- Reaction score
- 142.850
200 βατ του δίνουν στο 300-αρι.512w
Για να φτάσει συνεχή στάθμη 121 ντεσιμπέλ με 200 βατ, πρέπει να έχει ευαισθησία 98 dB/w/m.
Last edited:
200 βατ του δίνουν στο 300-αρι.512w
νομίζω έκανες μια πρόσθεση παραπάνω... 256w βγάνουν 122dbΟτι και να συνοδεύει , με ευαισθησία 89db που λένε , φτάνει τα 116db με 512w. Δεν νομίζω , ότι μπορεί να φάει παραπάνω , αλλά ας δεχτούμε ότι τρώει τόσα. Και πάλι τα 121 db δεν βγαίνουν.
Από εδώ.
αυτό είναι το "μικρό" που έθαψε ο αμιρΟτι και να συνοδεύει , με ευαισθησία 89db που λένε , φτάνει τα 116db με 512w. Δεν νομίζω , ότι μπορεί να φάει παραπάνω , αλλά ας δεχτούμε ότι τρώει τόσα. Και πάλι τα 121 db δεν βγαίνουν.
Από εδώ.
ναι έβαλα 98 αντί για 89.... καφέεεεεεΟχι με 256 βγάζει 113db. με 512 116.
Κάντο στο χαρτί και θα δείς.
το οποίο όμως δεν μας ενδιαφέρει γιατί το ηχείο έχει τους ενισχυτές που χρειάζεται , σωστά;Μπα, δε βγαίνουν τα νούμερα για 120+ ντεσιμπέλ, θέλει 2 κιλοβάτ ενισχυτή.
Το επιδεινώνει το θέμα η αντίσταση του εξαιρετικού αυτού μιντ, που νοείται για 16-ωμο (μέση τιμή 12ωμ, ονομαστική 16ωμ).
Επειδή πάντα συζητάμε για βατ στα 8ωμ, ε, θέλει ενισχυτή με σχεδόν τα διπλά βατ στα 8ωμ, ώστε να έχει τα μισά στα 16 ωμ.
Ο κακομοίρης ο Αμίρ, έκανε τα ίδια τεστ που κάνει σε όλα τα ηχεία με το 19-αρι το παθητικό, από την οικιακή σειρά, το οποίο στην τελευταία του έκδοση, προδιαγράφεται ως εξής:είναι διαφορετικό από την απόπειρα απαξίωσης τους από τον κάθε κακομίρ.
Το ATC είναι μοντέλο 10ετίας και βάλε και εχει αποσυρθεί, δεν είναι πλέον στην γκάμα της εταιρίας.Καλά τους κάνει.
Αποτελούν...φευγαλέο στάδιο στην εξέλιξη του ακροαματικόφιλου ύστερα από την ενασχόληση με... χοάνες.και τώρα, για να' χουμε καλό ρώτημα, τι δουλειά έχετε εσείς τα χαιεντά με τα studio monitors? καινούρια μόδα είναι αυτή? έχω χάσει και κάτι χρόνια επεισόδια....
Επιχειρηματολογείς τώρα σαν...αμερόληπτος ειδικός του διαδικτύου.Όπως έχω ξαναγράψει, το καλύτερο ενεργό ηχείο της ATC για οικιακή αναπαραγωγή που μας ενδιαφέρει, είναι το 45-αρι:
Έχει 2 γουφερ 6,5"-αρια, πες 7-αρια για να είσαι λαρτζ, έχει αρκετά μικρό συμπαθητικό μέγεθος, βολικό, και Μαξ εσπιελ 112 στο μέτρο συνεχή στάθμη, υπεραρκετή.SCM45A Pro - ATC Loudspeakers
Overview Mid-size very high performance active 3-way studio monitor Ideally suited to: - critical near-field listening applications in all control rooms - LCR surround monitoring in medium control rooms - surround channels in medium-to-large contol rooms ATC hand built 6.5˝/164mm carbon-paper...atcloudspeakers.co.uk
Για τον εραστή του ήχου της ATC, είναι η ιδανική επιλογή για σπίτι, είτε θες 2 ηχεία, είτε 15 ηχεία. Και βάλε σαμπ για κάτω, κι είσαι άρχοντας.
Δυστυχώς όμως, είναι ακριβό, πολύ ακριβό δηλαδή, στα 5.000€ το τεμάχιο.
Μεγάλε σε αυτά τα λεφτά παίρνεις me Geithain 901, με 16" γουφερ, ομοαξονικό και καρδιοειδες, με Μαξ εσπιελ στο θεό. Άσε ρε...
Εδώ είναι, με 5.000 το τεμάχιο το παίρνεις.
Τι να κλάσει το 45-αρι μπροστά του;
Δυό 6,5-άρια μπροστά στο 16-αρι;
Άσε ρε..
Σόρρυ ATC, είσαι κορυφαία, το ξέρεις το σπορ, δε λέω, αλλά δαγκάνεις πολύ άγρια στις τιμές.
Αντιθέτως η Άνταμ δίνει 2 τεμάχια 7" σε τιμή ξεφτιλας, με υψηλότατο Μαξ εσπιελ:
Και φτηνό, και πολύ επιτυχημένο μόνιτορ...Adam A77X (a) – Thomann Elláda
Adam A77X (a), Active 3-way studio monitor (a = left speaker), 2x 7" carbon woofer / midrange woofer with 100 W each, 1x X-ART tweeter with 50 W, Control Panel Setting options: input sensitivity, high shelf >5 kHz,...m.thomann.de
Είπαμε, ο ανταγωνισμός είναι πολύ δυνατός.
Το διατύπωσα βιαστικά, χοντρά και προβοκατορικα.Κάπου τα έχεις μπερδέψει...