Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.612
ΟΧΙ ΟΧΙ εδω θα εχει αδικο Γιαννη αν δεν ειχε προβληματα ο ανθρωπος που το εχει στην αθηνα θα σου ελεγα που να πας να το ακουσεις ειναι πολυ καλος ανθρωπος
εχει ομως προβληματα τεςπα
ειναι ενας απιστευτος ισοσταθμιστης 5.000 εβρος νομιζω το εχει ο τομ
Σταυρο εδω εισαι αυτο ειναι το μαγικο μηχανημα

Last edited:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.612
iec room αυτο ειναι το μουσικον δωματιο μου 6,7 χ4,1 χ2,93 Τακη
τοιχοι 60εκ πετρα
βαλε και της τρουπες και αιχμες των ξυλων

Last edited:

Reaction score
12.626
Το παράξενο είναι ότι με τέτοια ηχεία και σε τέτοιο χώρο, η περιοχή γύρω στους 50 κύκλους φέρνει πολύ στις δικές μου μετρήσεις, κάτι που προφανώς δεν είναι σωστό. Χρήστο, είτε θα πρέπει να ακολουθήσεις τη πρόταση του Κώστα και να ξεμπερδέψεις ( θα έχεις ένα προενισχυτή που θα κάνει μόνος του την ισοστάθμιση και θα λειτουργεί και σαν dac για τον υπολογιστή σου ) ή θα πρέπει να πας στη λύση του υπολογιστή ως πηγή και ισοστάθμιση στην αναπαραγωγή όπως προσπαθώ κι εγώ να κάνω, αλλά όπως θα έχεις καταλάβει απο τον οδηγό του Bhutia, είναι αγγούρι το πράγμα.

@Dimifoot Απο τις μετρήσεις που σου έστειλε ο Χρήστος, μήπως βλέπεις καμία απόκλιση στη θέση των ηχείων ( έχει πάρει μετρήσεις με timing reference? )?

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Προτείνω (εναλλακτικά όλων των προαναφερθεισών ενδεχομένων λύσεων) την επόμενη φορά, μαζί με τις ρακές να τσιμπήσετε και μια-δυο σοκολατίτσες. Έπειτα αυτού θα έχετε εγγυημένο αποτέλεσμα ηχητικής απόλαυσης. :)

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.612
απο τον οδηγο του μπουτια δεν εχω καταλαβη τιποτα Νικο μου
ΑΣΧΕΤΑ αν βαζω καρδουλες στον ανθρωπο αντιλαμβανομενος την επιστημονικη του αξια
ειναι μεγιστη υποθεση για το αβσαιτ ο μπουτιας
τα γραφηματα απο το rew δεν ξερω να τα διαβαζω εκτος ελαχιστων
εξ ου και ο manley για εμας τους ηλικιωμενους8-):p
6,599 εβρος εχει οχ οχ

πας στη λύση του υπολογιστή ως πηγή και ισοστάθμιση στην αναπαραγωγή όπως προσπαθώ κι εγώ
δεν το ξερω μρε Νικο τι ειναι αυτο;

Reaction score
12.626
απο τον οδηγο του μπουτια δεν εχω καταλαβη τιποτα Νικο μου
ΑΣΧΕΤΑ αν βαζω καρδουλες στον ανθρωπο αντιλαμβανομενος την επιστημονικη του αξια
ειναι μεγιστη υποθεση για το αβσαιτ ο μπουτιας
τα γραφηματα απο το rew δεν ξερω να τα διαβαζω εκτος ελαχιστων
εξ ου και ο manley για εμας τους ηλικιωμενους8-):p
6,599 εβρος εχει οχ οχ

δεν το ξερω μρε Νικο τι ειναι αυτο;
Ε, θα μπλέξεις, εκτώς αν ακολουθήσεις τη μέθοδο του mathlab που μου φαίνεται σχετικά εύκολη. Χρησιμοποιείς υπολογιστή σαν πηγή και εφαρμόζεις σε αυτόν την ισοστάθμιση ( ό,τι μπορείς να σώσεις δηλαδή ), αλλά αυτή θα ισχύει μόνο σε ό,τι παίζει ο υπολογιστής. Αν π.χ. βάλεις να παίξει ένα cd, δεν θα εφαρμόζεται ισοστάθμιση.

Reaction score
4.587
Ούτε κι αυτό το manley κουρδίζεται χωρίς μικρόφωνο. Παραμετρικό ικουαλάιζερ είναι, με 4 ανά κανάλι. Με το αυτί το χρησιμοποιούν στο μάστερινγκ, εκεί ο παραγωγός θα φτιάξει το ήχο όπως θέλει. Στην αναπαραγωγή χρειάζεται μικρόφωνο.

Reaction score
6.236
Βασικά ο Manley είναι περίπλοκο εργαλείο για mastering. Σε καμία περίπτωση δεν είναι σκουπίδι με λάμπες και δεν απευθύνεται σε χαιενταδες. Δεν είναι υποκατάστατο του Dirac πάντως.
Ούτε κι αυτό το manley κουρδίζεται χωρίς μικρόφωνο. Παραμετρικό ικουαλάιζερ είναι, με 4 ανά κανάλι. Με το αυτί το χρησιμοποιούν στο μάστερινγκ, εκεί ο παραγωγός θα φτιάξει το ήχο όπως θέλει. Στην αναπαραγωγή χρειάζεται μικρόφωνο.
Με πρόλαβες.

Reaction score
15.469
Μρε Ολδυ αμα μωρ συ θα ναρθω στο νησι θα ακουσω τετοια μουσικα τεμαχια; θα χω και θκομ ΡΑΚΙ δε θα σας βαλω σε εξοδα εσενα και τον νταλιμπαν :drinks: :party:;)
Εκε στο πρωτο πλανο αριστερα ειναι του πιλαφα το καφενειο, στον απλατανο αποκατω ντελογο - εκια δα ν ειναι η μανα ντου γιατι αφτος δα ν ειναι στα οζα - στο μεϊντανι λεμε=ανωγεια ... εκια να πας και οτι γενει ή στη κορακοπετρα για εντεχνες καταστασεις (λουδοβικος) ... μα οϊ για εδα γιατι εκατασκωτωθηκανε δυο οπροχθες και ειναι τα πραματα μιαολια παραξενα ... σημερο ε ανεβηκα στ' αορι και δεν εσιμωσα ποθες μονο ηκατσα σε μια μπαντα και ηπια τη ρακη μου ...
IMG_20200510_103852a.jpg

:drinks:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.984