω πολυ ολους για τη βοηθεια.

Reaction score
2.803
Ρικοφόν στην Αθήνα πού μπορώ να βρω;
Θέλω να είναι σε κυλινδρική μορφή σε δύο διαφορετικές διατομές για να καλύψω τα bass reflex σε ηχεία όταν δεν χρησιμοποιούνται..

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.429
Θέλω να είναι σε κυλινδρική μορφή σε δύο διαφορετικές διατομές για να καλύψω τα bass reflex σε ηχεία όταν δεν χρησιμοποιούνται..
Κυλινδρικό σαν των εταιριών sub δε θα βρείς ,φύλλο πάρε τυλιξέ το κοψε το και βάλτο σφηνωτά ,εχει συζητηθεί πως και δε το βρήκες;:tongue:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.829
μπορείς και με πορτοκάλι να την κλείσεις :laugh:

Reaction score
6.237
Μας τρολαρεις έτσι; Ξέθαψες νήμα του 2008 για να ρωτήσεις αυτό; :o :o Πάρε τηλ τον Λαζαράκη και ρώτησε τον αν έχει αυτό που θες
Κυλινδρικό σαν των εταιριών sub δε θα βρείς ,φύλλο πάρε τυλιξέ το κοψε το και βάλτο σφηνωτά ,εχει συζητηθεί πως και δε το βρήκες;:tongue:

Τις τρύπες δεν τις κλείνουμε έτσι :biggrin: :tongue:

Reaction score
2.803
Thanks guys, δεν περίμενα να απαντήσει κανείς χαχα, Αλέξανδρε φυσικά και όχι και διάβασα και άλλα παλιά σχετικά με το θέμα αλλά έλεγα μήπως υπάρχει κάτι καλύτερο, θα ήθελα κάτι κυλινδρικό για να στουπώνει καλά, θα κοιτάξω στον Λαζαράκη να δω τι έχει, απλά χθες στο καθάρισμα είδα ένα μικρό αραχνάκι και φοβήθηκα μήπως μπει εκεί μέσα και να κάνει καμιά φωλιά :oops:, προς το παρόν Χρήστο εφαρμόζω τη δική σου λύση αλλά με λίγο διαφορετική μορφή: :biggrin:

tmp-cam-9198053652711636459.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.722
χθες στο καθάρισμα είδα ένα μικρό αραχνάκι και φοβήθηκα μήπως μπει εκεί μέσα και να κάνει καμιά φωλιά :oops:,
Σε αυτή τη περίπτωση προτείνω να βάλεις άπλυτες κάλτσες φορεμένες τουλάχιστον μια βδομάδα, δεν θα πλησιάζει τίποτα :roflmao:

Reaction score
2.835
Κάπου πήρε το μάτι μου ότι σε κάποιες μονάδες το bass reflex χρησιμοποιήτε και για ψύξη των ενσωματωμένων ενισχυτικών.
Βουλώνοντας το δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος για αυτά ;

Reaction score
2.803
Κάπου πήρε το μάτι μου ότι σε κάποιες μονάδες το bass reflex χρησιμοποιήτε και για ψύξη των ενσωματωμένων ενισχυτικών.
Βουλώνοντας το δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος για αυτά ;
Εγώ το θέλω για παθητικά ηχεία, για ενεργά η subwoofer πολύ πιθανόν, εννοείται πως θα βγαίνουν στην ακρόαση σαν κάλυμμα του bass reflex το θέλω ;)

@Μελίδης Μιχάλης, πολύ καλή ιδέα!!

Reaction score
577
Φελιζολ?
Το κοβεις πανευκολα και το βρισκεις παντου.
Κανεις τις δοκιμες σου και μετ α αποφασιζεις τιθα κανεις

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.772
@Μελίδης Μιχάλης, πολύ καλή ιδέα!!
Πολύ παλιά που ήμουν μικρούλης, όταν το μόνο μέσο ακρόασης μουσικής ήταν το πικάπ, χρησιμοποιούσα τα μπαλόνια που είναι σε σχήμα σαν λουκάνικα ή σαν σαλάμια, σαν αντικραδασμική ανάρτηση στο πικάπ.
Έβαζα δύο οριζόντια και δύο κάθετα για να μην τσουλάει το πικάπ.
Έκαναν καταπληκτική δουλειά και ήταν μάλλον η πιο καλή ανάρτηση που είχα, αλλά ήταν αντιαισθητική.

Reaction score
2.803
Φελιζολ?
Το κοβεις πανευκολα και το βρισκεις παντου.
Κανεις τις δοκιμες σου και μετ α αποφασιζεις τιθα κανεις
Όχι, γιατί το φελιζόλ τρίβεται νομίζω..

Reaction score
577
Οχι απαραιτητα...αν παρεις το σκληρο που βαζουνε για μονωση στις οικοδομες..
Αλλωστε βλεπεις αν σου αρεσει το ηχητικο αποτελεσμα και τ βγαζεις ταχυστα και χωρις παρενεργειες.
Ασε που το κατεργαζεσαι και πανευκολα...

Reaction score
2.803
tmp-cam-9158044053353347505.jpg
tmp-cam-6384623238270191918.jpg

Μάντεψε.. :gotcha:
Ρε, εδώ ο κόσμος χάνεται και εμείς ασχολούμαστε με bass reflex, θα πάρω μερικά μπαλονάκια και θα είναι μια χαρά στην εφαρμογή, το θέμα έληξε. :p
Οχι απαραιτητα...αν παρεις το σκληρο που βαζουνε για μονωση στις οικοδομες..
Αλλωστε βλεπεις αν σου αρεσει το ηχητικο αποτελεσμα και τ βγαζεις ταχυστα και χωρις παρενεργειες.
Ασε που το κατεργαζεσαι και πανευκολα...
Δεν το θέλω για βελτίωση του ήχου αλλά για να μην μπουκάρει κανένα ζωύφιο όπως έγραψα πιο πάνω. :biggrin:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.161
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound