Ποδήλατο

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.544
Ναι, καλά, να δούμε μέχρι πότε. Είσαι "μόνο" ( o_O ) 11 watt πιο δυνατός και σε μία εβδομάδα έχω FTP test. Περίμενε εκπλήξεις...!:biggrin:
@xfader Φάε τη σκόνη μου 8-):dance2::boast::

IMG_20200616_212229.jpg

(FTP test, χθες βράδυ. Αν ήμουν καλύτερα από ψυχολογικής άποψης, θα είχα υψηλότερο νούμερο. Ας όψεται...)

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.019
:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:
Κάθε πότε κάνεις FTP test, ρε; :roflmao:
Δεν κάνω τεστ. Πάω δυνατά σε κάποιες διαδρομές και μου το βγάζει. Θεωρητικά, αν κάνω τεστ θα είμαι λίγο πιο ψηλά, αλλά εγώ βάζω μόνο στοιχεία. :)

Να φανταστώ ότι το ίδιο θα γίνεται σε λίγα χρόνια και με τη μέτρηση της πίεσης? :lolsign: :roflmao::tongue:
Είναι μικρός ο wizzy για τέτοια. :biggrin:
Εγώ, προς το παρόν, είμαι υποτασικός.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.544
Κι εγώ είμαι υποτασικός. Σε φάση 10 η ψηλή, 5.5 η χαμηλή. Αφού, κάθε φορά που πάω για αιμοδοσία, κάνω ειδική προετοιμασία :lolsign: για να ψηλώσει λίγο η ψηλή και να μου επιτρέψουν να δώσω αίμα.

Reaction score
2.324
Με συγχωρείτε κύριοι για την διακοπή. μια απορία/βοήθεια:
Σκεφτομουν τελευταία να ξεκινήσω να κάνω μεγαλύτερες αποστάσεις (πριν είχα ένα corratec base το οποιο πρέπει να αποχωριστώ, οποτε εψαχνα γενικα να παρω ενα ποδηλατο δρόμου/gravel/fitness - δεν ξερω τι πραγματικα θελω).

φίλος δίνει ένα ideal intempo με tiagra groupset περί τα 9.5 κιλά.
μέγεθος 50
υψος δικό μου: 1.72
300€ με spd πεταλια και παπουτσια

στόχος να μπορώ να κάνω διαδρομές στυλ προπονησης, να πηγαινω μακρια να βλεπω κατι νεο, αλλα και τις βολτες μου πιο χαλαρα (και αλλο οτι προκυψει προφανως γιατι σιγα σιγα ερχεται η ορεξη).

Μου φαίνεται εξαιρετική τιμή για να μπω σιγά σιγά στο άθλημα και ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας τόσο στο μέγεθος (θα το τσεκάρω και σε κάποιο ποδηλατάδικο) όσο και στην τιμή.

Να σημειώσω πως οταν εκάνα μια μικρή απόσταση-τεστ με το εν λόγω ποδήλατο ένιωσα λίγο περιέργα στην πλάτη μου. Πιθανόν να οφείλεται σε λάθος στάση-συνήθεια? Ή γενικά στις κούρσες να μην περιμένω και πολύ άνεση?

ευχαριστω!

Το νούμερο του ποδηλάτου δεν λέει τίποτα, αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι το effective top tube length. Χρησιμοποίησε και τον υπολογιστή της canyon που θα βρείς στην σελίδα τους αφού πρώτα μετρήσεις το μέγεθος του καβάλου σου με ένα βιβλίο στον τοίχο και δες σε τι πλαίσιο παίζεις περίπου για road race γεωμετρία.
Μην αγχώνεσαι πάντως, εντάξει το πρώτο ποδήλατο είναι, την δουλειά του θα την κάνει αρκεί να μην είναι τελείως λάθος σαν μέγεθος. Αν έχεις πρόσβαση στο ποδήλατο μέτρησε με μια μεζούρα την απόσταση μεταξύ λαιμού τιμονιού στην βάση του και μεσότητας παλουκόσελου (και λίγο προς τα κάτω).

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.189
Αν έχεις πρόσβαση στο ποδήλατο μέτρησε με μια μεζούρα την απόσταση μεταξύ λαιμού τιμονιού στην βάση του και μεσότητας παλουκόσελου (και λίγο προς τα κάτω).
Ακριβώς όπως πάει η κόκκινη γραμμή (Α)
bike-frame-geometry-2.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.189
135 χιλιόμετρα σύνολο σήμερα, 80 το πρωι μόνος με το κεφάλι κάτω και 55 χαλαρά για στροφάρισμα το απόγευμα με καλή παρέα και κουτσομπολιό...
IMG_20200617_211900.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.189
Πόλεμος!!
Είναι πανέμορφα εκεί σαπάν αλλά δυστυχώς δεν είχα χρόνο να σηκώσω το κεφάλι :biggrin:
Ο κατήφορος 10-18% έχει τρελές ταχύτητες με απανωτές στροφές, πολύ πολύ επικίνδυνες!!
Τη προηγούμενη φορά απόλαυσα τη φυσική ομορφιά, σήμερα είχε μόνο αδρεναλίνη!!

IMG_20200618_144814.jpg

IMG_20200618_145519.jpg

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa