- Reaction score
- 29.670
υπομονή αλλά έχε υπόψην σου ότι θα χρειαστείς και άλλα ματζούνια.
δεν το ξερω μρε Νικο τι ειναι αυτο;πας στη λύση του υπολογιστή ως πηγή και ισοστάθμιση στην αναπαραγωγή όπως προσπαθώ κι εγώ
Ε, θα μπλέξεις, εκτώς αν ακολουθήσεις τη μέθοδο του mathlab που μου φαίνεται σχετικά εύκολη. Χρησιμοποιείς υπολογιστή σαν πηγή και εφαρμόζεις σε αυτόν την ισοστάθμιση ( ό,τι μπορείς να σώσεις δηλαδή ), αλλά αυτή θα ισχύει μόνο σε ό,τι παίζει ο υπολογιστής. Αν π.χ. βάλεις να παίξει ένα cd, δεν θα εφαρμόζεται ισοστάθμιση.απο τον οδηγο του μπουτια δεν εχω καταλαβη τιποτα Νικο μου
ΑΣΧΕΤΑ αν βαζω καρδουλες στον ανθρωπο αντιλαμβανομενος την επιστημονικη του αξια
ειναι μεγιστη υποθεση για το αβσαιτ ο μπουτιας
τα γραφηματα απο το rew δεν ξερω να τα διαβαζω εκτος ελαχιστων
εξ ου και ο manley για εμας τους ηλικιωμενους
6,599 εβρος εχει οχ οχ
δεν το ξερω μρε Νικο τι ειναι αυτο;
Με πρόλαβες.Ούτε κι αυτό το manley κουρδίζεται χωρίς μικρόφωνο. Παραμετρικό ικουαλάιζερ είναι, με 4 ανά κανάλι. Με το αυτί το χρησιμοποιούν στο μάστερινγκ, εκεί ο παραγωγός θα φτιάξει το ήχο όπως θέλει. Στην αναπαραγωγή χρειάζεται μικρόφωνο.
Εκε στο πρωτο πλανο αριστερα ειναι του πιλαφα το καφενειο, στον απλατανο αποκατω ντελογο - εκια δα ν ειναι η μανα ντου γιατι αφτος δα ν ειναι στα οζα - στο μεϊντανι λεμε=ανωγεια ... εκια να πας και οτι γενει ή στη κορακοπετρα για εντεχνες καταστασεις (λουδοβικος) ... μα οϊ για εδα γιατι εκατασκωτωθηκανε δυο οπροχθες και ειναι τα πραματα μιαολια παραξενα ... σημερο ε ανεβηκα στ' αορι και δεν εσιμωσα ποθες μονο ηκατσα σε μια μπαντα και ηπια τη ρακη μου ...Μρε Ολδυ αμα μωρ συ θα ναρθω στο νησι θα ακουσω τετοια μουσικα τεμαχια; θα χω και θκομ ΡΑΚΙ δε θα σας βαλω σε εξοδα εσενα και τον νταλιμπαν![]()
![]()