- Reaction score
- 5.933
Τα έχεις ακούσει; Αν όχι, δεν πρέπει να μιλάς! Δεν ξέρεις εσύ! Σους!Θα βγει τώρα κάνας αγαναχτιζμένος κάτοχος Τζεφ ρόουλαντ να μας μαλώσει, γιατί δε ξέρουμε κι αυτά παίζουν θεϊκά.
το σπαστικο ειναι να εχεις δωσει μια περιουσια για να εισαι οριακa καλυτερος του CrownΘα βγει τώρα κάνας αγαναχτιζμένος κάτοχος Τζεφ ρόουλαντ να μας μαλώσει, γιατί δε ξέρουμε κι αυτά παίζουν θεϊκά.
Άρα, μήπως πήγε να μπει σε μια αγορά για την οποία δεν ήταν προετοιμασμένος? Ποιος ξέρει. Αλλά ρε παιδιά, νομίζω ότι τόσο χάλια μετρήσεις ούτε λάμπα δεν τις έχει. 1% παραμόρφωση; Τζίσους Κράιστ!Με προλάβατε.
Το θέμα είναι ότι ούτε καν πλησιάζει τις τιμές που ισχυρίζεται ο κατ/στης , τι διάολο?
Πρόσοψη κλασσική rowland. Εσωτερικό κλασσικό class d , πλήν των πολλών πυκνωτών τροφοδοσίας που δεν συναντώνται συνήθως σε τέτοιου είδους υλοποιήσεις απλά γιατί δεν χρειάζονται.
Βρε, κάάάάάάάάνε μου τη χάρη που θα με διορθώσεις κιόλας! Jesus γράφεται! Ιησούς είναι το όνομά Του! Βοήθειά μας!Τζίζους ανορθόγραφε.![]()
![]()
Τα Hypex νομίζω τα έχει μετρήσει ο αμιρ και πήγαιναν καλύτερα απ"ότι λέει.Υπάρχει κανένα άλλο στον πίνακα με τα ίδια modules για να δούμε αν έχουν διαφορά στις μετρήσεις;
Προς το παρόν, πάρε ένα μάθημα ελληνικών: όταν υπάρχει μόνο ένα φωνήεν σε μια λέξη, δεν βάζουμε τόνο.Εκτός από σεμινάρια ηλεκτρονικών παραδίδω και σεμινάρια αγγλικών, αν θές.![]()
![]()
I stand corrected.Προς το παρόν, πάρε ένα μάθημα ελληνικών: όταν υπάρχει μόνο ένα φωνήεν σε μια λέξη, δεν βάζουμε τόνο.
Άρπα τη Γιαννάκη!!!!!![]()
![]()
![]()
Nαί μόνο που δεν φτάνει με τίποτα την υποσχόμενη ισχύ δημήτρη. 279w/4 με 1% thd είναι πολύ, ενώ λένε για 500/4/0,05%, είναι πολύ εκτός. Και έχει και 6000 . Το High end μου μέσα.0,01% THD+Noise στα 5Watt. Δεν είναι και καταστροφή.
Μετράει περίπου οπως ο φτηνός Crown, αλλά ειναι πολυ πιο όμορφος.
Το πραγματικό πρόβλημα είναι η τιμή. Με 700-800€ θα ήταν ΟΚ.
Προς το παρόν, πάρε ένα μάθημα ελληνικών: όταν υπάρχει μόνο ένα φωνήεν σε μια λέξη, δεν βάζουμε τόνο.
Άρπα τη Γιαννάκη!!!!!![]()
![]()
![]()
Η μία δεν ειναι μονοσυλλαβη ρε ποντιε!Ναι αλλά αν γράφει ο Γιάννης με μετατροπή ομιλίας σε κείμενο πολλές μονοσύλλαβες λέξεις τις τονίζει π.χ. μια--->μία , α και δεν κάνω τον "συνήγορό" του, δεν έχει ανάγκη υποστήριξης ο John..![]()
Όπως καταλαβαίνεις η πρώτη είναι μονοσύλλαβη και δεν τονίζεται ενώ η δεύτερη είναι δισύλλαβη και τονίζεται.μια--->μία