- Μηνύματα
- 3.527
- Reaction score
- 11.672
Μουσακάς
ψήνεται .....
ψήνεται .....
Μουσακάς
ψήνεται .....
Να πας και να μας πεις τη γνώμη σου.Θα το επισκεφτώ.
Πολύ σωστά, τη βραδιά που πήγαμε δύο συναδελφισσες λίγο μεγαλύτερης ηλικίας μιλούσαν για αυτό με τα καλύτερα λόγια!Το σημείο φιλοξενούσε ένα από τα πιο γνωστά Ιταλικά των περασμένων δεκαετιών, το A MODO MIO.
Σαν χάρτης είναι , με νησιά και χώρες ατάκτως εριμμένα.
Κατάλαβα ποιο λες. Θα θυμηθώ το όνομα, πού θα πάει.Και αυτό στην Ερυθραία , δίπλα στον μικρό Θανόπουλο πως το έλεγαν θυμάσαι?
παϊδάκια είναιΠολλές δεν είναι?
Περιμένεις κόΖμο?
![]()
Εκτός από το σκορδακι που νομίζω ότι βλέπω, για δώσε λίστα με τα λοιπά μυρωδικά και καρυκεύματα!παϊδάκια είναι![]()
τίποτα ιδιαίτερο, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, λίγο δενδρολίβανο, λίγη ρίγανη...α, και ελαιόλαδοΕκτός από το σκορδακι που νομίζω ότι βλέπω, για δώσε λίστα με τα λοιπά μυρωδικά και καρυκεύματα!
Δεν σου πικριζει το δεντρολίβανο αν το βάλεις από την αρχή και ψηθεί πολύ ώρα;τίποτα ιδιαίτερο, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, λίγο δενδρολίβανο, λίγη ρίγανη...α, και ελαιόλαδο
το βάζω για το άρωμα μόνο, το σωστό θα ήταν να είχα κλωναράκι φρέσκο αλλά δεν είχα και έβαλα αποξηραμένα φυλλαράκια, λίγα ώστε μετά όταν σου έρχεται το παιδάκι στο πιάτο τα "σκουπίζεις" εύκολα πάνω από το κρέας. Αν μείνει και κανένα δεν χάθηκε ο κόσμος. Επίσης επειδή το ψήσιμο είναι στο φούρνο και όχι στη σχάρα μάλλον δεν θα γίνουν κάρβουνο τα μυρωδικά.Δεν σου πικριζει το δεντρολίβανο αν το βάλεις από την αρχή και ψηθεί πολύ ώρα;
Δεν πικρίζει αν ξέρεις.Δεν σου πικριζει το δεντρολίβανο αν το βάλεις από την αρχή και ψηθεί πολύ ώρα;
Αυτό που έχει γίνει είναι ότι το ακίνητο έχει αλλάξει διαρρύθμιση. Μάλλον ο ιδιοκτήτης το έχει χωρίσει σε πιο μικρά μαγαζιά (αν είναι ένας). Η είσοδος του A MODO MIO ήταν στο πλάι, εκεί που τώρα είναι το Sablo Cafe.Πολύ σωστά, τη βραδιά που πήγαμε δύο συναδελφισσες λίγο μεγαλύτερης ηλικίας μιλούσαν για αυτό με τα καλύτερα λόγια!
Όμως έλεγαν πως δε βρισκόταν ακριβώς εκεί που στεγάζεται σήμερα το Φιλοθέη 65, αλλά σε έναν χώρο ακριβώς δίπλα σε αυτό.
Οταν θα πας εσύ που είσαι και μικρό παιδί μπορεί να θυμηθείς καλύτερα!
το βάζω για το άρωμα μόνο, το σωστό θα ήταν να είχα κλωναράκι φρέσκο αλλά δεν είχα και έβαλα αποξηραμένα φυλλαράκια, λίγα ώστε μετά όταν σου έρχεται το παιδάκι στο πιάτο τα "σκουπίζεις" εύκολα πάνω από το κρέας. Αν μείνει και κανένα δεν χάθηκε ο κόσμος. Επίσης επειδή το ψήσιμο είναι στο φούρνο και όχι στη σχάρα μάλλον δεν θα γίνουν κάρβουνο τα μυρωδικά.
Η αλήθεια είναι πως είχα παλιότερα "πικρή" εμπειρία από δεντρολίβανο, αλλά ήταν στη σχάρα.Δεν πικρίζει αν ξέρεις.
Στην Ζάκυνθο , όλα τα ψητά στον ξυλόφουρνο έχουν μπόλικο δεντρολίβανο.Υπέροχη γεύση λέμε!
Απλά το βάζεις σε πουγκάκια από τούλι και δεν κυνηγάς τα φυλλαράκια μετά.