Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;




Μηνύματα
16.477
Reaction score
30.455
Θα το επισκεφτώ.
Να πας και να μας πεις τη γνώμη σου.
Εγώ γενικά είμαι εύκολος και όχι ιδιαίτερα απαιτητικός. Αν όμως θα σου αρέσει και εσένα, θα σημαίνει πως είναι πράγματι καλό!
Το σημείο φιλοξενούσε ένα από τα πιο γνωστά Ιταλικά των περασμένων δεκαετιών, το A MODO MIO.
Πολύ σωστά, τη βραδιά που πήγαμε δύο συναδελφισσες λίγο μεγαλύτερης ηλικίας μιλούσαν για αυτό με τα καλύτερα λόγια!
Όμως έλεγαν πως δε βρισκόταν ακριβώς εκεί που στεγάζεται σήμερα το Φιλοθέη 65, αλλά σε έναν χώρο ακριβώς δίπλα σε αυτό.
Οταν θα πας εσύ που είσαι και μικρό παιδί μπορεί να θυμηθείς καλύτερα!
 








melina

Cargo 200
Μηνύματα
25.060
Reaction score
45.290
Εκτός από το σκορδακι που νομίζω ότι βλέπω, για δώσε λίστα με τα λοιπά μυρωδικά και καρυκεύματα!
τίποτα ιδιαίτερο, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, λίγο δενδρολίβανο, λίγη ρίγανη...α, και ελαιόλαδο
 

Μηνύματα
16.477
Reaction score
30.455
τίποτα ιδιαίτερο, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, λίγο δενδρολίβανο, λίγη ρίγανη...α, και ελαιόλαδο
Δεν σου πικριζει το δεντρολίβανο αν το βάλεις από την αρχή και ψηθεί πολύ ώρα;
 

melina

Cargo 200
Μηνύματα
25.060
Reaction score
45.290
Δεν σου πικριζει το δεντρολίβανο αν το βάλεις από την αρχή και ψηθεί πολύ ώρα;
το βάζω για το άρωμα μόνο, το σωστό θα ήταν να είχα κλωναράκι φρέσκο αλλά δεν είχα και έβαλα αποξηραμένα φυλλαράκια, λίγα ώστε μετά όταν σου έρχεται το παιδάκι στο πιάτο τα "σκουπίζεις" εύκολα πάνω από το κρέας. Αν μείνει και κανένα δεν χάθηκε ο κόσμος. Επίσης επειδή το ψήσιμο είναι στο φούρνο και όχι στη σχάρα μάλλον δεν θα γίνουν κάρβουνο τα μυρωδικά.
 

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Μηνύματα
46.961
Reaction score
23.746
Δεν σου πικριζει το δεντρολίβανο αν το βάλεις από την αρχή και ψηθεί πολύ ώρα;
Δεν πικρίζει αν ξέρεις.
Στην Ζάκυνθο , όλα τα ψητά στον ξυλόφουρνο έχουν μπόλικο δεντρολίβανο.Υπέροχη γεύση λέμε!
Απλά το βάζεις σε πουγκάκια από τούλι και δεν κυνηγάς τα φυλλαράκια μετά.
 


xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
39.786
Reaction score
97.639
Πολύ σωστά, τη βραδιά που πήγαμε δύο συναδελφισσες λίγο μεγαλύτερης ηλικίας μιλούσαν για αυτό με τα καλύτερα λόγια!
Όμως έλεγαν πως δε βρισκόταν ακριβώς εκεί που στεγάζεται σήμερα το Φιλοθέη 65, αλλά σε έναν χώρο ακριβώς δίπλα σε αυτό.
Οταν θα πας εσύ που είσαι και μικρό παιδί μπορεί να θυμηθείς καλύτερα!
Αυτό που έχει γίνει είναι ότι το ακίνητο έχει αλλάξει διαρρύθμιση. Μάλλον ο ιδιοκτήτης το έχει χωρίσει σε πιο μικρά μαγαζιά (αν είναι ένας). Η είσοδος του A MODO MIO ήταν στο πλάι, εκεί που τώρα είναι το Sablo Cafe.
 


Μηνύματα
16.477
Reaction score
30.455
το βάζω για το άρωμα μόνο, το σωστό θα ήταν να είχα κλωναράκι φρέσκο αλλά δεν είχα και έβαλα αποξηραμένα φυλλαράκια, λίγα ώστε μετά όταν σου έρχεται το παιδάκι στο πιάτο τα "σκουπίζεις" εύκολα πάνω από το κρέας. Αν μείνει και κανένα δεν χάθηκε ο κόσμος. Επίσης επειδή το ψήσιμο είναι στο φούρνο και όχι στη σχάρα μάλλον δεν θα γίνουν κάρβουνο τα μυρωδικά.
Δεν πικρίζει αν ξέρεις.
Στην Ζάκυνθο , όλα τα ψητά στον ξυλόφουρνο έχουν μπόλικο δεντρολίβανο.Υπέροχη γεύση λέμε!
Απλά το βάζεις σε πουγκάκια από τούλι και δεν κυνηγάς τα φυλλαράκια μετά.
Η αλήθεια είναι πως είχα παλιότερα "πικρή" εμπειρία από δεντρολίβανο, αλλά ήταν στη σχάρα.
Μάλλον έχετε δίκιο, στον φούρνο δε θα πικριζει.
 



Staff online

  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Μηνύματα
3.032.337
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis
Top