- Reaction score
- 0
Απάντηση: Με τι να κλεισω το bass reflex απο το sub?
Σας ευχαριστω πολυ ολους για τη βοηθεια.
Σας ευχαριστω πολυ ολους για τη βοηθεια.
Κυλινδρικό σαν των εταιριών sub δε θα βρείς ,φύλλο πάρε τυλιξέ το κοψε το και βάλτο σφηνωτά ,εχει συζητηθεί πως και δε το βρήκες;Ρικοφόν στην Αθήνα πού μπορώ να βρω;
Θέλω να είναι σε κυλινδρική μορφή σε δύο διαφορετικές διατομές για να καλύψω τα bass reflex σε ηχεία όταν δεν χρησιμοποιούνται..
μπορείς και με πορτοκάλι να την κλείσειςΡικοφόν στην Αθήνα πού μπορώ να βρω;
Θέλω να είναι σε κυλινδρική μορφή σε δύο διαφορετικές διατομές για να καλύψω τα bass reflex σε ηχεία όταν δεν χρησιμοποιούνται..
Μας τρολαρεις έτσι; Ξέθαψες νήμα του 2008 για να ρωτήσεις αυτό;Ρικοφόν στην Αθήνα πού μπορώ να βρω;
Τις τρύπες δεν τις κλείνουμε έτσιΚυλινδρικό σαν των εταιριών sub δε θα βρείς ,φύλλο πάρε τυλιξέ το κοψε το και βάλτο σφηνωτά ,εχει συζητηθεί πως και δε το βρήκες;
Lazarakis | Lazarakis | ΕΜΦΑΝΗ ΑΦΡΩΔΗ ΗΧΟΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΑ ΤΥΠΟΥ "RICOFON"
Εμπορευόμαστε χρώματα, μονωτικά, δομικά και επισκευαστικά υλικά. Επίσης αναλαμβάνουμε υπεύθυνα μονώσεις, επισκευές και στατικές ενισχύσεις κτιρίων.lazarakis.gr
Σε αυτή τη περίπτωση προτείνω να βάλεις άπλυτες κάλτσες φορεμένες τουλάχιστον μια βδομάδα, δεν θα πλησιάζει τίποταχθες στο καθάρισμα είδα ένα μικρό αραχνάκι και φοβήθηκα μήπως μπει εκεί μέσα και να κάνει καμιά φωλιά,
Εγώ το θέλω για παθητικά ηχεία, για ενεργά η subwoofer πολύ πιθανόν, εννοείται πως θα βγαίνουν στην ακρόαση σαν κάλυμμα του bass reflex το θέλωΚάπου πήρε το μάτι μου ότι σε κάποιες μονάδες το bass reflex χρησιμοποιήτε και για ψύξη των ενσωματωμένων ενισχυτικών.
Βουλώνοντας το δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος για αυτά ;
Πολύ παλιά που ήμουν μικρούλης, όταν το μόνο μέσο ακρόασης μουσικής ήταν το πικάπ, χρησιμοποιούσα τα μπαλόνια που είναι σε σχήμα σαν λουκάνικα ή σαν σαλάμια, σαν αντικραδασμική ανάρτηση στο πικάπ.@Μελίδης Μιχάλης, πολύ καλή ιδέα!!
Όχι, γιατί το φελιζόλ τρίβεται νομίζω..Φελιζολ?
Το κοβεις πανευκολα και το βρισκεις παντου.
Κανεις τις δοκιμες σου και μετ α αποφασιζεις τιθα κανεις
για πόσο μεγάλη τρούπα μιλάμε ρε Άλφεε?Όχι, γιατί το φελιζόλ τρίβεται νομίζω..
Δεν το θέλω για βελτίωση του ήχου αλλά για να μην μπουκάρει κανένα ζωύφιο όπως έγραψα πιο πάνω.Οχι απαραιτητα...αν παρεις το σκληρο που βαζουνε για μονωση στις οικοδομες..
Αλλωστε βλεπεις αν σου αρεσει το ηχητικο αποτελεσμα και τ βγαζεις ταχυστα και χωρις παρενεργειες.
Ασε που το κατεργαζεσαι και πανευκολα...